Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:Μ' αρέσει το περπάτημα!

Ε ναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις μετά από 20 λεπτά προθέρμανσης για βάρη 8 ωρών στη δουλειά και μετά άλλα 20' αποθεραπεία... :s_sarcastic

Εξαρτάται από τη δουλειά προφανώς! Όταν είχα δουλειά γραφείου θα ήθελα πολύ να μπορώ να γυρνάω στο σπίτι με 20 λεπτά περπάτημα. Αλλά είχα 50 λεπτά οδήγηση... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By rafi
#506925 Χμμ. Πλεον για να παω δουλεια απλα περπαταω 17 λεπτα. Πριν οδηγουσα 25 λεπτα και μετα οταν εβρισκα να παρκαρω περπατουσα 7-10 λεπτα. Οσο ωραια ηταν η πρωινη διαδρομη αλλο τοσο σιχτιριζα οσο εψαχνα θεση.

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#506927 Προφανώς εξαρτάται από το που δουλεύεις, αλλά και ο Μάρκος κι εγώ, παρκάρουμε ακριβώς μπροστά στην πόρτα της δουλειάς μας. 10 βήματα κάνουμε και οι δύο μέχρι να βάλουμε το κλειδί στην κλειδαριά. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#507439 Μου άρεσε που πήγα για σουτάκια με τον υιό και κατέληξα να παίζω μονάκια
Μου άρεσε που έβγαλα 3 παιχνίδια (στα 21).
Μου άρεσε που είχα καλά ποσοστά ευστοχίας.
Δε μου αρέσει που τώρα πονάω ολόκληρος...

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:Μου άρεσε σημερινό event με champagne
Nicolas Feuillatte...εξαιρετικήΕικόνα
Εικόνα
Ειστε λιγο τσιπηδες στα event σας.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mirage έγραψε:Ειστε λιγο τσιπηδες στα event σας.

< >

Το καλό το bubbly το έχουν φυλαγμένο για όταν πέσουν οι υπογραφές:

Εικόνα

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#507724 Δεν μου αρέσει που η πισωκίνητη βρίσκεται βυθισμένη σε σχεδόν 2 μέτρα νερό από τον σημερινό κατακλυσμό. :vava: Λογικά ολική καταστροφή... :s_cry
Δεν μου αρέσει που πλημμύρισε και η παραγωγή μου. Αλλά αυτό διορθώνεται τουλάχιστον. :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#507728 Ναι, η BMW. Σε υπόγειο πάρκινγκ στο κέντρο. Κανείς δεν πρόλαβε τίποτα τόσο γρήγορα που έγινε, 10 αυτοκίνητα ήταν μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 10 Μάιος 2018, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά