Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#507221 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#507223 αυτος θα μπορει να υιοθετησει ανετα επειδη ειναι και ανδρας και γυναικα ταυτοχρονα , 2 γονεις στην συσκευασια του ενος
σατανικο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#507225 otso έμπαινες;
Άβαταρ μέλους
By otso
#507228 τι διαλο ειπαμε να ειναι διεστραμμενος κανεις , αντε και σαν χωριατοπαιδο να την πατησει με τις τραβεστι του cabala
αληθεια θυμαστε το εργο The Crying Game ; αλλα ωσ εκει.
Αντιθετα φανταζομαι τον μπιχλα λιαρδα να του πεταγε τα ματια εξω ,τραβωντας τον απο τα μουσια.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#507229 Το κοράλι φόρεμα δεν συνδυάζεται με φλοραλ σακάκι :rtfm:
Μαινγκοτ :help:

Ούτε οιστρογόνα διαθέτει ούτε τεστοστερόνη, καλά κάνει και αυτοαποκαλείται ουδέτερο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#507860 Ο κορυφαίος αναβάτης του MotoGP θα κερδίσει μια BMW M3 CS Frozen Dark Blue…

Tέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Marc Marquez έχει ήδη κερδίσει στις πέντε τελευταίες σεζόν το αυτοκίνητο της ΒΜW.

Το 2013 κέρδισε μια Μ6 Coupe, το 2014 μια Μ4 Coupe, το 2015 μια Μ6 Convertible, το 2016 μια Long Beach Blue M2 και το 2017 μια Μ4 CS!

Dream garage έφτιαξε ο πστης :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#507992 Ο αριθμός των αποποιήσεων που κατεγράφη το 2017 (130.000) είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς είναι περίπου τριπλάσιο συγκριτικά με τις αποποιήσεις του 2016 (54.422) και αυξημένο κατά 333% συγκριτικά με το 2013.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η Καθημερινή:

- Το 2013 οι αποποιήσεις έφθασαν τις 29.199.

- Το 2014 διαμορφώθηκαν στις 41.388.

- Το 2015 αυξήθηκαν περαιτέρω στις 45.628.

- Το 2016 άγγιξαν τις 54.422.

- Το 2017 "εκτινάχθηκαν" στις 130.000.

Το αποτέλεσμα; Το Δημόσιο γίνεται ο μεγαλύτερος κληρονόμος μιας περιουσίας που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

http://www.zougla.gr/money/forologika/a ... as-to-2017
Άβαταρ μέλους
By corsair
dimviii έγραψε:
Το αποτέλεσμα; Το Δημόσιο γίνεται ο μεγαλύτερος κληρονόμος μιας περιουσίας που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Η δημευση της ιδιωτικης περιουσιας με φανταστικους φορους τυπου ΕΝΦΙΑ σε συνδυασμό με την μεταπωλητικη αξία που στα περνουν για ενα κομματι ψωμι και ουτε... κάνουν μαγικες στρεβλώσεις.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
xenos έγραψε:Εικόνα

ΤΟ Jason Αντιγόνη :rtfm: , όχι ο ούτε η

Να δω πότε θα γίνουμε άνθρωποι σε αυτή τη χώρα
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
corsair έγραψε:
dimviii έγραψε:

Η δημευση της ιδιωτικης περιουσιας με φανταστικους φορους τυπου ΕΝΦΙΑ σε συνδυασμό με την μεταπωλητικη αξία που στα περνουν για ενα κομματι ψωμι και ουτε... κάνουν μαγικες στρεβλώσεις.

Να γράψω το προσωπικό μου παράδειγμα.

Όταν φτιάξαμε το σπίτι και το σχεδίασα μόνος μου (στα ηλεκτρικά που με ενδιαφέρουν βασικά δώσαμε πάνω από 80.000€ για 5 ορόφους) έβγαζα 2500€ το μήνα μόνος μου. Σήμερα, βγάζω 1020€ το μήνα (στρογγυλά) μετά τις αυξήσεις που πήραμε (όχι όλα όσα μας χρωστούσαν, αλλά πήραμε 50€ περίπου) για 3 άτομα και από Ιανουάριο, με την πτώση του αφορολόγητου, θα γυρίσω τα 970€, άρα θα χάσω τα 50€ αύξησης που πήρα αυτά τα δύο χρόνια. Το σπίτι για να γίνει χρειάζεται 50.000€ ακόμη τα οποία δεν υπάρχουν, ακόμη κι αν πάρω όλο το χρήμα των γονιών μου, πουλήσω τα αμάξια και δεν ξοδέψουμε τίποτε άλλο εκτός από φαγητό για τα επόμενα 10 χρόνια (πράγμα αδύνατον). Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Όταν οι γονείς χαιρετήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο, άρα θα πάψει μία διπλή πηγή εισοδήματος, αυτομάτως εμείς δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τον ΕΝΦΙΑ, οπότε θα δώσω το σπίτι κοψοχρονιάς στην αδελφή μου και θα συνεχίσω να μένω στο πατρικό σπίτι με τα έπιπλα των γονιών μου μέχρι να πεθάνουμε κι εμείς. Θα δώσω, δηλαδή, ένα σπίτι που κόστισε στην κατασκευή του 300.000€, που προ κρίσης θα κόστιζε πάνω από 500.000€ (πάνω από 150τ.μ. + μία γκαρσονιέρα + 2 τεράστιες αποθήκες + 2 θέσεις στάθμευσης), έναντι 50-100.000€ (δηλαδή θα κάνουμε ανταλλαγή το μισό του μικρού και 50-60 ετών τότε πατρικού σπιτιού με το 15 ετών τελειωμένο παλάτι), ώστε να καταφέρω να επιβιώσω και να σπουδάσω και το παιδί. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Ελλάδας σήμερα. Οι γονείς απορούν και ρωτάνε συνέχεια γιατί δεν ενδιαφέρομαι να φτιάξω το σπίτι, να το τελειώσω και να πάμε να μείνουμε εκεί. Δεν έχουν καταλάβει ότι εγώ το θεωρώ χαμένη υπόθεση, αφού δεν είναι δυνατόν να αντέξουμε οικονομικά με μια τέτοια ενέργεια με την υπάρχουσα κατάσταση...

