Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Corto Maltese έγραψε:
Serf έγραψε:@Corto Maltese: Δεν εξισώνω Χ.Α. με Ρουβικώνα. Οι μεν ξεκινούν με δολοφονικές διαθέσεις (αυτοσκοπός). Ο δε θα εκδηλωθεί βίαια την πρώτη φορά που κάποιο θύμα θα υπερασπιστεί την περιουσία του (εναλλακτικό μέσο για να επιτύχει το σκοπό). Απλά φαίνεται "ειρηνικός" επειδή τα θύματα κάνουν την πάπια. Απλό.

Ενδεχομένως. Ενδεχομένως και όχι. Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε μέχρι να συμβεί, η αίσθησή μου είναι ότι το έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο και είναι προετοιμασμένοι και μαπίδια με ανοιγμένα κεφάλια δεν ταιριάζουν στο Ρομπεν των Δασών προφίλ που θέλουν να χτίσουν.

Ποιος χαρτζιλικώνει τους αυτόκλητους Ρομπέν των Χαζών ? :hmmm:

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#511041 @taxidiwtis
Βουλευτή δεν είδα σε αυτά που έβαλες. Είδα μέλη κόμματος οι οποίοι προφανώς και δεν εκπροσωπούν κανέναν άλλο πλην τον εαυτό τους.
Ο gianik μίλησε για βουλευτές, που σημαίνει πως εμμέσως ή αμέσως υπάρχει στήριξη κόμματος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
red_monster έγραψε:Ποιος χαρτζιλικώνει τους αυτόκλητους Ρομπέν των Χαζών ? :hmmm:

Μάλλον εσύ. Αρκετά σίγουρο σε βλέπω. :)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#511043 Γρηγορη δεν σου αρκει το αρθρο του ταξιδιωτη;;;
Ειμαι από κινητο τωρα κ βαριεμαι να ψαχνω, μπιρω να βρω αλλες τοσες περιπτωσεις..

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε: :dizzy:
Τώρα εξισώνουμε την 17Ν με τον Ρουβίκωνα;
Κάποτε την 17Ν θέλαν να την κάνουν παρακλάδι του ΠΑΣΟΚ, μετά αφού τους έβαλε μέσα το ΠΑΣΟΚ είπαν να την ρίξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, κοκ.
Αν είναι έτσι να ξεθάψουμε την ιστορία χρυσαύγουλα, Μπαλτάκος κλπ.

τη 17Ν αν και μικρός τότε θυμάμαι ότι έλεγαν αρκετοί ότι πρόκειται για σούπερ παρακρατικούς του πασοκ (και φαντάζονταν μερικοί ότι ήταν και σούπερ πράκτορες ή δεν ξέρω κι εγώ τί)

έτσι από κώλους βγαλμένα όλα αυτά

επίσης η 17Ν δεν πιστεύω ότι ποτέ άγχωσε τον απλό κόσμο, εκτός από έναν που πέθανε κατά λάθος, όλοι οι υπόλοιποι δεν ήταν απλοί πολίτες

πιστεύω ότι οι περισσότεροι μάλλον χέστηκαν κιόλας αν πέθανε ο σταθμάρχης της cia ή ένας άγγλος αξιωματικός, ή πολιτικός ή επιχειρηματίας

με την ελληνική τρομοκρατία (αφήνω έξω τους ακτιβισμούς της πλάκας) γενικά δε θεωρώ ότι νιώσαμε ποτέ ανασφαλείς :hmmm:

δεν είχαμε ποτέ τυφλά χτυπήματα με 10αδες νεκρούς, δεν είχαμε καν τρομοκρατία από μουσουλμάνους
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
gianik έγραψε:Γρηγορη δεν σου αρκει το αρθρο του ταξιδιωτη;;;
Ειμαι από κινητο τωρα κ βαριεμαι να ψαχνω, μπιρω να βρω αλλες τοσες περιπτωσεις..

.

Καθόλου, έχω απαντήσει ήδη πως τα οποιαδήποτε μέλη κόμματος ή παράταξης, εκπροσωπούν τον εαυτό τους, όχι το κόμμα και δεν σημαίνει πως έχουν την στήριξη του κόμματος σ' αυτό που κάνουν (συνήθως δεν ενημερώνουν και κανέναν επίσης...).

Θέλω εσύ να βάλεις τα στοιχεία βάσει αυτού που είπες: βουλευτές κόμματος σε δίκη δολοφόνων.
Εγώ και με λιγότερα είμαι καλυμμένος πάντως.
:oops:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Corto Maltese έγραψε:
red_monster έγραψε:Ποιος χαρτζιλικώνει τους αυτόκλητους Ρομπέν των Χαζών ? :hmmm:

Μάλλον εσύ. Αρκετά σίγουρο σε βλέπω. :)

Φεύγω από το σπίτι στις 7.00 και ξαναμπαίνω μετά τις 21.00, φίλοι και γνωστοί το ίδιο, σε όποιο κλάδο και αν ανήκουν. Λεφτά δεν μας περισσεύουν, οι δε άνεργοι (που θεωρητικά έχουν ελεύθερό χρόνο) δεν έχουν στον ήλιο μπύρα (πόσο μάλλον γεμάτη με βενζίνη)

Άρα, είτε είσαι τόσο αφελής, είτε τόσο πρόβατο
Άβαταρ μέλους
By gianik
#511047 http://www.skai.gr/mobile/article?aid=260196
Ναι δεν ηταν δικη, τους επιασε η φιλανθρωπια τους για τον Ξηρο...

https://www.protothema.gr/politics/arti ... s-haritou/

Ειμαι στην πισίνα με τον μικρό.θα ψαξω κ αλλα..

.
Τελευταία επεξεργασία από gianik και 22 Μάιος 2018, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#511048 Φαντάσματα κυνηγάτε εκατέρωθεν. Αντί να καταδικάσετε το κάθε μπαστάρδι που απειλεί είτε ζωή, είτε περιουσία, βγάζετε και τις μετράτε...τις παρανομίες.

Αυτό που βλέπω εγώ πάντως είναι πως όλοι (όπως είναι το λογικό και αναμενόμενο) καταδικάζουν τους φονιάδες της ΧΑ ενώ τα άλλα τα ζώα που σπάνε οθόνες και φωτοτυπικά απλώς τα αποδοκιμάζουν. Και αν...Προφανώς δεν είναι ίδιες οι πράξεις τους αλλά σίγουρα είναι αξιόποινες. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε αυτό που λέει ο Serf γιατι σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι θέμα χρόνου το δυστύχημα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
gianik έγραψε:http://www.skai.gr/mobile/article?aid=260196
Ναι δεν ηταν δικη, τους επιασε η φιλανθρωπια τους για τον Ξηρο...

.

Είναι δυνατόν βουλευτής κόμματος να είναι μάρτυρας υπεράσπισης σε ένα καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο? :shifty:

Μπράβο στους ψηφοφόρους τους :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ διακρίνω μια προσπάθεια να βγει με το ζόρι ενεργός αριστερή τρομοκρατική συνιστώσα ο... Ρουβίκωνας, όταν επί της ουσίας αυτό δεν ισχύει.

απο ποιόν ;
Anonymous Founder έγραψε:Τρομοκρατία με κλασικούς όρους σήμερα ασκούν πχ οι Πυρήνες της Φωτιάς ή η 17Ν παλιότερα.

συμφωνώ
Anonymous Founder έγραψε:Επίσης, διακρίνω προσπάθεια όλες αυτές οι ενέργειες να σχετισθούν με αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα, που επίσης δεν αποδεικνύεται πουθενά.
Τέλος, ο gianik που πέταξε μια φωτοβολίδα, θα πρέπει να την δικαιολογήσει.
Γιατί μίλησε για βουλευτές που πάνε σε δίκες δολοφόνων. Σχετικά βαρύ νομίζω.

ο Ξηρός είναι στη φυλακή για εξι φόνους --> φονιάς
τον υπερασπίστηκαν στη δίκη στελέχη του Σύριζα ---> υπερασπίστηκαν τον φονιά στη δίκη του

Anonymous Founder έγραψε:Α, και προφανώς δεν είναι κάθε βία η ίδια και δεν καταδικάζουμε όλες τις βίες το ίδιο. Δεν θα καταδικάσω το ίδιο την βία του βιαστή με την βία του βιαζόμενου, κοκ.
Αυτά κακώς τα λέω, απλά είναι φανερό πως υπάρχει αμόρφωτος κόσμος που απλώς επαναλαμβάνει τσιτάτα που διάβασε σε κάποιες φυλλάδες.

