Άσχετο αν η ΔΕΗ τρώει φέσι από στρατηγικό εταίρο της
Άσπρο--> Μαύρο

Govus έγραψε:Για τα ΕΛΤΑ συζητούσαμε εδώ πώς βρεθήκαμε (ξανά);
red_monster έγραψε:Ο Κλουζώ του φόρουμ έβγαλε -για άλλη μια φορά- πόρισμα δείχνοντας ιδιώτες παρόχους και κυρίως Μυτιληναίο![]()
Άσχετο αν η ΔΕΗ τρώει φέσι από στρατηγικό εταίρο της![]()
![]()
![]()
Άσπρο--> Μαύρο
224v έγραψε:Το 17 εκανε εκπτωσεις η ΔΕΗ για τους καλοπληρωτες?? εάν ναι, τοτε ο κοσμος αργησε να καταλαβει την λαμογια των ΕΛΤΑ (να χρηματοδοτουν την εισοδο τους στην αγορα με ξενα κολλυβα)
Τα ΕΛΤΑ από την άλλη δεν εδειναν τις ημερομηνειες που καποιος εξοφλουσε τον λογαρισμο ώστε να του κανει την εκπτωση...η ΔΕΗ, η οποια πως θα την εδεινε την εκπτωση χωρις να ξερει την ημερομηνια πληρωμης. Άλλο ένα μπαχαλο (εξ' επίτηδες αραγε??)
Ποινικες ευθύνες για υπεξαιρεση θα επρεπε να εχει ζητησει ο εισαγγελεας, αλλα και αυτοι, αγρον αγοραζουν, ασχολούμενοι με τις αυξησεις τους και τις μειωσεις που τους ετοιμαζουν…. Μακρυα από μας τα δυσκολα και ας πανε οπου θελουν...
) ημέρες να ενημερώσουν τη ΔΕΗ. Η ΔΕΗ, εφ' όσον πληρώνεις εμπρόθεσμα και ας θέσουμε ως παράδειγμα μια έκδοση λογ/μού την 02/05 και λήξη την 31/05, εκδίδει τον επόμενο λογ/μο δυο μήνες μετά (αρχές Ιουλίου βλ. παράδειγμα) από αυτόν που πλήρωσες, οπότε είναι ΣΙΓΟΥΡΑ (
) ενήμερη για το ότι έχεις πληρώσει, τουλάχιστον 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ πριν εκδόσει τον επόμενο.Anonymous Founder έγραψε:red_monster έγραψε:Ο Κλουζώ του φόρουμ έβγαλε -για άλλη μια φορά- πόρισμα δείχνοντας ιδιώτες παρόχους και κυρίως Μυτιληναίο![]()
Άσχετο αν η ΔΕΗ τρώει φέσι από στρατηγικό εταίρο της![]()
![]()
![]()
Άσπρο--> Μαύρο
Καθυστερεί 3 εβδομάδες --> Τρώει φέσι.![]()
Μαύρο--> Άσπρο
Για μέτρα μου λίγο τις αράδες και πήγαινε να δεις αν έρχομαι.![]()
Αν δυσκολευτείς με τις αράδες, σου έχω άλλο τεστ, πιο εύκολο (ελπίζω...).

Anonymous Founder έγραψε:M' αρέσει που το παίζεις επιχειρηματίας κιόλας, επειδή σε έβαλε ο μπαμπάς στην δουλειά!![]()
Λίγο μέτρο δεν βλάπτει, ξεκαβάλα.![]()
(Ξέρω πολύ καλά πότε αποδίδουν ΦΠΑ οι ΑΕ, όπως και πόσο κάνει μια διορθωτική ΦΠΑ, ένα αστείο ποσό δηλαδή για μια ΑΕ).
Εδώ και χρόνια δουλεύω σε ΑΕ και την στιγμή που μιλάμε, σε μια ΑΕ που διαχειρίζεται (πολλά) εκατομμύρια.
Μην εκτίθεσαι τόσο, σε έχουμε πάρει χαμπάρι.

