Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#49080 Προστασία από γλάστρες και κιούπια.
Άβαταρ μέλους
By corsair
drdino έγραψε:Προστασία από γλάστρες και κιούπια.

Ladies and Gents... we have a WINNER!!!! Και ναι οντως, υπαρχει αυτη η αναγκη προστασιας... οπως αποδεικνύει το παρακατω βιντεο:
Άβαταρ μέλους
By famas
#49098 Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι σε όλες τις προσομοιώσεις αεραποβάσεων σε ασκήσεις(EFES) των απέναντι το σενάριο είναι ίδιο. Την τελευταία φορά έβγαλαν 52 ε/π(52χ15 άτομα μ.ο.= 780 άτομα) σε αυτό το ρόλο. Αν δεν τα πάρουμε χαμπάρι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν μας φταίνε τα ZU ή τα Rh.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#49101 δηλαδη για να καταλαβω
υπαρχει περιπτωση να γινει συρραξη πρωι ωστε τα zu να παιξουν ρολο?(γιατι απο την τελευταια βολη που εκαναν νυχτα.. τα αποτελεσματα ηταν νυχτα.....)
Άβαταρ μέλους
By corsair
famas έγραψε:Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι σε όλες τις προσομοιώσεις αεραποβάσεων σε ασκήσεις(EFES) των απέναντι το σενάριο είναι ίδιο. Την τελευταία φορά έβγαλαν 52 ε/π(52χ15 άτομα μ.ο.= 780 άτομα) σε αυτό το ρόλο. Αν δεν τα πάρουμε χαμπάρι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν μας φταίνε τα ZU ή τα Rh.

ρε πασα μου, αν βγαλουν 52 ελικοπτερα για εφοδο... ισως ειναι καλυτερα να εχεις ενα πολυ καλο σχεδιο εκκενωσης του νησιου παρα να ασχολεισαι με τετοια ποταπα πυροβολα. :lol:

ps: το σεναριο τους ειναι απλα ενα σεναριο.... δεν ειναι αναγκαστικο οτι ολα θα γινουν συμφωνα με την ασκηση τους. Παντως το νησι θα εχει καει προκαταβολικα ολοκληρο 5 λεπτα πριν φτασουν τα ελικοπτερα. Αποκλιεται να σχεδιαζουν μια Τουρκικη D-Day για να μαζευουν πτωματα και αρματα στην παραλια.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#49210 Δεν χρειάζεται να πάνε μέχρι εκεί:
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?p=49083&sid=290809e4a05e5c1f05eff5719253c814#p49083
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Άβαταρ μέλους
By panos2171
red_monster έγραψε:Βγήκε προκήρυξη για μόνιμους αλεξ/τες? :dizzy:

Oι ΟΒΑ μήπως ειναι;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
panos2171 έγραψε:
red_monster έγραψε:Βγήκε προκήρυξη για μόνιμους αλεξ/τες? :dizzy:

Oι ΟΒΑ μήπως ειναι;

Φαντάζομαι πως ναι... τι διάρκεια έχει αυτό ?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#50800 Aρχικά πέντε χρόνια. Η προκήρυξη αυτή έχει πολύ καιρό που βγήκε, ειδικοδυναμίτες παίρνουν μόνο και απ όσο ξέρω μετρημένους στα δάχτυλα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
panos2171 έγραψε:Aρχικά πέντε χρόνια....

Οι ΟΒΑ "προσλαμβάνονται" για 3 και μόνο χρόνια, ποτέ δεν ήταν ούτε και είναι για 5 χρόνια.
Επίσης δεν έχουν δικαίωμα να επεκτείνουν τη σχέση εργασίας πέραν της 3ετίας, ενώ μπορούν να αποχωρήσουν στο 1 έτος ή να την ανανεώσουν για άλλα 2 έτη.