:s_roses

Σωστά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#511051 Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ = βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ; :hmmm:

Ο gianik ήταν σαφής νομίζω. Κι εγώ ήμουν επίσης σαφής.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#511052 Επίσης, μια ενδιαφέρουσα (παλιά) είδηση γι' αυτούς που συγχέουν κάποια πράγματα:
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/d ... tis-boulis

Ο γυμνασιάρχης των Εκπαιδευτηρίων Μωραΐτη Γιώργος Θαλάσσης, ο οποίος μετά από 30 χρόνια, τα 23 απ’ αυτά στη διεύθυνση του σχολείου, είδε πριν από λίγους μήνες, μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων θυροκολλημένη την απόλυση του, είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας της Βουλής.

Τον επέλεξε για τη θέση του Γ.Γ. της Βουλής η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Θαλάσσης είχε καταθέσει υπέρ του Αλέξη Γρηγορόπουλου στη δίκη της Άμφισσας και είχε σταθεί αλληλέγγυος στην απεργία πείνας του επίσης μαθητή του, Νίκου Ρωμανού και η απόλυσή του θεωρήθηκε ότι συνδέθηκε με τη συγκεκριμένη στάση του.

Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε ότι κάποιοι γονείς θεώρησαν ότι το να υπερασπίζεται τους μαθητές του και τις οικογένειες τους ήταν ταυτόσημο με το να υπερασπίζεται την τρομοκρατία. Γι’ αυτό και στο σχολείο τα δυο τελευταία χρόνια, όπως ισχυρίζεται, δεν ήθελαν ούτε αναφορά να γίνεται στο όνομα του Γρηγορόπουλου.

Και ενώ ο γυμνασιάρχης είχε ενημερώσει τη Σχολή πως θα αποσυρθεί τον ερχόμενο Αύγουστο, η διοίκηση τον απέλυσε με θυροκόλληση στην πόρτα του στις 5 Ιανουαρίου: «Χρησιμοποίησαν την επικείμενη συνταξιοδότησή μου ως πρόσχημα για να με απομακρύνουν από το σχολείο» είχε δηλώσει, ενώ 2 ημέρες αργότερα του έστειλαν την απόλυση και ηλεκτρονικά, για να σιγουρευτούν ότι δε θα πάει στο σχολείο μετά το πέρας των διακοπών των Χριστουγέννων».

Η οργή των μαθητών του σχολείου προς υπεράσπιση του καθηγητή τους δεν άργησε να ξεσπάσει: «Δεν ήταν αυτό το σχολείο μας και δεν θέλουμε να γίνει έτσι» έγραψαν λίγες μέρες αργότερα σε επιστολή τους 22 απόφοιτοι της σχολής Μωραΐτη (μεταξύ τους και η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα) διαμαρτυρόμενοι για την αιφνίδια απόλυση του Γυμνασιάρχη Γιώργου Θαλάσση μετά από 30 χρόνια, τα 23 από αυτά στο τιμόνι του Γυμνασίου.

Άρα ο κος Θαλάσσης στηρίζει τις επιλογές του Ρωμανού... :svivhaha: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#511054 Το να μην είσαι εκλεγμένος πάντως δε σημαίνει ότι δεν απολαμβάνεις τη στήριξη κόμματος. Αν και η κομματική σύνδεση θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που μας απασχολεί εφόσον μιλάμε για φονιάδες ή τραμπούκους.
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
Anonymous Founder έγραψε:@taxidiwtis
Βουλευτή δεν είδα σε αυτά που έβαλες. Είδα μέλη κόμματος οι οποίοι προφανώς και δεν εκπροσωπούν κανέναν άλλο πλην τον εαυτό τους.
Ο gianik μίλησε για βουλευτές, που σημαίνει πως εμμέσως ή αμέσως υπάρχει στήριξη κόμματος.

Στο απόσπασμα που παρέθεσα έχεις δίκιο , αυτοι ήταν απλά στελέχη .Σε άλλη περίπτωση ο Γιαννοπουλος (αρχηγός της συνιστώσας ρόζα ) υπερασπίστηκε τον Κουφοντίνα ...
Δεν έχω κάτι για βουλευτές .