Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#506667 Αποδεδειγμένο άλλωστε ότι όλα τα επαναστατικά σουλατσα έχουν καταφέρει κάτι παραπάνω από κλασιμο μαντρας (συν κάτι σπασμένα σε ορισμένες περιπτώσεις).
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
vagmag έγραψε:
Red Garland έγραψε:Ε, σπάσε και εσύ ούμπαλα για τη Μαρφίν μαζί με άλλους, εκεί έξω όμως όχι εδώ μέσα.

:dizzy: :dizzy:

Ίδια φρασεολογία με διαφορετικούς νεκρούς αλλά σε πείραξε μόνο το ένα ποστ. ΟΚ :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Red Garland έγραψε:
vagmag έγραψε:
Red Garland έγραψε:Ε, σπάσε και εσύ ούμπαλα για τη Μαρφίν μαζί με άλλους, εκεί έξω όμως όχι εδώ μέσα.

Ίδια φρασεολογία με διαφορετικούς νεκρούς αλλά σε πείραξε μόνο το ένα ποστ. ΟΚ :dizzy:

Εκτός του ποστ του red_monster , δεν κατάλαβα να γράφτηκε κάποιο άλλο . Σχολίασε ο red_monster κάποιο ποστ δικό σου ή κάποιου άλλου ; Δεν το κατάλαβα .

Από το δικό σου ποστ , μου έκανε εντύπωση ο αγαρμπος τρόπος που απάντησες - σχολιασες σε κάποιον χρήστη ενώ δεν απευθύνθηκε κάποιος σε εσένα , αλλά σε κάποια γεγονότα . Αυτό με μπέρδεψε .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Red Garland έγραψε:
vagmag έγραψε:

Τρικυμία :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
vagmag έγραψε:
Red Garland έγραψε:
vagmag έγραψε:

Εκτός του ποστ του red_monster , δεν κατάλαβα να γράφτηκε κάποιο άλλο . Σχολίασε ο red_monster κάποιο ποστ δικό σου ή κάποιου άλλου ; Δεν το κατάλαβα .

Από το δικό σου ποστ , μου έκανε εντύπωση ο αγαρμπος τρόπος που απάντησες - σχολιασες σε κάποιον χρήστη ενώ δεν απευθύνθηκε κάποιος σε εσένα , αλλά σε κάποια γεγονότα . Αυτό με μπέρδεψε .

Στο ποστ του red_monster αναφερόμουν, δεν γράφτηκε κάποιο άλλο.
Ο τρόπος μου, ξαναλέω, ήταν ο ίδιος με τον οποίο ο red_monster αναφέρθηκε σε άλλους ανθρώπους(όχι γεγονότα), το ότι δεν είναι παρόντες δεν τον κάνει περισσότερο κομψό.

Αφού λοιπόν "Κάθε χρόνο μας σπάνε τα ουμπαλα με τον Τεμπονέρα και τον Γρηγορόπουλο, για την Μαρφίν τσιμουδιά.",
ας σπάσει τα ούμπαλα εκείνος για την Μαρφίν. Απλά είναι τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#506800 Red monster κοίτα εδώ τι ωραία που στα κάνει ταληρακια ο σύντροφός Δρογώσης

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1748696045
Άβαταρ μέλους
By elteo
#507025 2.700€ ? Λίγα. Αλλά και πάλι θα τον τσούξουν τον "φοιτητή".
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Εκείνη την ημέρα είχα γαστρεντερίτιδα και δεν βγήκα από το σπίτι μου. Δεν ξέρω τον κ. Συρίγο και δεν έχω καμία σχέση με το Πάντειο

Ωστόσο ο κ. Συρίγος αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον κατηγορούμενο ως τον έναν από τους τρεις δράστες της επίθεσης.

Και επισήμως χέστης.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#507030 Τουλάχιστον είναι παντελονάτος και μυρίζει βενζίνη από τις μολότοφ :rtfm:

wait...

...
...
...

:svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By corsair
elteo έγραψε:2.700€ ? Λίγα. Αλλά και πάλι θα τον τσούξουν τον "φοιτητή".

θα μαζευτουν οι αλληλεγγυοι του, θα πεταξουν χαρτάκια συμπαραστασης στον αδικημενο φοιτητακο, θα κανουν και εναν ερανο μεταξυ λωποδυτών και ολα καλά. Απο αυριο θα ειναι και παλι ελευθερος να κανει το θεαρεστο εργο του και παλι.

ps: Κάποτε αυτά τα ανοητα χρηματικά προστιμα θα πρεπει να μεταφραστουν σε κοινωνικη εργασία. Γιατι να δωσει 2700 και να μην μάθει τιποτα. Βαλτον 6μηνες χ4 ωρες (αμισθι εννοειται) την μέρα στην καθαριοτητα καποιου δήμου να θυμάται την πράξη του και τις συνέπειες της... καθως και να κανει κατι χρησιμο στην κενωνια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#507045 Βασικά βάλτον να κάνει αγγαρείες σε στρατόπεδα, εκεί να δεις κλάμα

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#507063 Καλά ducks θα το πει ο Τσε Γκεβάρας στη μαμι του να καθαρίσει με καμία έφεση και θα σας πω εγώ ποιος θα κάνει αγγαρείες και ποιος θα μαζέψει γόπες.

Φασιστακια® του κερατά. :x