Γιατι να θέλει να πατήσει τον καφέ;
Γιατι να θέλει να πατήσει τον καφέ;
KiloMeater έγραψε:Και τι , ειναι κάποιο κόλπο αυτό; Δεν το εχω ξανά ακουσει !Τα δίπλωσε να είναι έτοιμα για την ανακύκλωση
Γιατι να θέλει να πατήσει τον καφέ;
Morx έγραψε:Δεν φευγει απο μπροστα μου και φωναζει ΠΑΤΗΣΕ ΜΕΕΕΕ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕ στριγκλιζοντας.
Scotch έγραψε:Morx έγραψε:Δεν φευγει απο μπροστα μου και φωναζει ΠΑΤΗΣΕ ΜΕΕΕΕ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕ στριγκλιζοντας.
Μη μου πεις ότι δεν ήταν δελεαστική η πρότασή της

224v έγραψε:σε γνωστη μου που μιλουσε στο τηλεφωνο περιπολικο χωρις διακριτικα την σταματησε και της τα πηρε όλα... για 3 μηνες… προστιμο δεν εβαλε!!! προσοχή λοιπον… σε οχήματα παραλλαγης..Κρίμα. Επρεπε να της ριξει και ενα πρόστιμο για να εμπεδώσει να μην μιλά στο τηλεφωνο.
mirage έγραψε:224v έγραψε:σε γνωστη μου που μιλουσε στο τηλεφωνο περιπολικο χωρις διακριτικα την σταματησε και της τα πηρε όλα... για 3 μηνες… προστιμο δεν εβαλε!!! προσοχή λοιπον… σε οχήματα παραλλαγης..Κρίμα. Επρεπε να της ριξει και ενα πρόστιμο για να εμπεδώσει να μην μιλά στο τηλεφωνο.
Μπράβο στους αστυνομικούς λοιπόν.
https://www.youtube.com/shorts/PaXO41NmlLQ Canada[…]
Το γεγονός ότι (α) ο κανονισμός άλλαξε άμεσα ώστε[…]
Θα γαμθουνε ολοι Μικερφουλη. :s_yes https[…]