Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By mirage
#510769 Λιγο εξω απο την Βολτέρα σε ενα agroturismο περασαμε ενα καταπληκτικο τριημερο περσι τον Σεπτεμβριο. Ανετα ξαναπηγαινα στην περιοχη για μια ολόκληρη εβδομαδα. Ισως του χρονου.

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#510776 ετσι όπως τα εγραψες ισχυουν και για άλλες περιοχες της Ιταλιας π.χ Απουλια που πηγα περυσι, Σαρδηνια κ.λ.π. Στο , εκει που θα διαφωνουσα σε αυτά που εγραψες είναι για το 500ακι.. εχουμε το ιδιο 1248κε, με τα 95 αλογα, αλλα δεν σερνεται μεσα στη πολη, εχει κοντες ταχύτητες και πεταγετα όχι αυτοματο ομως… Στους αυτοκινητοδρομους όπως εγραψες ξεκουραστο, τα φαγητα τσιμπιμενα αλλα πολύ καλα για τα γουστα μου.
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#510841 @Anonymous Founder
Το απίθανο κτήριο στη φωτο ¨απίθανα κτήρια¨ το έχω και εγώ. Αν δεν κάνω λάθος είναι κάπου κοντά στη Τρέβη. Πριν 4 χρόνια τυχαία είχαμε περάσει από εκεί μέσα μου έκανε εντύπωση και το είχα τραβήξει. Η λήψη είναι εσωτερική εννοείται :iconcool:
Τώρα για τους Ιταλούς που οδηγούν καθώς πρέπει στις 3 λωρίδες, μάλλον έπεσες σε καλή περίοδο. Όταν έχω πετύχει μια στοιχειώδη κίνηση ,ναι όντως η δεξιά ανήκει στα φορτηγά (μόνο) και η μεσσαία έχει καταληφθεί από όλους, αργούς (90) και γρήγορους (130+). Πράμα επικίνδυνο μερικές φορές.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Εμπειρίες από το τελευταίο ταξίδι στην Ιταλία:

Πήγα και εγω Ρώμη τη περασμένη βδομάδα .. :lol:
Τέλεια πόλη είχα χρόνια να πάω και είχα ξεχάσει πόσο όμορφη είναι. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
224v έγραψε:ετσι όπως τα εγραψες ισχυουν και για άλλες περιοχες της Ιταλιας π.χ Απουλια που πηγα περυσι, Σαρδηνια κ.λ.π. Στο , εκει που θα διαφωνουσα σε αυτά που εγραψες είναι για το 500ακι.. εχουμε το ιδιο 1248κε, με τα 95 αλογα, αλλα δεν σερνεται μεσα στη πολη, εχει κοντες ταχύτητες και πεταγετα όχι αυτοματο ομως… Στους αυτοκινητοδρομους όπως εγραψες ξεκουραστο, τα φαγητα τσιμπιμενα αλλα πολύ καλα για τα γουστα μου.
Ούτε το δικό μας ήταν αυτόματο (δυστυχώς) και δεν είπα πως σερνόταν, απλώς για να ξεκινήσει από το φανάρι αργούσε, μετά δεν είχε πρόβλημα.
Επίσης, είχε έντονους κραδασμούς λόγω του μοτέρ σχεδόν σε όλες τις στροφές.
Άπαξ και ξεκινούσε, τραβούσε μια χαρά, και επιτάχυνε γρήγορα, αρκεί να άλλαζες ταχύτητες.
Επίσης, μετά από πολλά χρόνια αναγκάστηκα ν'αλλάζω ταχύτητα πάνω σε προσπέραση, αφού οι ωφέλιμες στροφές ήταν περίπου 2000 (από τις 1500 μέχρι τις 3500 χοντρικά). Το σασμάν 5άρι.
Όσο ήσουν μέσα στην ροπή, τράβαγε δυνατά, αλλά για να μένεις εντός, ήθελε πολλές αλλαγές. Γι'αυτό και θέλει ένα αυτόματο, για να μην είσαι με το λεβιέ αγκαλιά...
Εντυπωσιακή η ποιότητα κύλισης για τέτοιο μικρό αυτοκίνητο, που έχει παρουσιαστεί και πριν 11 χρόνια κιόλας... Αν είχε ένα καλό μοτέρ βενζίνης θα ήταν άλλο αμάξι!
Με χάλασε αρκετά βέβαια η όρθια θέση οδήγησης και το γεγονός πως το τιμόνι ρυθμίζεται μόνον πάνω-κάτω και όχι μέσα-έξω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kostis20 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εμπειρίες από το τελευταίο ταξίδι στην Ιταλία:

