Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#512414 Αυτό το τουτούνι όσο το βλέπω στο δρόμο τόσο περισσότερο μ' αρέσει. :inlove:

Α, και πού 'σαι, στεφάν, παρατήρησα ότι κάνει ιδιαίτερο γκελ σε mid-twenties κοράσια, ωσάν ένα πιο substantial 500 θα το χαραχτήριζα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Deleted User 1 έγραψε:Παπαπαπαπα...τι εργαλειο ειναι αυτο ρε παιδακι μου! :inlove:

To δεξί μπακ της ΑΕΚ άνοιξε αντιπροσωπεία; :roll: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dodger έγραψε:To δεξί μπακ της ΑΕΚ άνοιξε αντιπροσωπεία; :roll: :shifty:

Scotch έγραψε:Και στον Ροντρίγκο βλέπω για service :s_wink

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#512829 Στο Garmisch Partenkirchen. Πίσω διακρίνεται ο βατήρας για το άλμα στο σκι.

Εικόνα

Καθοδόν απολαμβάνω το καφεδάκι μου
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
sargus έγραψε:Λίγο γυναικεία χέρια δεν έχεις; Νόμιζα οι ορθοπεδικοί ήταν πιο "νταβραντισμένοι"
Λες να φοράει και βραχιόλι με πέρλες;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#512841 Η δική μου θάβει και τα δύο πάντως... :s_dunno :vava:
Στην BMW επειδή την είχε στείλει στο συνεργείο με τους πολλαπλασιαστές και τα μπεκ της, επειδή είναι χαμηλή και τρίθυρη, ενώ το Golf είπε "ευτυχώς που στο έδωσαν δωρεάν, αν έπρεπε να πληρώσουμε γι' αυτή την χαζομάρα, με τίποτε!".
:lipsealed:

Φυσικά κανένα από τα δύο δεν τα θεωρεί κακά αυτοκίνητα και ειδικά την BMW την πάει και αεροπορία, αλλά πιστεύει πως είναι και τα δύο πολύ ακριβά γι' αυτό που είναι και πως αν αγόραζε καινούριο αυτοκίνητο, θα προτιμούσε κάτι πιο μικρό και πιο οικονομικό...
:s_blush

Που σημαίνει πως στην επόμενη αλλαγή, την κάτσαμε την βάρκα! :s_hang
Ελπίζω ν' αντέξει η BMW κάμποσα χρόνια ακόμη, μπας και έχω ένα ωραίο αυτοκίνητο τα ΣΚ να παίζω, αλλιώς με το Golf ή κάτι αντίστοιχο θα την βγάζω...
:s_hang
Άβαταρ μέλους
By dimik
#512846 H δική μου βρίσκει την BMW πιο σταθερή στις μεγάλες ταχύτητες 140+ και ότι στρίβει καλύτερα αλλά προτιμά το μικρότερο και πιο μανιτζέβελο Golf για να βγαίνει από τα roundabouts με τις μπάντες :lol: edit: υποψιάζομαι ότι έχει βρει το sweetspot με το τουρμπισμα για αυτό της αρέσει το Golf :hmmm:

To τελευταίο είναι δικό μου γιατί έχει τύχει να είμαι πίσω της χωρίς να το ξέρει και να την δω να το κάνει, μετά βέβαια έκανε την :innocent: