Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
diplomat έγραψε:Ε, ναι, αλλά το είχα γράψει ήδη ότι το ρδέλο θα πάρει πόδι. Παλιό, ογκώδες και ενεργοβόρο είναι. Να μην το βλέπω μπροστά μου.

Ο πόνος είναι ότι έχω θέμα και με το κλιματισμό (επίσης πλακέτα, 500αράκι όμως), οπότε θα αναγκαστώ να ψαχτώ και για κλιματιστικό.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΟΝΙΑ :protest: :protest: :protest:

Με καινουριο ψυγειο και κλιματιστικο, μεσα στην δροσια θα εισαι και αν δεν πας διακοπες :s_tongue :s_tongue
Οποτε γιατι παραπανω εξοδα; :s_tongue

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#511839 Φου φου ακουγομαι;;;; (κλεμμενο..)
Διπλωματη πιστευω οτι αγοράζοντας καινουριο ψυγείο κ μετα a/c, η σχεση σοβαρεύει... Μετα πας για μονόπετρο..

.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Νίκος Παππάς έγραψε:Με καινουριο ψυγειο και κλιματιστικο, μεσα στην δροσια θα εισαι και αν δεν πας διακοπες :s_tongue :s_tongue
Οποτε γιατι παραπανω εξοδα; :s_tongue

Καλά.

Ας μην ήταν και η διπλωμάταινα στο πρόγραμμα, και θα πήγαινα τσαμπέ διακοπές στα χωριά μου και σε εξοχικά φίλων, ούτε ολόκληρος ο αύγουστος δεν θα μου έφτανε. :ninja:

@γιανίκ

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

edit, άκυρο το :lipsealed: , προβλέπονται μονόπετρα σε σύμφωνα συμβίωσης; :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#511842 Φυσικα και προβλεπονται.

Δεν θα τα κανουμε ολα ισιωμα!

Ειπαμε δημοκρατικο και προοδευτικο το συμφωνο συμβιωσης αλλα εχει και ορια...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#511845 Η diplomatαινα συμφωνεί με το σύμφωνο συμβίωσης?

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#511846 Οπως το βλεπω εγω οι επιλογες ειναι οι εξης:

1) Diplomat--->ΔιπλοΜαλτ

βρεδεμπαναγαμθουνουλοι

2) Κλεινεις ρουτερ, πας και αγοραζεις ενα Κορεατατζιδικο στο μπατζετ σου +10%

3) Ανοιγεις θεμα στο φορουμ και τα ποδια σου στην τραπεζα

ΡΑΟΥΣ! :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#512439 :s_sad :s_sad :s_sad

Εικόνα

Morris Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost A++ W71359CAP
Χρώμα - Λευκό
Ενεργειακή Κλάση - A++
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας - 274 kWh/y
Επίπεδο Θορύβου - 42 dB
Συνολική Χωρητικότητα - 360 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης - 266 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης - 94 lt
NoFrost - Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Ύψος - 201 cm
Πλάτος - 60 cm
Βάθος - 65 cm

Παρηγγέλθη στα 419 ευρώ, +20 για τα μεταφοριλικιοψιψιψίνια, 439 συνολικά.

Κάθε feedback καλοδεχούμενο.

:s_sad :s_sad :s_sad
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#512441 Αυτό το συστηματάκι με το παγούρι πολύ μου χει λείψει. Το χω σε LG στο πατρικό και ούτε μπουκάλια, ούτε κανάτες ούτε τίποτα. Δεν ξέρω πόσο υγιεινό είναι γιατί ουσιαστικά δεν πλένεται αλλά βολεύει γαμώ. Μεγειές.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#512442 Θενξ. Προσωπικά ήμουν για LG δαγκωτό, αλλά έφαγα double penetration από διπλωμάταινα + μάμμα μία.

Το παγουράκι κι εγώ δεν το βλέπω με καλό μάτι, ακριβώς λόγω υγιεινής, αλλά δε με κόφτει κιόλα.

Edit, σίγουρα πάντως είναι ασφαλές, εν αντιθέσει με την παροχή που είχε το ρδέλο (aka GE), η οποία μας είχε πλημμυρίσει.
Επιστροφή από διακοπές και να μπαίνεις με απλωτές στο σπίτι, εφηύρα μπόλικα καντηλογαμωσταυρίδια εκείνη την ημέρα.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 29 Μάιος 2018, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#512446 Σε μερσώ. Δύο χρόνια εγγύηση, μιέχ δηλαδή. Υπόψιν, σε όλα τα μαγαζιά τόση έδινε για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#512447 Αισθάνομαι προδομένος στην τοποθεσία Εκάλη. :(

Τιναφτορε. :(

Σαν να εχεις βγάλει mindcrime και πας σε Empire. :(

Butchered at birth και μετά unplugged at Plaka. :(

People are People και μετά People are People. :( :shifty: (Asimov φλωροφουστα σχεδον ξέρω που μένεις)

Δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Λογκ άουτ και μην σε ξαναδώ μέχρι να μου φέρεις το κεφάλι του NiVo. :x

ΤΙ MORRIS ΓΤΧΚΤΠΜ :x
Άβαταρ μέλους
By diplomat
g8777 έγραψε:Σαν να εχεις βγάλει mindcrime και πας σε Empire. :(

Γουάτ; :omg:

g8777 έγραψε:ΤΙ MORRIS ΓΤΧΚΤΠΜ :x

+1. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#512450 Mε γεια! Μην σε προβληματιζει η μαρκα, μπορει να βγει καλυτερο απο ενα ακριβοτερο.
Πριν 20 χρονια αγορασα ενα 55αρι ψυγειο San Giorgio για να μπει σε ντουλαπι εντοιχισμου, αφου δεν ηθελα να πληρωσω εντοιχιζομενο σε σπιτι που νοικιαζα.

Απο το 2005 δουλευει εξω, σε προστατευμενο χωρο μεν αλλα εξω στο μπαλκονι, και δουλευει ακομα χωρις να πιανει ευκολα παγο και ψυχει μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#512451 Γκράτζιε. Τί να καταλάβει από μάρκες μωρέ ο δίπλωματ, κορόλλα στρογγυλοφάναρο (με ζαντολαστιχομπουρί) οδηγάει, πιο αντιπρήμιουμ δε γίνεται. :s_roses