Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#50956 Εγώ γιατί δεν βλέπω κάποιο πακέτο κάρτας σε Cosmote (κατά προτίμηση) που να δίνει τουλάχιστον 1Gb data και 1000 λεπτά προς όλους τον μήνα με €39 που πληρώνω τώρα ή λιγότερα;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ γιατί δεν βλέπω κάποιο πακέτο κάρτας σε Cosmote (κατά προτίμηση) που να δίνει τουλάχιστον 1Gb data και 1000 λεπτά προς όλους τον μήνα με €39 που πληρώνω τώρα ή λιγότερα;

Γτ η Κοσμοτέ κόβει κώλους :rant:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#50960 Αρα, όταν λέτε ότι η καρτοκινητή συμφέρει, μιλάτε μόνο για voda (την οποία απορρίπτω λόγω κάκιστου δικτύου στο σπίτι και το χωριό) και Wind/Q. Σωστά;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αρα, όταν λέτε ότι η καρτοκινητή συμφέρει, μιλάτε μόνο για voda (την οποία απορρίπτω λόγω κάκιστου δικτύου στο σπίτι και το χωριό) και Wind/Q. Σωστά;

Εγώ προσωπικά είχα What's Up της Cosmote τελικά μετά από 5 χρόνια με το εν λόγω νούμερο (παλαιότερα είχα σύνδεση στην Cosmote) έκανα αίτηση φορητότητας και πήγα στην Wind. Με μια 10€υρη κάρτα περνάω μήνα άνετα ενώ με την Cosmote το καλοκαίρι λόγω έλειψης ίντερνετ στο χωριό είχα φτάσει να βάζω 10ευρη κάρτα κάθε βδομάδα για να βάζω αυτή την άχρηστη προσφορά των 500ΜΒ ίντερνετ.... :thumbsdown:
Τελικά με την Wind 1GB δώρο με μια ανανέωση τον μήνα και άμα χρειαστώ κιάλλο 1gb νομίζω δίνω 5€.
Από πλευράς σήματος στα ίδια είμαι, λίγο χειρότερη η Wind αλλά δεν σκάω :lol:
Η Γερμανική vodafone είναι ακόμη ποιό άθλια :tomato: :vava: :whistlink: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#51078 Wind F2G. Αυτή την εποχή στα 10€ κάρτα, σου δίνει 1GB. Κάθε εβδομάδα, 300ΜΒ δωρεάν ακόμη.
Η κάρτα σου μένει και αγοράζεις πακέτα με ομιλία ή data.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#51096 Αν αλλάξει και ο Λάππας σε κάρτα το κλειδώνω+σβήσιμο . :rtfm:

Πρέπει να μείνει κάποιος με συμβόλαιο για να χτυπάμε γαμάτα deals στην καρτοκινητή :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#51097 Θα βαλουμε υδροψυξη στο πορτοφολι του Geaκου και θα του ανεβασουμε τον λογαριασμο στα 180 ευρω.
Δεν ανησυχουμε ακομα. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αρα, όταν λέτε ότι η καρτοκινητή συμφέρει, μιλάτε μόνο για voda (την οποία απορρίπτω λόγω κάκιστου δικτύου στο σπίτι και το χωριό) και Wind/Q. Σωστά;

Σε wind πάντως χθες είδα αυτά που ζητάς (1000' προς όλους και 1GB) με 5 ευρώ. Νέο νούμερο βέβαια, αλλά νομίζω με τα 34 ευρώ περίσσευμα το μήνα μπορείς να αγοράσεις διαφημιστικό χώρο στην Αττική Οδό και να ενημερώνεις για την αλλαγή. :lol:

Για κοσμοτέ δεν ξέρω, πάει καιρός που μου έβαζαν το χέρι μέσα στην τσέπη και ψαχούλευαν ακόμα και τις αποδείξεις από τον φούρνο.
Τελευταία επεξεργασία από funkyreverend και 13 Δεκ 2014, 12:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:Wind F2G. Αυτή την εποχή στα 10€ κάρτα, σου δίνει 1GB. Κάθε εβδομάδα, 300ΜΒ δωρεάν ακόμη.
Η κάρτα σου μένει και αγοράζεις πακέτα με ομιλία ή data.

Ok, περνάω από το κατάστημα που βρήκα να πάρω την συσκευή και μετά από μια wind για να μεταφέρω τον αριθμό μου σε F2G.

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#51104 Να περιμένω την συντέλεια του κόσμου ή κανά τεράστιο σεισμό μετά από αυτό το πόστ? Κάποιος να ανεβάσει την συνδρομή του Geof1 στα 300€ :iconcool: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#51250 Χθες πέρασα από κατάστημα Wind για τον ίδιο λόγο (μεταφορά συμβολαίου Vodafone σε F2G). Όμως, με ενημέρωσαν ότι πλέον όλες οι εταιρείες απαιτούν τουλάχιστον δίμηνο συμβόλαιο για να σε πάνε σε κάρτα (προφανώς συνεννοημένες). Και μου ανέφεραν ως ελάχιστον ένα πρόγραμμμα με ~€21/μήνα. Όταν επέστρεψα σπίτι, μπήκα στο site της Wind, δε βρήκα κάποιον αντίστοιχο περιορισμό κι έκανα online αίτηση για μεταφορά σε F2G. Και τώρα περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου τηλεφωνικώς...
Άβαταρ μέλους
By tazio
#51288 Πιθανόν μια ακόμη |λογοκρισία| που λένε τα καταστήματα για να συνεχίσουν να έχουν λόγο ύπαρξης, γιατί έτσι όπως πάει όλα μέσω των σελίδων των εταιρειών θα γίνονται.

Στάλθηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου ...