Corto Maltese έγραψε:Θα δεις το Σκανδιναβικό γιατί μόνο αυτό έχει Σόγκα Νορίεν aka Σοφία Χέλιν. Δεν αποκλείω να υπάρχει καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε σειρά, απλά εγώ δεν την έχω δει εάν υπάρχει.Ότι η Χελιν κάνει φοβερή ερμηνεία ενός πολύ ιδιαίτερου χαρακτήρα είναι γεγονός και σαφώς ανάμεσα στις διάφορες εκδοχές της "Γέφυρας" η Σκανδιναβική είναι η καλύτερη επιλογή
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Tελικά κατόπιν γυναικείας απαίτησης κατέληξα να βλέπω το Crown για την ζωή της Ελισάβετ....δεν είναι καθόλου κακό.
sknipper έγραψε:Στα 2 επεισόδια που έχω δει καλή η σειρά αλλά με ενοχλεί η χρωματική έλλειψη, όλα μουντά και γκρι και μισοσκοτεινά, και βρώμικα. Ακόμα και η 911 είναι ένα απίστευτα ανύπαρκτο και αδιάφορο λαδί.... Και λίγο τραβάει, θα το ήθελα πιο γρήγορο, θα δούμε. Καλή πάντως. Η πρωταγωνίστρια αισθητικά ικανοποιητική αλλά όχι παραπάνω έτσι όπως την εμφανίζουν και η ακαταστασία και βρωμιά της με χαλάει λιγάκι. Οφείλει βέβαια να στήσει και στηρίξει ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Καταλαβα.
ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ
(Καλυτερη σειρα ολων των εποχων κατα Ασιμωβ.)
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
sknipper έγραψε:Στα 2 επεισόδια που έχω δει καλή η σειρά αλλά με ενοχλεί η χρωματική έλλειψη, όλα μουντά και γκρι και μισοσκοτεινά, και βρώμικα. Ακόμα και η 911 είναι ένα απίστευτα ανύπαρκτο και αδιάφορο λαδί.... Και λίγο τραβάει, θα το ήθελα πιο γρήγορο, θα δούμε. Καλή πάντως. Η πρωταγωνίστρια αισθητικά ικανοποιητική αλλά όχι παραπάνω έτσι όπως την εμφανίζουν και η ακαταστασία και βρωμιά της με χαλάει λιγάκι. Οφείλει βέβαια να στήσει και στηρίξει ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Θα πω κάτι και πάρτο όπως νομίζεις: ΔΕΝ είναι αμερικάνικη σειρά. Καλώς ή κακώς (για μένα κάτι παραπάνω από καλώς). Αν είσαι εθισμένος στις αμερικάνικες σειρές παράτα το χθες.
g8777 έγραψε:Μλκ μου, αυτό το θυμάμαι από παιδί σαν εναρξη, κάποιος το έπαιζε και εδώ, τότε ήμουν αθώος όμως και δεν είχα καταλάβει τα φανερά νοήματαsknipper έγραψε:Στα 2 επεισόδια που έχω δει καλή η σειρά αλλά με ενοχλεί η χρωματική έλλειψη, όλα μουντά και γκρι και μισοσκοτεινά, και βρώμικα. Ακόμα και η 911 είναι ένα απίστευτα ανύπαρκτο και αδιάφορο λαδί.... Και λίγο τραβάει, θα το ήθελα πιο γρήγορο, θα δούμε. Καλή πάντως. Η πρωταγωνίστρια αισθητικά ικανοποιητική αλλά όχι παραπάνω έτσι όπως την εμφανίζουν και η ακαταστασία και βρωμιά της με χαλάει λιγάκι. Οφείλει βέβαια να στήσει και στηρίξει ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Καταλαβα.
ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ
![]()
![]()
(Καλυτερη σειρα ολων των εποχων κατα Ασιμωβ.)
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
dimik έγραψε:Ξεκινήσαμε το Rain φάγαμε μια φόλα, ξεκινήσαμε το Money Heist κάπου στο 2ο-3ο επεισόδιο βαρέθηκα (btw αν δεν μπορούν να γυρίσουν μια σωστή αστυνομική σκηνή ας μην την βάζουν καθόλου, έβλεπα την αστυνομία να περικυκλώνει το κτίριο και νόμιζα ότι βλέπω κάτι μεταξύ ροζ πάνθηρα και Le gendarme)
Tελικά κατόπιν γυναικείας απαίτησης κατέληξα να βλέπω το Crown για την ζωή της Ελισάβετ....δεν είναι καθόλου κακό.
Ναι με τα σχολια που ειχα διαβασει εδω μεσα για Money Heist περιμενα πολυ περισσοτερα.
g8777 έγραψε:Στην αρχη το επαιζε το Mega καθε Τριτη βραδυ, μετα το παιζανε ολοι.
Τα θυμάσαι όλα βλέπω
Red Garland έγραψε:Ενδιαφέρον φαίνεται και είναι και του Ridley Scott. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.sknipper έγραψε:με ενοχλεί η χρωματική έλλειψη, όλα μουντά και γκρι και μισοσκοτεινά, και βρώμικα.Η πρωταγωνίστρια αισθητικά ικανοποιητική αλλά η ακαταστασία και βρωμιά της με χαλάει λιγάκι.
Καλά το TABOO σε έβαλαν να δεις;
sknipper έγραψε:Στα 2 επεισόδια που έχω δει καλή η σειρά αλλά με ενοχλεί η χρωματική έλλειψη, όλα μουντά και γκρι και μισοσκοτεινά, και βρώμικα. Ακόμα και η 911 είναι ένα απίστευτα ανύπαρκτο και αδιάφορο λαδί.... Και λίγο τραβάει, θα το ήθελα πιο γρήγορο, θα δούμε..
Σκανδιναβια κιετς. Πηρες χαμπαρι οτι τα επιπλα εινα ικεα?
Τα βλέπω και ανεβάζω
Τα βλέπω και ανεβάζω