Μη τα μπερδεύεις.
Μη τα μπερδεύεις.
gianik έγραψε:Το ότι υπάρχει θέμα με την λειτουργία της δικαιοσύνης δεν ειναι κάτι το πρωτάκουστο...
Όσοι εξ υμών έχουμε '' νταραβέρια'' με δικαστήρια βλέπουμε με τι ρυθμούς και σε τι συνθήκες αποδίδεται δικαιοσύνη..
Άραγε οι ιθύνοντες της efsyn θα δείξουν την ίδια '' συμπάθεια'' όταν σε λίγο καιρό Κορκονέας , Ρουπακιάς κλπ μπουμπούκια θα ζητήσουν κ αυτοί άδεια?..
Anonymous Founder έγραψε:
Γιατί πρέπει ν' ασχοληθεί η ΕφΣυν και γι' αυτούς;![]()
Τόσα ακροδεξιά και φασιστικά βλογκ υπάρχουν, είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν καλοθελητές.
Άραγε γι' αυτούς θα έχουμε παρεμβάσεις στην δικαιοσύνης από αυτούς που φαίνεται πως έβαλαν το χεράκι τους για τον Κουφοντίνα;
![]()
(για να σου αντιστρέψω το ερώτημα...)
gianik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:
Γιατί πρέπει ν' ασχοληθεί η ΕφΣυν και γι' αυτούς;![]()
Τόσα ακροδεξιά και φασιστικά βλογκ υπάρχουν, είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν καλοθελητές.
Άραγε γι' αυτούς θα έχουμε παρεμβάσεις στην δικαιοσύνης από αυτούς που φαίνεται πως έβαλαν το χεράκι τους για τον Κουφοντίνα;
![]()
(για να σου αντιστρέψω το ερώτημα...)
διότι δεν γίνεται να είσαι ala carte ανθρωπιστής...Οι ίδιοι το γράφουν εξαλλου : .Σημασία δεν έχει τι έγκλημα έχει κάνει..
QsisVTS έγραψε:εγώ προσωπικά δέχομαι απόλυτα και την ιδεοληψία, αρκεί να παραδέχεσαι ότι υποστηρίζεις φόνους και βία χωρίς μα και μου
Αφού ο εισαγγελέας έκρινε, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ότι ο κρατούμενος είχε δικαίωμα στην άδεια, έγινε γνωστό ότι σε βάρος του διατάχτηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πειθαρχικός έλεγχος. Η ενέργεια αυτή, δεδομένου ότι ο εισαγγελέας δεν είχε παραβιάσει καμία διάταξη του νόμου και απλά εξέφρασε τη δικανική του κρίση, προκάλεσε πολλά ερωτήματα .
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]