Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:Κομμενα καλωδια μεσα στο φισουνακι.

Sent from Corsair's brick

2 τέτοια έχει, μάλλον από τη μεριά που κ το φως της όπισθεν κάτι θα τρέχει... για αυτό πάω κατευθείαν σε ηλεκτρολόγο? με πολύμετρο το καταλαβαίνει ή θέλει να το ξηλώσει για να το βρει?
Άβαταρ μέλους
By theo13
#48984 Καλημέρα παίδες! Έκανα χθες έλεγχο στο αυτοκίνητο για λάδια νερά κλπ και είδα στο σημείο που μπαίνει το λάδι, μόλις έβγαλα την τάπα πολύ ''αφρό'' ενώ και η τάπα είχε υγρασία. Φαντάζομαι παίζει ρόλο το γεγονός ότι μετακόμισα πρόσφατα πιο κοντά στη δουλειά μου και το αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να ανεβάσει θερμοκρασία μέχρι να φτάσω. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Τσέκαρα το νερό στο ψυγείο και δεν φαίνεται να έχει ίχνη λαδιού μέσα ώστε να περνά νερό από τη φλάντζα.
Άβαταρ μέλους
By melos86
CARυοθραύστης έγραψε:Μιας και σχεδόν σε καθημερινή βάση πετυχαίνω θηλυκές να οδηγούν με το τιμόνι στο στόμα, σκεφτόμουν εάν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο με τους σάκους.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δε θα κάνουν περισσότερη ζημιά από καλο σε μια τέτοια περίπτωση.

Το καλο ποιο ειναι οταν οδηγουν διπλα στο τιμονι?? Εγω δεν μπορω να φανταστω ουτε ενα....
Απεναντιας μου ερχονται στο μυαλο σπασμενα δοντια και λαιμοι!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Για την πλεξούδα που πάει στην πίσω πόρτα μου ακούγεται.

δίκαιο είχες Κωνσταντίνε. αυτό ήταν :)
πήγε η :inlove: κ το έφτιαξαν στην αντιπροσωπία δωρεάν. Το θέμα είναι τώρα άλλο... Έβρεξε κ είδα νερό μέσα στο πορτ-μπαγκάζ, στη μεριά εκείνη που ήταν το καλώδιο. Πρέπει να γλύφει το λάστιχο... Είχαν περάσει αρκετές σταγόνες... Αυτό με τί το κολλώ? Με σιλικόνη? Μάλλον θα περάσει η :inlove: αύριο από την αντιπροσωπία να τους το δείξει... Αν αυτοί δεν κάνουν τίποτα, με τι να κολλήσω το λάστιχο πάνω στη λαμαρίνα?
Άβαταρ μέλους
By JBT
melos86 έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:Μιας και σχεδόν σε καθημερινή βάση πετυχαίνω θηλυκές να οδηγούν με το τιμόνι στο στόμα, σκεφτόμουν εάν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο με τους σάκους.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δε θα κάνουν περισσότερη ζημιά από καλο σε μια τέτοια περίπτωση.

Το καλο ποιο ειναι οταν οδηγουν διπλα στο τιμονι?? Εγω δεν μπορω να φανταστω ουτε ενα....
Απεναντιας μου ερχονται στο μυαλο σπασμενα δοντια και λαιμοι!!!

Εικόνα

Άρα ούτε δίπλα ούτε πίσω από το τιμόνι :s_yes

Με φαίνεται καλός ο συμβιβασμός :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#50018 Κοιτούσα σε κάποια ελληνικά -ιντερνετικά- καταστήματα για αναλώσιμα (κυρίως φίλτρα αέρος/λαδιού/καμπίνας) για το αμαξάκι μου. Είδα μάρκες: Blue Print, Ashika, Kneht Filter,Purflux, Filtron, Coopers Flaam, Fi.Ba, Meat&Doria, Delphi, Denso, Mann Filter, Valeo, JapanParts. Και τώρα η ερώτηση, είναι αξιόπιστες μάρκες;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
popolaros έγραψε:http://eshop.macon.gr/images/pdf/TEXNIKA_FYLLADIA_ELL/Topsilent-Adhesiv.pdf

θα κανει διαφορα κατι τετοιο στην ηχομωνωση του αυτοκινητου;

Θα σου πει ο ΟρέστηςΔ που έβαλε.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#50763 Σε αυτοκίνητο που έχει ανάψει το λαμπάκι του κινητήρα και μυρίζει περίεργα (άσχημα) η εξάτμιση, μια χημική μυρωδιά, τι μπορεί να φταίει;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#50767 καταλυτης?? η αισθητηρας λ που δειχνει την αλλαγη του καταλυτη ??? φανταζομαι το μανουαλ λεει οτι αμα αναψει το λαμπακι να πας στο συνργειο δεν εξηγει τι μπορει να φταιει...
Άβαταρ μέλους
By leonp
popolaros έγραψε:http://eshop.macon.gr/images/pdf/TEXNIKA_FYLLADIA_ELL/Topsilent-Adhesiv.pdf

θα κανει διαφορα κατι τετοιο στην ηχομωνωση του αυτοκινητου;

Αυτό είναι το καλύτερο - όσο πιο βαρύ τόσο καλύτερο.

Μπαίνει όμως;
Και κυριότερο, θα παραμείνει κολλημένο λόγω κραδασμών, υγρασίας και θερμοκρασίας;

Tapatalk