Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
Deleted User 1 έγραψε:

:rtfm: :rtfm:

μαντουρο φετος χοντρο δε το λες αλλα φαίνεται σαν βοδι γιατι πραγματικά εχει ενα κεφάλι επικών διαστάσεών!

Εικόνα

Εικόνα

στο 00:58
Άβαταρ μέλους
By bill33
Περίπου 750 χιλιάδες ευρώ θα εισπράξει ο Κλαούντιο Ρανιέρι ως αποζημίωση για τη λύση της συνεργασίας του με την εθνική ομάδα.

http://www.gazzetta.gr/football/article ... oy-ranieri
:s_hang :s_hang
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#51507 Να είναι καλά η προεδράρα μας, ο θεός να μας κόβει θερμίδες και να του δίνει λίπος.Ο Μάκαρος θα πρέπει να δάκρυσε χθες για 1η φορά στη ζωή του, από συγκίνηση.Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στο μέγα επενδυτή του ποδοσφαίρου Κύριο Κομπότη.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Θέαμα από τις… κόρες του προέδρου

Οι κόρες του προέδρου της Ράσινγκ Κλουμπ γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου στην Αργεντινή προσφέροντας… θέαμα.

Εικόνα
Εικόνα

:inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#53015 Stefan ξέρεις που ησουνα (ημασταν :oops: ) ΠΡΙΝ τον Μοσταριανο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#53018 Σιγά μην του έχουμε και υποχρέωση του Κουαξ Κουάξ. Όσα έδωσε, άλλα τόσα πήρε. Τι μας σκοτίζει τα @@ 10 χρόνια τώρα που είναι στην ανυποληψία και γυροφέρνει την ομάδα και πουλάει ΑΕΚοφροσύνη? Δεν πάει να ανοίξει κάνα κινέζικο με την καραφλή φλόπερ λέω εγώ καλύτερα που έχει γίνει σκυλάκι του Μελισσανίδη?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#53020 Πήγαινε τότε να κάνεις μανουρα την επόμενη φορά στο γήπεδο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#53021 Αυτού του είδους οι συμπεριφορές κάνουν κακό στην ομάδα και δεν αρμόζουν σε φιλάθλους. :rtfm: :shifty:

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#53022 Εγώ ένα έχω να πω και το κλείνω εδώ:
Στην Ελλάδα 2 ομάδες έχουν επαγγελματίες οπαδούς: Η ΑΕΚ και ο Αρης.

Ευχαριστώ.