< >
Scotch έγραψε:Δίνω B και smart και τσιμπάω αυτό το αυτόματο χιλιάρι με 10.000 € και 600κμ (από 17.000 € τιμή αγοράς). Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, αλλά η τιμή του μου φαίνεται πολύ καλή (και το σκέφτομαι σαν ιδέα, να μείνω με 2 αυτοκίνητα).
< >
Πισωκίνητο , πίσω μηχανή !!!!!
vagmag έγραψε:Έχει τόσο παρεμβατικό ESP που αυτά τα δεδομένα δεν έχουν καμία σημασία, μην παρασυρεσαι από το δικό σου :-)Scotch έγραψε:Δίνω B και smart και τσιμπάω αυτό το αυτόματο χιλιάρι με 10.000 € και 600κμ (από 17.000 € τιμή αγοράς). Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, αλλά η τιμή του μου φαίνεται πολύ καλή (και το σκέφτομαι σαν ιδέα, να μείνω με 2 αυτοκίνητα).
< >
![]()
![]()
![]()
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
belgarion έγραψε:vagmag έγραψε:Έχει τόσο παρεμβατικό ESP που αυτά τα δεδομένα δεν έχουν καμία σημασία, μην παρασυρεσαι από το δικό σου :-)Scotch έγραψε:Δίνω B και smart και τσιμπάω αυτό το αυτόματο χιλιάρι με 10.000 € και 600κμ (από 17.000 € τιμή αγοράς). Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, αλλά η τιμή του μου φαίνεται πολύ καλή (και το σκέφτομαι σαν ιδέα, να μείνω με 2 αυτοκίνητα).
< >
![]()
![]()
![]()
< >
Γι το i3 λες εεεε ;;;
Χαχαχαχα
Το ξέρω έχω οδηγήσει το twingo!!!
Όπως κ zastava 750 ....
Γενικότερα μου είχε αρέσει !
Διαφορετική προσέγγιση !
Χωρίς το ενοχλητικό χαζό σπινάρισμα των προσθιοκινητων .
Δύσκολα θα το τολμούσα , αλλά αν έχεις κ συνεργειο από παλιά , ίσως είναι πιο εύκολη η απόφαση.
Υπάρχει και μία πρόταση από ένα τοπικό forum για αυτό:
Honda FR-V EX 1.8 Auto
4 owners
First registered 21st jan 2010 59plate.
Honda f/s/h till 12/05/16 next service not due till 112,500
I had the last service done at Honda as per the book, and have since had another oil change done at a local garage as I prefer more frequent changes using genuine Honda oil & filter.
Since owning the car I have had the following replaced:
Rear callipers
Both front cv boots
Braided brake lines
Discs and pads all round,
Oil & filter 0w20 as per Honda bulletin
Front tyres
Cabin & panel filters
Wipers,
Spark plugs,
Genuine boot plastic tray.
Tracking
Airbag! All honda’s newer then 2005 have had a recall for the airbag to be replaced. This one is done.
I Have the following spare parts to go with the car
New in tank fuel filter
Old spark plugs (done 60k good to 100k) New rear callipers
Boot cover
Have all but 1 previous mot’s a folder of receipts from myself and previous owners.
Currently on 77,800 miles.
Does have age related marks and a slight scrape on the front. - didn’t see the low post in a car park.
We are selling the car because we are going to 2 cars, the wife wants a Jazz and I want another sporty car.
Αλλά ζητάει £ 6,000 ono...
mirage έγραψε:FYI μπορεις να δεις το MOT history δλδ αν κοπηκε και γιατι online. Χρειαζεται ομως VPN με αγγλικη IP. Χωρις αγγλικη IP απλα βλεπεις ποτε περασε τελευταια φορα MOT.
Από εδώ λες, έτσι; Ναι, το διαπίστωσα πρόσφατα
Δεν ξέρω πώς γίνεται με VPN, θα το βρω όμως. Σκεφτόμουν όταν καταλήξω σε κάποια, να κάνω και ένα full check (π.χ. από autotrader, RAC, AA, κλπ).
vagmag έγραψε:Scotch έγραψε:Δίνω B και smart και τσιμπάω αυτό το αυτόματο χιλιάρι με 10.000 € και 600κμ (από 17.000 € τιμή αγοράς). Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, αλλά η τιμή του μου φαίνεται πολύ καλή (και το σκέφτομαι σαν ιδέα, να μείνω με 2 αυτοκίνητα).
< >
![]()
![]()
![]()
Και για περισσότερη σπορ αίσθηση και ενεργητική ασφάλεια ταμπούρα πίσω .... και 13αρες(;) ζάντες, back to the 90's φάση. Ποιος έδωσε 17000

Και μετά με κοροϊδεύατε που στα σούπερ μινι μου αρέσει το ignis
Πάντως κάπου βρωμάει πολύ η φάση. Αυτή που το πουλάει και δεν την βόλεψε θα πάρει κάτι άλλο που να την βολεύει. Σε όποια μάντρα ή αντιπροσωπεία και να το πήγαινε θα έπαιρνε παραπάνω και χωρίς να ασχοληθεί να βρει πωλητή αν ήτανε καθαρό
Γιατί FRV και όχι κάτι άλλο. Τι έχει που σε κερδίζει; Δεν θα σε κάλυπτε άλλο ιαπωνικό πχ mazda 5;
sknipper έγραψε:22 μίλια μακριά μου, λυπάμαι.
Ούτε παραγγελία
sknipper έγραψε:Γιατί FRV και όχι κάτι άλλο. Τι έχει που σε κερδίζει; Δεν θα σε κάλυπτε άλλο ιαπωνικό πχ mazda 5;
Προορίζεται να εξυπηρετεί 6 άτομα, εκ των οποίων 2 θα είναι παιδιά και 2 ηλικιωμένοι. Πολύ φοβάμαι πως η 3η σειρά καθισμάτων, όπως έχει για παράδειγμα το mazda 5, δε θα είναι βολική σε καθημερινή χρήση. Συν το γεγονός ότι δεν αφήνει καθόλου χώρο αποσκευών ή αν αφήνει σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δε χωράει στο γκαράζ.