Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#506352 Guys, εσεις οι φιλικα προσκειμενοι στο διαγγελμα της κυβερνησης, το σκάτε πότε-πότε το τσιγαρακι ή ειστε στη θεωρια?
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#506435 Ειναι ενα γυναικειο αρωμα που μου αρεσει πολυ!
Δεν ξερω πως να το περιγραψω, αλλα μου θυμιζει βερικοκκο :lol:
Δυστυχως δεν εχω καταφερει να μαθω ποιο ειναι γιατι στο μετρο που το εχω μυρισει διαχεεται στο χωρο και δεν μπορω να καταλαβω ποια το φοραει!

Μηπως το ξερει κανεις γιατι θελω να το παρω στη συζυγο; :help:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Y.V έγραψε:Ειναι ενα γυναικειο αρωμα που μου αρεσει πολυ!
Δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλα μου μυριζει βερικοκκο :lol:
Δυστυχως δεν εχω καταφερει να μαθω ποιο ειναι γιατι στο μετρο που το εχω μυρισει διαχεεται στο χωρο και δεν μπορω να καταλαβω ποια το φοραει!

Μηπως το ξερει κανεις γιατι θελω να το παρω στη συζυγο;

Galerie de beaute, ZEPHORA, HONDOS CENTER, η στο φορουμ eisaitheaxrisimou.gr , να ξερουν καλυτερα;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλακιτσα :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#506439 :lol: η πλακα ειναι οτι οποτε το μυριζω παντα τυχαινει να ειναι πολλες γυρω γυρω και δεν μπορω να εντοπισω την...ενοχο εκτος κι αν παω και κολλαω την μυτη μου στον λαιμο της καθε μιας! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#506447 Βαζει ο Αλονσο αρωμα βερυκοκκο; :lipsealed: :lol:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Y.V έγραψε::lol: η πλακα ειναι οτι οποτε το μυριζω παντα τυχαινει να ειναι πολλες γυρω γυρω και δεν μπορω να εντοπισω την...ενοχο εκτος κι αν παω και κολλαω την μυτη μου στον λαιμο της καθε μιας! :lol:

Αυτό δεν θα ήταν και πολύ ευγενικό νομίζω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Y.V έγραψε:Ειναι ενα γυναικειο αρωμα που μου αρεσει πολυ!
Δεν ξερω πως να το περιγραψω, αλλα μου θυμιζει βερικοκκο :lol:

Μηπως το ξερει κανεις γιατι θελω να το παρω στη συζυγο; :help:

Σοβαρά τώρα,
εδώ μια εκτενή λίστα

Εγώ θα ποντάριζα πάντως σε "γνωστές" μαρκες:
http://www.ilovestyle.com/article/83397 ... chael-kors
https://gr.strawberrynet.com/perfume/ch ... tte/12600/

Και το τελευταίο καταφύγιο, πας σε αρωματοπωλείο και ξεκινάς να ... μυρίζεις :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#506624 Κάθε χρόνο μας σπάνε τα ουμπαλα με τον Τεμπονέρα και τον Γρηγορόπουλο, για την Μαρφίν τσιμουδιά.

Μια ζωή όπως τους βολεύει :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#506644 Ε, σπάσε και εσύ ούμπαλα για τη Μαρφίν μαζί με άλλους, εκεί έξω όμως όχι εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Red Garland έγραψε:Ε, σπάσε και εσύ ούμπαλα για τη Μαρφίν μαζί με άλλους, εκεί έξω όμως όχι εδώ μέσα.

:dizzy: :dizzy: