Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#512645 Να το κοιταξω περισσοτερο τοτε. Ευχαριστω! :s_howdy

Απλα εχοντας διαβασει αυτο χωρις λεπτομερειες και οταν ο εξατμισας μου ειπε για κεραμικο με 170, ειπα να το βαλω. Αν ο μεταλλικος ειναι καλυτερος και το ιδιο οικονομικος να τον προτιμησω!
Άβαταρ μέλους
By allonsanfan
#512668 Ποσο αξιοπιστοι ειναι οι καταλυτες απο τους εξατμισαδες;btw εχω μεταλλικο απο εξατμισα, με check engine για καταλυτη μονιμα,χωρις να ξερω αν ειναι σωστες οι κυψελες,ελευθερος παντως δεν ειναι.

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#512687 Μου έφερε η γυναίκα το αμάξι χωρίς καπάκι στον αριστερό καθρέπτη, δειτε φωτο.
Περασε ένα φορτηγό και τον ξήλωσε στην κινήσει... Πώς έφυγε μόνο το καπάκι και όλο το άλλο δεν πειραχθηκε....δουλεύει κανονικά, κλείνει ανοίγει.
Πάω για καπάκι η για καθρέπτη ολόκληρο;
Να χα και το καπάκι τουλάχιστον....

(μη ρωτησετε τα αυτονόητα.... Πώς γιατί κτλ... )Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#512690 Υπάρχει και ξεχωριστά το καπάκι και βάφεται, αλλά δες μήπως βγαίνει πιο φτηνά να πάρεις μτχ καθρέφτη από το ebay κλπ στο ίδιο χρώμα με το δικό σου ή φυσικά και σκέτο το καπάκι μτχ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#512695 Καπάκι από ebay.
Μπορεί να βρεις και έτοιμο βαμένο.

Έχω βρει το Golf 2 φορές έτσι σε πάρκινγκ σουπερ μαρκετ και τις 2 πήρα με 20-30€ έτοιμο βαμένο καπάκι από ebay.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
blinkys έγραψε:Ξέρουμε κάποιον που να ασχολείται με προγραμματισμό άγραφων εγκεφάλων EFI EURO 1 ;

κανε ενα τηλ στον Δημητριαδη,αυτος θα ξερει να σου πει.
Πρεπει να εχω πανω απο 10 χρονια να ακουσω για efi.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:Καπάκι από ebay.
Μπορεί να βρεις και έτοιμο βαμένο.

Έχω βρει το Golf 2 φορές έτσι σε πάρκινγκ σουπερ μαρκετ και τις 2 πήρα με 20-30€ έτοιμο βαμένο καπάκι από ebay.
Μόνο μαύρο ασταρωμενο λέει, βαμμένο δεν είδα κανένα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#512710 Παρήγγειλα έναν μαύρο αλλά άβαφο.
Το θεμα ειναι οτι το αμάξι σε ~2 εβδομάδες πρέπει να το παραδώσω για ανταλλαγη με το νέο.... ελπίζω να προλάβω να το φτιάξω
Στη χειρότερη το δινω πίσω με το ανταλλακτικό στο χέρι και τους λέω να το φτιάξουν αυτοί και οτι μου κόψουν
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#512716 για ρωτα εαν κοψουν και ποσο θα κοψουν.Βλεπω να συμφερει να το στελνεις με κουριερ Ελλαδα να βαφτει,και να ξαναρθει πισω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#512766 Νομίζω οι μεταλλικοί καταλύτες ειδικά με λίγες σχετικά κυψέλες ανά διατομή αργούν να πιάσουν θερμοκρασία λειτουργίας. Οπότε για χαλαρές μικρές διαδρομές θα είναι λίγο ρυπογόνοι (και όταν πας για καυσαέρια-ΚΤΕΟ ξέσκισέ το πρώτα).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Να το κοιταξω περισσοτερο τοτε. Ευχαριστω! :s_howdy

Απλα εχοντας διαβασει αυτο χωρις λεπτομερειες και οταν ο εξατμισας μου ειπε για κεραμικο με 170, ειπα να το βαλω. Αν ο μεταλλικος ειναι καλυτερος και το ιδιο οικονομικος να τον προτιμησω!

Nικο κανε και μια ερωτηση στον Δανελατο στο Περιστερι στη Θηβων.
Εκει ειχαμε βρει την καλυτερη τιμη για συρματινο 100αρη για του Νικου το Χαρι.
Εχουν εγκρισεις/πιστοποιητικα τα παντα ολα.Στον τοποθετει κιολας.

https://www.vrisko.gr/details/_3b67k_i_ ... 3dbi4j404b
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#512801 Ψάχνω σουβλάκι με κοντές σχέσεις για να βγάζει βάρκα απ' τη ράμπα και να τη ρυμουλκεί σε ταξίδια.
Οι εκτός δρόμου επιδόσεις είναι αδιάφορες. Ποια μοντέλα κοιτάω;
Subaru Forester ατμοσφαιρικό
Subaru Impreza 1.6 (αλλά αυτό θα σέρνεται)
Grand Vitara
Cherokee δεκαετίας

Υπάρχει άλλο; Xtrail; Κανένα κορεάτικο;

Από Duster πετρέλαιο γνωστού, ξέρω ότι έχει πολύ κοντή πρώτη, οπότε μας καλύπτει.