Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#513009 Γιώργο, αυτές οι μεγάλες εταιρείες έχουν offshore κλπ. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα.
Για να ανοίξεις λογαριασμό εταιρείας σε τράπεζα Ευρωπαική χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα. Εκπροσωπήσεις, καταστατικά, τζίρους, ισολογισμούς κλπ. Και όσο πάει γίνεται και πιο αυστηρό το θέμα.
Για να ανοίξεις προσωπικό savings account είναι πιο εύκολο.
Ακριβώς όπως το είπες με τους μποyρτζοβλαχους που βλέπαν τα pos σε τράπεζες εξω και τους τσίμπησαν για πλάκα.
Τώρα τι τους κάνανε είναι άλλο θέμα.
Άμα είναι μαλ@κες και γουστάρουν αυτό το μπουρδ@λο με γειά τους με χαρά τους.
Θα κάνουνε πρωθυπουργό τον Mr Bean. :lol:
Σαν την ομάδα τους τον ΠΑΟΚ θα την πατήσουνε. Στημένο πρωταθλημα το χάσατε κι αυτό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
mirage έγραψε:Αυτο με τον εμπορο χαρτιού που το έμαθες;
Παντελονάτα ε.

Μου το είπε ο ματατζής μου :s_cool που πήρε μετάθεση στη φρουρά του Τσίπρα, είχε στήσει αυτί και κρυφάκουγε, αν μάθω περισσότερα για το θέμα θα ενημερώσω. :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By mirage
#513014 Και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε εχουν πάρει στο ψιλό...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
junior gt έγραψε:Πήρε μετάθεση ο Ματατζής στη φρουρά του Τσίπρα... :s_sarcastic

Εκτος απ τον Νωντα τον ματατζη εχουμε και νεο παράγοντα στην πολιτικη σκηνη.
Μητσος, εμπορος χάρτου :superman:

μλκ μου απλα να γραψει μια παπαρια καποιος στα ίντερνετ και γίνεται ειδηση :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#513019 Ρε σεις αν ο ξενοδόχος του έδωσε προσωπικό λογαριασμό, ο πελάτης έβαλε μια προκαταβολή, πως σκατά θα ελεγχθεί αυτό; Πες ότι του έδινε το IBAN της Revolut π.χ.

ΟΚ, αν κάποια στιγμή ελέγξει η εφορία την επιχείρηση, και κατσει και πάρει οοοολους τους προσωπικους λογαριασμούς ίσως βρεθεί, και πάλι όμως δεν είναι εύκολο!
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#513021 Ξαναλέω αν οι λογαριασμοί είναι προσωπικοί είναι το πιο εύκολο πράγμα. Κλασική περίπτωση πόθεν έσχες. Και μάλιστα πιο κλασική από τις κλασικές. Γιατί δεν τα πήρε μετρητά και τα κατέθεσε ο ίδιος στην τράπεζά του παρά του έγινε κατάθεση από κάποιον άγνωστο (γνωστό αφού έγινε μεταφορά) και αυτό γίνεται κατ'επανάληψη.
Εμένα φίλος μου μου ζήτησε τον αριθμό λογαριασμού μου να μου καταθέσει απ'έξω λεφτά που του είχα δανείσει πριν ξενιτευθεί και ο λογιστής μου είπε όχι. Να τα βάλει στον μπαμπά του εδώ στην Ελλάδα να τα βγάλει σιγά σιγά και να σου τα δώσει μετρητά ο μπαμπάς του. Και μιλάμε για τετραψήφιο νούμερο. όχι τίποτα εκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
junior gt έγραψε:Γιώργο, αυτές οι μεγάλες εταιρείες έχουν offshore κλπ. Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα.
Για να ανοίξεις λογαριασμό εταιρείας σε τράπεζα Ευρωπαική χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα. Εκπροσωπήσεις, καταστατικά, τζίρους, ισολογισμούς κλπ. Και όσο πάει γίνεται και πιο αυστηρό το θέμα.

υπάρχουν ειδικοί τύποι (λογιστές και δικηγόροι) που κάνουν αυτή τη δουλειά και στα έχουν όλα έτοιμα, αρκεί να πλερώ

όσο πλερώ όλα καλά, αν δεν πλερώ μαύρο φίδι που σε έφαγε

δε μιλάμε τώρα για manatzareus, μιλάμε για καρχαρίες, στη χειραψία μετράς δάχτυλα..