Και για να μην ρωτήσετε γιατί δεν το πουλάω κανονικά η απάντηση είναι απλή: γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν θα αγοράσει τόσο μεγάλο σπίτι στην Νίκαια, ούτε πρόκειται να δεχτεί να συντηρήσει KNX παντού και όλον αυτόν τον αριθμό καλωδιώσεων που θα του κοστίσουν ο κούκος αηδόνι. Θα σου πουν: το ότι τα έχει αυτά το σπίτι είναι αρνητικό γιατί θέλουν συντήρηση = κόψε τιμή, όχι να ανεβάσεις.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By glf
#508094 KNX δε τολμώ να βάλω ούτε εγώ, λέω και γω που βγήκαν 80 για τα ηλεκτρικά.
Οκ και γω κάθομαι και φτιάχνω την αυλή μόνος γιατί μου περισσευουν μόνο για τα υλικά.. Και σιγά σιγά τελειώνει το σπίτι.
Έξω δεν είναι ακόμα βαμμένο πχ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#508102 Μας έφαγαν οι μισθοί που ήταν τότε υψηλοί, μας έφαγε η ιδέα που είχα για έξυπνο σπίτι και το πήρε η αδελφή μου και ζήτησε KNX παντού, ήρθε και του πατέρα μου και έχει βάλει μέχρι και στην τουαλέτα να μπορεί να ανοίγει τις γκαραζόπορτες στο ισόγειο... έλεος δηλαδή.

Τα ηλεκτρικά, ευτυχώς, τελειώνουν όπου να 'ναι. Το πρόβλημα είναι τα ντουλάπια της κουζίνας, η εσωτερική σκάλα, τα 3 μπάνια, οι ντουλάπες, οι ηλεκτρικές συσκευές της κουζίνας. Ντουλάπια κουζίνας θέλουν 6.000 ακατέβατα. Άλλα τόσα η εσωτερική σκάλα. 3 μπάνια θέλουν 10.000 σίγουρα. Οι 4 ντουλάπες θέλουν 8.000. Ηλεκτρικές συσκευές 5.000 θα τις θέλουν και λέω με οικονομικές λύσεις. Σύνολο 35.000 χωρίς να υπολογίζουμε 5.000 για τα ηλεκτρικά ακόμη, τα εσωτερικά δίκτυα (rack, router, switch, καταγραφικά, κάμερες, συναγερμοί κτλ) που θα πάνε άλλα 5.000 και κάποια έπιπλα που θα χρειαστεί να αγοραστούν από την αρχή. 50.000 και λέω λίγα. Πού να βρεθούν αν έχω 50€ στον τραπεζικό μου λογαριασμό μέχρι την Δευτέρα που θα πληρωθούμε;

Αυτή η κρίση μας έκλεισε το σπίτι. Και η πλάκα είναι πως από το 1995 στην Σχολή φώναζα ότι έρχεται. Την περίμενα μετά τους Ο.Α., κάπου το 2006-07. Ήρθε 2 χρόνια αργότερα, αλλά ήταν πολύ πιο σοβαρή από αυτό που περίμενα. Έλεγα ότι θα πάρουν μερικά βασικά που θέλουν και θα μας αφήσουν και πάλι στην ησυχία μας. Δυστυχώς για εμάς, όμως, αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι πολύ χειρότερο. Πάνε για ολική εξαγορά του κράτους και εξόντωση του πληθυσμού. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η πολιτική που ακολουθείται από το 2009.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#508128 Α) δηλαδή προ κρίσης με μισθό 2.5κ σου φαίνεται λογικό να φτιάξεις σπίτι 300κ?
Β) ποιος θέλει να μας τα πάρει; το ότι το διαλυσαμε μόνοι μας δεν παίζει;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#508135 Εχω μια απορια για τα ηλεκτρικα...που κοστισαν τοσο... η τεχνολογια δεν βοηθαει ώστε να μην μπουν καλωδια και να γινονται οι ενεργειες με αυρματη πλεον λειτουργια?? Ειμαι ασχετος τελειως και για αυτό ρωταω.(προσωπικα δεν μου αρεσει η ιδεα να εχω υπεραυτοματο σπιτι το βρισκω πολύ δεσμευτικο για τις απλες κατοικιες που ζουμε π.χ. διαμερισμα)
Άβαταρ μέλους
By vagmag
KiloMeater έγραψε:Α) δηλαδή προ κρίσης με μισθό 2.5κ σου φαίνεται λογικό να φτιάξεις σπίτι 300κ?
Β) ποιος θέλει να μας τα πάρει; το ότι το διαλυσαμε μόνοι μας δεν παίζει;

Οι άλλοι φταίνε λέμε χαχαχαχα