QsisVTS έγραψε:χαίρομαι για τον μουσάτο, υπέρτατη ηρεμία, αυτό είναι που μετράει
rx8_drifter έγραψε:Juniora ασε αυτα τα γκομουνιστικά και επανάλαβε τα μαθήματα ζωής στον μουσάτο, ήτοι να βρει ενα φραγκάτο γκομενάκι για να μην καταντήσει σα κι εμάς

mousatos έγραψε:QsisVTS έγραψε:χαίρομαι για τον μουσάτο, υπέρτατη ηρεμία, αυτό είναι που μετράει
Αυτό με την υπέρτατη ηρεμία είναι λίγο σχετικό. Έναν κόμπο στο στομάχι τον αισθάνομαι όσο να'ναι , αφού τα μερίσματα της BP δεν είναι 100% εγγυημένα ούτε το ποσό μεγάλο . Αλλά εγώ είμαι ολιγαρκής τύπος και επιπλέον με κουράσανε υπερβολικά τα 3 τελευταία χρόνια. Μέχρι το 2014-2015 είχα κουράγιο για έξω, τώρα δεν το έχω , δούλευα για δύο ( 2 σε 1 ) και έχω καεί.
Κάτι ξέρουν όσοι στην Ελλάδα κυνηγούν το δημοσιο ή δική τους δουλειά.
Μόνο σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα.
Με τέτοια τεχνολογική πρόοδο αρκούσε να δουλεύουμε 4 ώρες τη μέρα ή 3 μέρες την εβδομάδα κι αυτοί μας έχουν καταντήσει σκλάβους.![]()
Με βάρδιες και ωράρια των 4-6 ωρών θα υπήρχε δουλειά για όλους.
στυλ αρχαίας αθήνας που δούλευαν οι δούλοι (πλέον τα ρομπότ) και οι υπόλοιποι έξυναν παπάρι και ήταν σούπερ πολιτισμένοι mousatos έγραψε:Εννοείται 4ωρο αλλά με αποδοχές 8ωρου , αλλιώς δεν έχει νόημα.
Πώς όμως να γίνει κάτι τέτοιο όταν επιτρέπονται εισαγωγές προϊόντων από τριτοκοσμικές χώρες με ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα και μηδενική περιβαλλοντική προστασία που κοστίζει. Ή από οικονομικούς γίγαντες με προχωρημένη τεχνολογία και εξωπραγματική παραγωγικότητα.
Θα έπρεπε να απαγορευτεί το εμπόριο ανάμεσα σε ανόμοιοες οικονομίες - κοινωνίες λόγω οικονομικής ασυμβατότητας.
Σου λείπει ένα προϊόν ; θα το εισάγεις από μια χώρα ίδιων δυνατοτήτων με σένα.
mousatos έγραψε:Σου λείπει ένα προϊόν ; θα το εισάγεις από μια χώρα ίδιων δυνατοτήτων με σένα.
;
QsisVTS έγραψε:mousatos έγραψε:Εννοείται 4ωρο αλλά με αποδοχές 8ωρου , αλλιώς δεν έχει νόημα.
Πώς όμως να γίνει κάτι τέτοιο όταν επιτρέπονται εισαγωγές προϊόντων από τριτοκοσμικές χώρες με ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα και μηδενική περιβαλλοντική προστασία που κοστίζει. Ή από οικονομικούς γίγαντες με προχωρημένη τεχνολογία και εξωπραγματική παραγωγικότητα.
Θα έπρεπε να απαγορευτεί το εμπόριο ανάμεσα σε ανόμοιοες οικονομίες - κοινωνίες λόγω οικονομικής ασυμβατότητας.
Σου λείπει ένα προϊόν ; θα το εισάγεις από μια χώρα ίδιων δυνατοτήτων με σένα.
δεν διαφωνώ με αυτό, αλλά κάποιοι το θέλησαν και έγινε και αυτοί οι λίγοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι
έχω ξαναπεί ότι θα προτιμούσα και θα ήταν καλύτερα για όλους τους άλλους η κίνα πχ να έμενε για πάντα απομονωμένη, παρά να παίζει το παιχνίδι του "καπιταλισμού" με τους δικούς της όρους
τελοσπάντων, δεν έχει σημασία τι λέμε εμείς.. σημασία έχει να επιβιώσουμε όσο πιο καλά μπορούμε

Govus έγραψε:mousatos έγραψε:Σου λείπει ένα προϊόν ; θα το εισάγεις από μια χώρα ίδιων δυνατοτήτων με σένα.
Και πώς θα διαβιούσε ο λαός του Κρατιδίου;
μέχρι να βγώ στη σύνταξη.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]