Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
g8777 έγραψε:Δεν σε πέταξε στο αντίθετο ρεύμα με το ταξί μετά;

Ήταν σταματημένος και έχω μεγάλα μουσχουλα :shifty

Είπαμε ότι πακεταρε το πιρουνακι, κύριος :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
Dimsabas έγραψε:Μετά δεν τα ξαναπέταξε έξω; Ή τον είδες να τα πηγαίνει σε κάδο;

Όχι μόνο σε κάδο αλλά παίζει και να έψαξε να βρεί τέτοιον ανακύκλωσης. Λολ...
Άβαταρ μέλους
By sargus
red_monster έγραψε:Ταρίφας με αλάρμ τρώει σαλάτα από τον γρήγορη. Τελειώνει, μαζεύει πιρουνακια κλπ στο πλαστικό, το κλείνει και το πετάει από το παράθυρο.
Σταματάω μπροστά με τη μηχανή, κατεβαίνω, και του το πετάω από το άλλο παράθυρο στο κάθισμα.
Ούτε διάλογος ούτε αντιδικία, ούτε να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By 224v
#506182 Μου αρεσε που εκανα 4 μπανια στην Ιθακη που πηγα αυτες τις μερες ηταν σαν καλοκαιρι!!! οπως και οτι δεν ειχε τσουχτρες που ολοι ελεγαν οτι ηταν γεματες οι παραλιες. Εκανα 200χλμ στα στροφηλικια ανεβοκατεβαινοντας τα χωρια και τα βουνα εκει.
Επισης μου αρεσε που ξεκινησε η διαδικασια για τα τελειωματα των εργασιων ωστε να γινει κατοικησιμο το σπιτι του 1927!!! :yahoo: Εχω την ελπιδα οτι του Αγ. Πνευματος θα κοιμηθω μεσα σε αυτο... Ο Μηχανικος που το ανελαβε ειναι καταπληκτικο παιδι και οι τεχνιτες που εφερε απιθανα παιδια αν και πολυπολιτισμικοι (Αιγυπτιοι, Πολωνοι, Μαροκινος...)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#506552 Μου αρεσει που καθομαι στη κουνια στο μπαλκονι..βροχουλα...μυρωδιες...σκεψεις...ηθελα να χω ενα ποτο..

.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#506557 Βρε Γιωργη θα με τρελανεις;
Δεν ξερεις τι ποτα εχεις; :lipsealed:
Εγω τα ξερω ολα και με ξερουν ολα! :lol:

Σοδα πινεις; :s_omg χαλαρωτικοτατο και απολαυστικοτατο! :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#506579 ξυνουν τα παπουτσια και πεφτουν οι λασπες μεσα .
εμενα μου αρεσουν τα μπατζουρια . κιλο δεν νοιωθεις ανασφαλεια; τι εγκληματικοτητα εχετε στην περιοχη ; εχει περιπολιες η αστυνομια ;η ολοι με ιδιωτικα σεκιουριτυ;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506589 Το τενεκεδακι είχε το σφουγγάρι για να σαπουνισω τις ζάντες, έφυγε:-)

Από εγκληματικότητα, είμαστε από τα πιο ασφαλή districts. Πρακτικά τα έχουμε χύμα όλα, τα παντζούρια δε τα κλείνω ποτέ.
Το συναγερμό τον έχω οπλίσει δύο τρεις φορές μόνο όταν πάμε Ελλάδα.
Και οι γείτονες βλέπω τα ίδια.. Βέβαια οκ στους καιρους που ζούμε ποτέ δε ξέρεις, καποιος περαστικός κτλ... Είμαι στις παρυφές της πόλης (εντός συνόρων) σα χωριό είμαστε κάπως.
Εγώ μένω στο κόκκινο, δουλειά σχολεία κτλ είναι στο μωβ.. Κάτω από το Δούναβη δεν πολύ κατεβαίνω

Περιπολίες κτλ νορμάλ όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά η αστυνομία γενικά αν χρειαστεί έρχεται πολύ γρήγορα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#506590 Btw στο χάρτη βλέπετε μια λωρίδα γης κατά μήκος του Δούναβη, είναι περίπου 25 χιλιόμετρα.
Είναι τεχνητό νησί, φτιαχτο, Donauinsel
Πρόκειται για ένα τεράστιο αντί πλημμυρικο έργο, στις άκρες του έχει τεραστιες πόρτες, εκεί μέσα μπορει να κρατήσει ποσότητες νερού αν φουσκώσει το ποτάμι. Από όταν χτίστηκε, αρκετές δεκαετίες πίσω, δεν υπήρξε ποτέ θέμα.

Το καλύτερο όμως είναι ότι το νησάκι είναι καταπρασινο με αποκλειστική recreational χρήση για ποδήλατο, τρέξιμο, bbq, κολύμπι, συναυλίες...