το χρήμα με αφήνει αδιάφορο

QsisVTS έγραψε:ε άρα δεν κάηκε nothing to see here, move along please
λίγα νεύρα και ακτιβισμό στα όρια της νομιμότητας θα τα ονομάσουμε κάψιμο;και ποιο πλιάτσικο; τι λέτε ρε παιδιά ντροπή
ίσα ίσα άμα το σκεφτείς ήταν μια ευκαρία να γίνουν μερικές ανακαινίσεις, να αντικατασταθούν μερικές παλιές και ξεπερασμένες υποδομές, να κινηθεί λίγο το χρήμα
georgetz έγραψε:Επιτρέπουν τέτοια μαζικά e-mail ?![]()
Θέλω κι εγώ τέτοιο server , να μην με βάζει στη μπλακ λιστ όταν πάω να του δώσω μαζικά 500 mail και αναγκάζομαι και τρέχω με mailchimp και τέτοια

Τρελή καριέρα ως κλέφτης θα μπορούσε να κάνει!
mousatos έγραψε:και κάπως έτσι κέρδισε την άδεια παραμονής του στη Γαλλία
Stabile and Allin calculate that the direct costs to families, indirect costs through reduced family labor supply, direct costs to disabled children as they age into the labor force, and the costs of safety net programs for children with disabilities average $30,500 a year per family with a disabled child. They note that the cost estimates on which they base their calculation vary widely depending on the methodology, jurisdiction, and data used. Because their calculations do not include all costs, notably medical costs covered through health insurance, they represent a lower bound. On that basis, Stabile and Allin argue that many expensive interventions to prevent and reduce childhood disability might well be justified by a cost-benefit calculation.
mjacob έγραψε:Το παιδί δεν το είχε πιάσει ήδη αυτός που ηταν δίπλα στο μπαλκόνι;Νομίζω αυτός ήταν ο πατέρας ο οποίος συνελήφθη..
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]