Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#512459 Μεγειές

Εκνευριστικό που το δοχείο για το βρυσάκι γεμίζει από μέσα και πιάνει τσάμπα χώρο, το ίδιο θα έκανες και με ένα μπουκάλι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#512555 μεγεια Διπλοματ,αν και εγω θα πηγαινα στα σιγουρα σε BSH.
δεν μπορει τα 1000 ευρω σε αντιστοιχο ψυγειο να ειναι απλα αερας και φουμαρα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#512558 Μεγεια και να μακροημερευσει το ψυγείο. Εχω φιλο που έχει βάλει αυτή τη μάρκα σε δωμάτια που νοικιάζει πολλά χρόνια και θα ξαναπαρει μερικά ακόμα. Το δοχείο με το νερο βολευει αρκετά, ζω 30 χρόνια με γραμμή νερου καί φίλτρο ποτε δεν έπαθε αυτό το σύστημα κάτι. Τα παγάκια δε για μένα το πιό χρήσιμο γκατζετακι

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#512560 Ντάνκε για τις μεγειές. :s_howdy

Οφείλω να ομολογήσω ότι έχει κάτι το απελευθερωτικό ότι το πήρα σε φθηνή τιμή. :s_blush
Οταν με το καλό χαλάσει, δε θα έχω τύψεις που θα το σπάσω με βαριοπούλα. :s_biggrin

Το GE τελικά θα μεταφερθεί σε εξοχικό φίλου όπου και θα επισκευαστεί (κάάάποτε), οπότε θα μάθουμε και αυτή τη περίπτωση.
Η |λογοκρισία| είναι ότι πρέπει να βγουν οι πόρτες για να χωρέσει από την πόρτα της κουζίνας. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#512561 Φασον ξεφασον είναι αξιόπιστη μάρκα η morris. Έχω στο περιγυρο μου από πλυντήρια μέχρι κουζίνες. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Asimov
dimviii έγραψε:μεγεια Διπλοματ,αν και εγω θα πηγαινα στα σιγουρα σε BSH.
Δεν κάνει 1000 πάντως το αντίστοιχο
Άβαταρ μέλους
By Zorz
dimviii έγραψε:μεγεια Διπλοματ,αν και εγω θα πηγαινα στα σιγουρα σε BSH.

:adminpower: κάποιος χάκαρε το λογαριασμό του Ντιμ8. :help:

Με λίγα λεφτά παραπάνω πάντως, εγώ θα διάλεγα είτε αυτό, είτε κάποιο αντίστοιχο LG.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#512673 Κι εγώ για LG ήμανε, αλλά έφαγα βέτο. :(

Το μπζυγείο ήρθε σήμερα και υπήρξε μία πρώτη hands on επαφή, οκέϋ φαίνεται. Η πχοιότητα κατασκευής δεν υστερεί όσο νόμιζα με το GE. :hmmm:
Στα συν ότι το παγουράκι είναι αποσπώμενο, άρα θα χρησιμοποιηθεί μέχρι αηδίας. 2 λιτράκια χωράει βέβαι το καημένο. :lipsealed:
Σήμερα θα το αφήσω να κάτσει τρεις ώρες (as per the manual). Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#512684 Μια χαρά είναι τα MORRIS, μέχρι τις αρχές του 2000 είχε εργοστάσιο στο Κιλκίς, τότε έφτιαχνε μόνο πλυντήρια πιάτων, μετά η παραγωγή μεταφέρθηκε στην κομοτηνή φτιάχνοντας βραστήρες που έστελνε στην Αγγλία, έκανε εξαγωγές σε 45 χώρες, σήμερα το όνομα ανήκει στην Αμοιρίδης - Σαββίδης όπως και η F&U που παράγει τηλεοράσεις στην Τουρκία και υπάρχει προγραμματισμός να μεταφερθεί η παραγωγή τους στην Ελλάδα, τα Morris παράγονται στην Κορέα με συνεχή ποιοτικό έλεγχο από γραφείο που έχουν εκεί με 5 άτομα, τα έγγραφα των συσκευών παρακολουθούνται και ελέγχονται από γραφείο στη Σουηδία ώστε να είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ότανoi συσκευές φτάνουν στην Ελλάδα υπάρχει ξεχωριστός έλεγχος των συσκευών πρίν αποθηκευτούν, μαζί με την F&U πουλάνε περίπου 900.000 συσκευές το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#513662 οσοι χρησιμοποιητε υγραεριο απο φιαλες εχετε το νου σας στα ακολουθα.

Οι 3-4κιλες ειναι γενικώς ειδος προς εξαφανιση.
και ΔΕΝ τις ανταλλασουν με μεγαλυτερες και διαφορά
Ακομα και οσοι τις ξαναγεμιζαν ( παρανομα προφανως) το σταματανε γιατι παρατηρειτε προβλημα στην μπιλια...
Εξω ξαναεβαλα 10αρα..

Το συμαντικότερο ομως ειναι οτι αλλαζουν μονο τις δικές τους.

Δηλ πετρογκαζ σε πετρογκαζ ΕΚΟ σε ΕΚΟ και παει λεγοντας....

Απλά εχετε το στο νου σας...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#515974 [url]https://www.dileris.gr/shop/κλιματισμοσ/7-000-εωσ-15,000-btu/toyotomi-izuru-trn-trg-835zr-wifi-κλιματιστικά-τοίχου-12-000-btu-detail.html[/url]

ή

https://www.skroutz.gr/s/11882154/Inven ... VO-12.html

ή

προταση .....

μιλαμε για 12 αρη

στα 450 - 500 ευρω.