Ο 47χρονος Ερνέστο Γκεβάρα απευθύνεται σε πλούσιους τουρίστες
Επαγγελματικές προοπτικές για τους Ερνέστους όλου του κόσμου.
Νότια Κορέα: Οικογενειακή τραγωδία στην Korean Air για λίγα... φιστίκια

Greenpeace Irreparably Damage Ancient Nazca Lines

cabala10 έγραψε:<..>
Πριν από την απολογία της Τσο, η οποία παραιτήθηκε, είχε προηγηθεί επίσης η απολογία του πατέρα της – στο ίδιο στυλ. «Εκλιπαρώ τον κόσμο να κατηγορήσει εμένα για την κατάσταση, διότι είναι δικό μου λάθος. Απέτυχα να διαπαιδαγωγήσω σωστά την κόρη μου», δήλωσε ο πατέρας αφού πρώτα χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της κόρης του «χαζή». Ενημέρωσε επίσης ότι η κόρη του θα παραιτηθεί από όλα τα καθήκοντά της σε θυγατρικές εταιρείες.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231370667
και εδω αλλοι σπανε ολοκληρη πολη για εναν ληστη
Corto Maltese έγραψε:Παραπληροφόρηση είναι το άρθρο. Φουντούκια είναι τα μακαντέμια, όχι φιστίκια

giannik1977 έγραψε:Εν τω μεταξυ , σε νυχτερινη επιχειρηση της ΕΛ.ΑΣ παρεληφθησαν οι Συριοι της πλ.Συνταγματος για να μεινουν πλεον σε κεντρα φιλοξενιας του Δημου Αθηνων.
giannik1977 έγραψε:Εν τω μεταξυ , σε νυχτερινη επιχειρηση της ΕΛ.ΑΣ παρεληφθησαν οι Συριοι της πλ.Συνταγματος για να μεινουν πλεον σε κεντρα φιλοξενιας του Δημου Αθηνων.
ΤΑ ΝΕΑ 15-12-2014 έγραψε:Απομακρύνθηκαν ύστερα από επέμβαση της αστυνομίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας οι σύροι πρόσφυγες από την πλατεία Συντάγματος.(Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ)
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες των ΜΑΤ τους συνέλαβαν λίγο μετά τις 03.00 τους και αφού τους επιβίβασαν σε αστυνομικές κλούβες τους μετέφεραν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, η οποία βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη.
Πρόθεση των αρχών είναι οι πρόσφυγες να μεταφερθούν σε προσωρινά κέντρα.
Στην πλατεία Συντάγματος παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]