red_monster έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:M' αρέσει που το παίζεις επιχειρηματίας κιόλας, επειδή σε έβαλε ο μπαμπάς στην δουλειά!![]()
(Ξέρω πολύ καλά πότε αποδίδουν ΦΠΑ οι ΑΕ, όπως και πόσο κάνει μια διορθωτική ΦΠΑ, ένα αστείο ποσό δηλαδή για μια ΑΕ).
Εδώ και χρόνια δουλεύω σε ΑΕ και την στιγμή που μιλάμε, σε μια ΑΕ που διαχειρίζεται (πολλά) εκατομμύρια.
Τι σχέση έχει η διορθωτική ΦΠΑ όταν σου στραγγίζει η ρευστότητα με τις βραχυπρόθεσμες ?
Τα υπόλοιπα τα για άλλη μια φορά κομπλεξικά τα προσπερνάω, στην ηλικία μου ήσουν ακόμα φοιτητής
Anonymous Founder έγραψε:red_monster έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:M' αρέσει που το παίζεις επιχειρηματίας κιόλας, επειδή σε έβαλε ο μπαμπάς στην δουλειά!![]()
Τι σχέση έχει η διορθωτική ΦΠΑ όταν σου στραγγίζει η ρευστότητα με τις βραχυπρόθεσμες ?
Τα υπόλοιπα τα για άλλη μια φορά κομπλεξικά τα προσπερνάω, στην ηλικία μου ήσουν ακόμα φοιτητής
Ναι, αλλά δεν ήμουν αμόρφωτος.![]()
Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις σ' αυτή την ζωή...
Τώρα πώς πήγαμε από τον ΦΠΑ στις βραχυπρόθεσμες πληρωμές, το αφήνουμε στην φαντασία του αναγνώστη.
Απλά πετάς μια μπούρδα για να δείξεις σπουδαίος, αλλά όσοι διαβάζουν δεν είναι ανόητοι.

Govus έγραψε:224v έγραψε:Το 17 εκανε εκπτωσεις η ΔΕΗ για τους καλοπληρωτες?? εάν ναι, τοτε ο κοσμος αργησε να καταλαβει την λαμογια των ΕΛΤΑ (να χρηματοδοτουν την εισοδο τους στην αγορα με ξενα κολλυβα)
Τα ΕΛΤΑ από την άλλη δεν εδειναν τις ημερομηνειες που καποιος εξοφλουσε τον λογαρισμο ώστε να του κανει την εκπτωση...η ΔΕΗ, η οποια πως θα την εδεινε την εκπτωση χωρις να ξερει την ημερομηνια πληρωμης. Άλλο ένα μπαχαλο (εξ' επίτηδες αραγε??)
Ποινικες ευθύνες για υπεξαιρεση θα επρεπε να εχει ζητησει ο εισαγγελεας, αλλα και αυτοι, αγρον αγοραζουν, ασχολούμενοι με τις αυξησεις τους και τις μειωσεις που τους ετοιμαζουν…. Μακρυα από μας τα δυσκολα και ας πανε οπου θελουν...
Ναι, έκανε και το '17 εκπτώσεις.
Τα ΕΛΤΑ σφραγίζουν ως πληρωθέν το απόκομμα του λογ/μου σου και χρειάζονται ΠΕΝΤΕ εργάσιμες () ημέρες να ενημερώσουν τη ΔΕΗ. Η ΔΕΗ, εφ' όσον πληρώνεις εμπρόθεσμα και ας θέσουμε ως παράδειγμα μια έκδοση λογ/μού την 02/05 και λήξη την 31/05, εκδίδει τον επόμενο λογ/μο δυο μήνες μετά (αρχές Ιουλίου βλ. παράδειγμα) από αυτόν που πλήρωσες, οπότε είναι ΣΙΓΟΥΡΑ (
) ενήμερη για το ότι έχεις πληρώσει, τουλάχιστον 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ πριν εκδόσει τον επόμενο.
Άρχισαν λοιπόν οι (πρώτοι) καταναλωτές να βλέπουν ότι υπάρχει πρόβλημα, τουλάχιστον έναν μήνα αφού είχαν πληρώσει και όσοι κατέφυγαν σε συνήγορο καταναλωτή/πολίτη κλπ. σίγουρα έφαγαν κάποιο διάστημα μηνών μέχρι να τεκμηριωθεί οτιδήποτε και σχηματιστεί κάποια εικόνα για το τι συνέβη. Γι' αυτόν τον λόγο πιθανότατα η ιστορία "έσκασε" τώρα.
Red Garland έγραψε:Η ΔΕΗ "κανονικά" ενημερώνεται από το σύστημα ΔΙΑΣ, δεν στέλνουν τα ΕΛΤΑ viber ότι "ο κύριος Τραχανοπλαγιάς πλήρωσε και μην ανησυχείς θα στα βάλω από Δευτέρα". Αυτό θα ήταν δανεισμός των ΕΛΤΑ από τη ΔΕΗ.Απο το ΔΙΑΣ μαθαινει για το ποιος προσωπικα πληρωσε ωστε να κανει την εκπτωση??? η απλα μαθαινει για μια Bulk πληρωμη...εαν συμβαινει το δευτερο τοτε ποτε μαθαινει ανα λογαριασμο οτι εξοφληθικε εγκαιρα??? και να γνωριζει εγκαιρα οταν βγαλει τον επομενο λογαρισμο να κανει την εκπτωση...
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]