εδώ πετυχαίνω δεξιά και αριστέρα ξέμπαρκους τυπάκους που ψηλοπιάσαν τη καλή που τους ανοίγουν οι λογιστές τους εταιρεία στη κύπρο γιατί έχουν το κονε.. το φαινόμενο είναι πιο γενικευμένο από ότι νομίζουν πολλοί.. και δε μιλάμε για να πας να ανοίξεις ατομική στη βουλγαρία και να παρέχεις υπηρεσία στην ελλάδα που το διαπιστώνουν αμέσως... για πιο σύνθετες φάσεις

μπορεί και το σπίτι (βίλα) που μένει κάποιος να ανήκει σε κάποιο υποκατάστημα κτηματικής αλλοδαπής και τρεχαγυρευόπουλος.. διάφορα περίεργα υπάρχουν..
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
junior gt έγραψε:Ξαναλέω αν οι λογαριασμοί είναι προσωπικοί είναι το πιο εύκολο πράγμα. Κλασική περίπτωση πόθεν έσχες. Και μάλιστα πιο κλασική από τις κλασικές. Γιατί δεν τα πήρε μετρητά και τα κατέθεσε ο ίδιος στην τράπεζά του παρά του έγινε κατάθεση από κάποιον άγνωστο (γνωστό αφού έγινε μεταφορά) και αυτό γίνεται κατ'επανάληψη.
Εμένα φίλος μου μου ζήτησε τον αριθμό λογαριασμού μου να μου καταθέσει απ'έξω λεφτά που του είχα δανείσει πριν ξενιτευθεί και ο λογιστής μου είπε όχι. Να τα βάλει στον μπαμπά του εδώ στην Ελλάδα να τα βγάλει σιγά σιγά και να σου τα δώσει μετρητά ο μπαμπάς του. Και μιλάμε για τετραψήφιο νούμερο. όχι τίποτα εκατομμύρια.

Ναι βρε συ καμια αντίρρηση, αλλά αυτο προϋποθέτει ότι θα ελεγχθεί η επιχείρηση, μετά ο έλεγχος θα επεκταθεί στους προσωπικούς λογαριασμούς, κλπ, κλπ.

Αν έχει revolut ο ξενοδοχός, πως διάολο θα τον ελέγξει η εφορία εδώ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#513027 ο πιο προφανής τρόπος να σε τσιμπήσουν εδώ είναι αν παίρνεις πράγματα με τεκμήρια στο όνομά σου (πχ αγοράζεις σπίτια) , ή φαίνονται μεγάλες κινήσεις σε λογαριασμούς στο όνομά σου

έλεγχοι από λογαριασμούς από προηγούμενα χρόνια όπου ο κόσμος ήταν πιο "απρόσεκτος" και φοροδιεύφευγε αφήνοντας τραπεζικά ίχνη έχουν παίξει αρκετοί

αν κινούνται πολύ μεγάλα ποσά σε φωνάζουν και θέλουν δικαιολογία για το κάθε τι
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
mirage έγραψε:Και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε εχουν πάρει στο ψιλό...

Ποιός είναι σοβαρόςεδώ μέσα και ποιός καραγκιόζης είναι ηλίου φαεινότερο δε νομίζεις ?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#513031 Φυσικά. Δεν ποσταρω εγώ εδω μεσα μερα παρα μερα fake news. Αλλος την εχει δει Στεφανος Χίος.
Το καλο ειναι πως εχεις αυτογνωσία.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
QsisVTS έγραψε:ο πιο προφανής τρόπος να σε τσιμπήσουν εδώ είναι αν παίρνεις πράγματα με τεκμήρια στο όνομά σου (πχ αγοράζεις σπίτια) , ή φαίνονται μεγάλες κινήσεις σε λογαριασμούς στο όνομά σου

έλεγχοι από λογαριασμούς από προηγούμενα χρόνια όπου ο κόσμος ήταν πιο "απρόσεκτος" και φοροδιεύφευγε αφήνοντας τραπεζικά ίχνη έχουν παίξει αρκετοί

