- 23 Μάιος 2018, 22:07
junior gt έγραψε:Corto Maltese έγραψε:+ Άπειρο από κάποιον που πληρώνεται για να εφαρμόζει βία.

Sorry κι ολας Maltese αλλα νομιζω οτι εδω δεν εισαι δικαιος.
Δε νομιζω οτι ειναι σωστο να κρινεται καποιος απο το επαγγελμα του και να τσουβαλιαζεται.
Κρινεται απο τα γραφομενα του αν ειναι υπερ της βιας ξερω γω ή υπερ κατι αλλο.
Ουτε βεβαια ντε φακτο ο καθε αστυνομικος ειναι υπερ της βιας. Οπως και ο καθε στρατιωτικος πολεμοχαρης κλπ. 
Υγ: στην ουσια της (προηγουμενης) κουβεντας συμφωνω μαζι σου.
Κρίνω την υποκρισία τζούνιορα. Ένας άνθρωπος που ξέρει ότι υπάρχει δικαιολογημένη βία για τον απλούστατο λόγο ότι την ασκεί καθημερινά (έστω δυνητικά), δεν είναι δυνατόν να μας παριστάνει εδώ την εναλλακτικιά παρθενοπιπίτσα ότι κάθε βία είναι κατακριτέα. Και η αστυνομική βία; Η στρατιωτική; Η βία που επιτάσσει το Σύνταγμα; Σου βάζω 3 μορφές βίας που υπερκομματικά κάθε άνθρωπος δέχεται αυτονόητα. Αυτές τις δεχόμαστε; Αν ναι, που κολάει η πίπα "Καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται" και την άλλη ώρα παίρνουμε κουμπούρι και γκλοπ για να πάμε στο μεροκάματο; Για να περάσουμε το προφίλ του "Αστυνομικού (αφού η λέξη που χρησιμοποιεί το 99% του πληθυσμού απαγορεύεται σε αυτό το άντρο της υποκρισίας) με το ανθρώπινο πρόσωπο";
Οπότε με το προφανές ψέμα έχω θέμα τζούνιορα και τον παπά που νομίζουν ότι έχουν κάποιοι τα φόντα να μας σερβίρουν και όχι με κανένα επάγγελμα. Γιατί να έχω πρόβλημα; Ξέρεις πόσους μπάτσους φίλους έχω; (και να μην επέμβει η politically correctness Police, για τους φίλους μου μιλάω δεν είναι κομπλεξικοί και δεν έχουν πρόβλημα να τους λέω έτσι)
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”