Αν θέλετε να κατέβετε Βιέννη μόνη επιλογή είναι το αμάξι; Φαίνεται αρκετά ήσυχη περιοχή. Ευτυχώς τα παιδιά είναι ακόμη σχετικά μικρά!
Για τα δεδομένα μου ειναι οκ
Εχει πολυ καλή σύνδεση με λεοφωρειο κάθε 3-5 λεπτά που πάει απευθείας στο σχολείο μια ευθεία δρόμος σχεδόν.
Εναλλακτικά πας στο μέτρο που ειναι 2χλμ μακρυά με το ποδήλατο απο δρόμο για πεζούς / ποδήλατα .
Προσωπικά δεν με βολεύει γιατι εχω Business dress code αλλά παίζει αρκετά
Τυπου οσοι μενετε σε μια αλφα αποσταση δεν δικαιουστε?
Πληρώνουμε για το πάρκινγκ κατι συμβολικό, 10€ το μήνα
< >
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Κοιτά γενικά με το ντυσιμο είμαι αρκετά προσεκτικός , δεν ειναι βαζουμε ενα παντελόνι και ενα πουκάμισο και τέλος . Αυτό η το κανείς σπιτι σου η δεν το κανείς καθολου
< >
mirage έγραψε:Μαλλον δεν εισαι αρκετα οργανωμένος γιατι ξερω πολυ κοσμο που ερχεται με ποδήλατο και ντυνεται στην πένα. Οπότε μπορεις και καλυτερα.
< >
Δεν εχω φτάσει αυτα τα επίπεδα ακόμα μάλλον
< >
mirage έγραψε:Μαλλον δεν εισαι αρκετα οργανωμένος γιατι ξερω πολυ κοσμο που ερχεται με ποδήλατο και ντυνεται στην πένα. Οπότε μπορεις και καλυτερα.
< >
Φαντάζομαι από αυτούς που για να ιδρώσουν πρέπει να τρέξουν 10χλμ και πάλι θα κάνουν μόνο μια στάμπα στις μασχάλες.
Αν δεν έχεις μεγαλώσει και με την κουλτούρα του ποδηλάτου, δύσκολο. Βέβαια αν δούλευε Άμστερνταμ θα ήταν ή αυτό, ή τράμ
dimik έγραψε:Αλλαζεις στην δουλειά και κανεις ντουζάκι. Απλα πολιτισμενα πραγμαυα.mirage έγραψε:Μαλλον δεν εισαι αρκετα οργανωμένος γιατι ξερω πολυ κοσμο που ερχεται με ποδήλατο και ντυνεται στην πένα. Οπότε μπορεις και καλυτερα.
< >
Φαντάζομαι από αυτούς που για να ιδρώσουν πρέπει να τρέξουν 10χλμ και πάλι θα κάνουν μόνο μια στάμπα στις μασχάλες.
< >