Πήγα και εγω Ρώμη τη περασμένη βδομάδα ..
Τέλεια πόλη είχα χρόνια να πάω και είχα ξεχάσει πόσο όμορφη είναι. :yahoo:
Παραλίγο να πίναμε καφέ δηλαδή παρέα!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#510948 Α, επίσης τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Ιταλοί είναι αρκετά διαφορετικά από τα δικά μας.
Άπειρα 500 σε όλες τις εκδόσεις, ακόμη και τα 500L τα βλέπεις παντού.
Επίσης και εκεί τα SUV έχουν πάρει κεφάλι.
Όλα του FIAT group τα βλέπεις σε ποσότητες.
Γερμανικά, κυρίως τα ακριβά, Mercedes, BMW, Audi, αλλά και VW, Opel.
Ελάχιστα, πραγματικά τα Seat, Skoda. Είδα πιο πολλά σε περιπολικά, παρά στο δρόμο ΙΧ.
Η Toyota δυνατή και πολλά τα υβριδικά, ενώ και οι Κορεάτες πάνε καλά.
Μου έκανε εντύπωση πάντως η φάση με το VAG, οι Ιταλοί μάλλον δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο σηματάκι από εμάς.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#510964 Στα πέριξ του Κόμο κυκλοφοράνε πολύ δυνατά εργαλεία. Είτε με Ιταλικές αλλά κυρίως με Ελβετικές πινακίδες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#510982 Α ναι, όντως, μπόλικα και τα "ειδικά" 500αράκια! :inlove:

Πολύ γλυκούτσικο το άτιμο, αλλά όπως είπα πρόβλημα για εμένα η θέση οδήγησης (θα μου πεις, αν μπορούσα να την ρυθμίζω όπως γουστάρω, δεν θα έμενε χώρος στο πίσω κάθισμα! :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#511068 Θα πίναμε καφέ στη Fontana di trevi αντί για την Αθήνα...χα χα
Και το ξενοδοχείο είχε θέα στο συντριβάνι.
Εδώ μαζεύουν και τα κέρματα.Αυτο γινόταν κάθε πρωί....Εικόνα

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#511092 Μα τί πανέμορφος :inlove: :inlove: :s_inlove :s_inlove :s_inlove

Μου κάνουν εντύπωση τα εως και αρνητικά σχόλια για το Κόμο πάντως, έχω εντελώς αντιθετη άποψη. Η αρχοντιά που αποπνέει για μένα η περιοχή ήταν το κάτι το μοναδικό :s_dunno
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#511241 Ντάξει κι εγώ στο Κόμο δεν τρελάθηκα. Σα να λέμε η Χαλκίδα. Μπελάτζιο και γύρω χωριά όμως...άλλη φάση. Να χεις μια καμπριάτζα να πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα Μιλάνο και στα φρύδια σου όλα. Το χειμώνα θα παίζεις μπάλα με airscarf και μαντίλι στο λαιμό. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#511311 Δεν το έγραψα καλά, η πόλη του κόμο ειναι έως και αδιαφορη. Μιλάω για την λίμνη και ειδικά την ανατολική μεριά