Μα και οι τραπεζες στελνουν το πρωτο τριμηνο του ετους report στην εφορια σε καθε αφμ. Αυτοι με καποιο προγραμμα υπολογιζουν τους 'υποπτους' και γινονται cross checking.
Παντως εχουν στη διαθεση τους τα παντα απο τους λογαριασμους μας και ετσι και μπεις στο ματι δε γλυτωνεις.
Το τι σου κανουν οπως λεει και ο qsis ειναι αλλο θεμα. Εγω θα φοβομουν παντως. :help:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#513045 Σημερα ετυχε να περιμενει μπροστα μου τον καφε της μια Κινεζα τουριστρια.
Εστελνε μηνυμα με το κινητο.
Εκει που σε μας ειναι το πληκτρολογιο, ηταν μια λευκη επιφανεια και με το δαχτυλο εκανε μια μουτζουριτσα που μετατρεποταν σε πολυ πιο πολυπλοκο γραμμα στο μηνυμα.
Αναρωτηθηκα, με τα πληκτρολογια πως γραφουν αφου η γλωσσα τους δεν ειναι αλφαβητικη;
Ξερει κανεις;
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
junior gt έγραψε:
QsisVTS έγραψε:ο πιο προφανής τρόπος να σε τσιμπήσουν εδώ είναι αν παίρνεις πράγματα με τεκμήρια στο όνομά σου (πχ αγοράζεις σπίτια) , ή φαίνονται μεγάλες κινήσεις σε λογαριασμούς στο όνομά σου

Μα και οι τραπεζες στελνουν το πρωτο τριμηνο του ετους report στην εφορια σε καθε αφμ. Αυτοι με καποιο προγραμμα υπολογιζουν τους 'υποπτους' και γινονται cross checking.
Παντως εχουν στη διαθεση τους τα παντα απο τους λογαριασμους μας και ετσι και μπεις στο ματι δε γλυτωνεις.
Το τι σου κανουν οπως λεει και ο qsis ειναι αλλο θεμα. Εγω θα φοβομουν παντως. :help:

Πριν 5 μήνες αγόρασα κάτι για ένα φίλο μου. Επειδή θα έφευγε και δεν μπορούσε να μου δώσει τα λεφτά, μου έβαλε τα 315 ευρώ στην τράπεζα - λες να έχω πρόβλημα;

Προφανώς αν σε ένα λογαριασμό χωρίς ιδιαίτερες καταθέσεις πέσουν δυο εμβάσματα των 10.000 θα βαρέσουν καμπανάκια. Αν όμως σε έναν κατα τα αλλά φυσιολογικό λογαριασμό παίξουν 10 καταθέσεις των 200 ευρώ σε βάθος χρόνου, πως διάολο θα φιλτραριστουν και θ βρεθεί η φοροδιαφυγή.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
rx8_drifter έγραψε:
junior gt έγραψε:Πήρε μετάθεση ο Ματατζής στη φρουρά του Τσίπρα... :s_sarcastic

Εκτος απ τον Νωντα τον ματατζη εχουμε και νεο παράγοντα στην πολιτικη σκηνη.
Μητσος, εμπορος χάρτου :superman:

μλκ μου απλα να γραψει μια παπαρια καποιος στα ίντερνετ και γίνεται ειδηση :dizzy:

Μπερδευεσαι.
Ο κυρ Νωντας ειναι ο μαναβης του Τιγρη στη λαϊκη συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες του G:

Τζουνιορα τι γίνεται δω πέρα ρε μλκ; :lol:

Είπαμε, πήραμε το 1 από τα 4 πρωταθλήματα σε βάθος αιώνα, να διαλυθούν τα πάντα όλα, όχι όμως να διαλυθουμε και οι ίδιοι. :iconcool:
Με ποιους θα κατέβεις του χρόνου να χτυπήσεις Ιγνατιεβιτς; Έμαθε ο συνδικεφαλος από φέτος, δεν θα ξανακάνει τα ίδια λάθη. :iconcool:
Ποιοι θα είναι ηγέτες; Ποιοι θα ξέρουν από πρωταθλητισμο όταν καίει η μπάλα;
Βγήκε ο τσιμπουκια ο Τίγρης να ψωνίσει λαϊκή 2 το μεσημέρι και από πάνω κάνει και μανούρα στον κυρ Νωντα γιατί τα μαρούλια είναι κιτρινα; :svivhaha:

:lol: :lol: :lol: