.
.

) απλά σπαω λίγο πλάκα με τα fail ιδεολογικής υφής.
kovathe έγραψε:Δε βλέπω κάτι παράξενο.
Καμια 100στη άνθρωποι δεν πνίγηκαν με το Σάμινα? Οικογενειες κλπ?
Πόσους σκότωσε ο κουφοντινας?
Καμια 10αρα εφοπλιστές, πολιτικούς και ξένους στρατιωτικούς?
< >
224v έγραψε:Προσωπικά θα φοβόμουν να είμαι εκτός φυλακής στη θέση του. Υπαρχουν κράτη που έχουν μνήμη ελέφαντα και θέλουν να εκδικηθούν τα θύματα πολίτες τους.
.
trident1971 έγραψε:224v έγραψε:Προσωπικά θα φοβόμουν να είμαι εκτός φυλακής στη θέση του. Υπαρχουν κράτη που έχουν μνήμη ελέφαντα και θέλουν να εκδικηθούν τα θύματα πολίτες τους.
.
Αυτο περιμενω να συμβει, να ξεκινησει μια μερα αδεισς για να παει στο περιπτερο για τσιγαρα και να ξυπνησει στο Γκουανταναμο. Στα δικαστηρια στην Αμερικη δεν εξεταζουν πως βρεθηκε στην αιθουσα ο κατηγορουμενος.
Hellenic tifosi έγραψε:trident1971 έγραψε:224v έγραψε:Προσωπικά θα φοβόμουν να είμαι εκτός φυλακής στη θέση του. Υπαρχουν κράτη που έχουν μνήμη ελέφαντα και θέλουν να εκδικηθούν τα θύματα πολίτες τους.
.
Αυτο περιμενω να συμβει, να ξεκινησει μια μερα αδεισς για να παει στο περιπτερο για τσιγαρα και να ξυπνησει στο Γκουανταναμο. Στα δικαστηρια στην Αμερικη δεν εξεταζουν πως βρεθηκε στην αιθουσα ο κατηγορουμενος.
Και αυτό θα σε χαροποιούσε; Ο Κουφοντίνας δικάστηκε και τιμωρήθηκε με την αυστηρότερη ποινή που προβλέπει ο νόμος. Τι άλλο πρέπει να γίνει;
popolaros έγραψε:QsisVTS έγραψε:μόνο ο παπαδόπουλας έμεινε πιστός μέχρι τέλους και δεν ήθελε χάρες και άδειες από τους δημοκράτεςΓια αυτό κοιμάμαι με την εικόνα του κάτω από το μαξιλάρι μου.
gianik έγραψε:Άραγε οι ιθύνοντες της efsyn θα δείξουν την ίδια '' συμπάθεια'' όταν σε λίγο καιρό Κορκονέας , Ρουπακιάς κλπ μπουμπούκια θα ζητήσουν κ αυτοί άδεια?..
https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]