Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:Και για τον θεο και τον αλλαχ με την ηλιθιοτητα να οδηγατε στην εθνικη οπως στην μποτιλιαρισμενη πατησιων , αποσταση απο τον μπροστινο 2 με 3 μετρα .

Ιδίως το bold δεν είναι μόνο ιδιότητα των αθηνέζοι... Και εδώ πάνω συχνότατο φαινόμενο, ιδίως στον Περιφερειακό... Ταχύτητες 90-100χαω και αποστάσεις 2-3 μέτρα... :vava:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#506347 Η διαφορά είναι οτι τα 2-3 μέτρα κενό εδώ, είναι δικαιωματικά σημείο που χωράει 1 αμάξι στην Αθήνα και αφορμή σφήνας.

Εδώ περίφ είναι άνετα εδώ κ πολύ καιρό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JimClark έγραψε:Η διαφορά είναι οτι τα 2-3 μέτρα κενό εδώ, είναι δικαιωματικά σημείο που χωράει 1 αμάξι στην Αθήνα και αφορμή σφήνας.

Εδώ περίφ είναι άνετα εδώ κ πολύ καιρό.
Όχι εντάξει, δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα.

Από την άλλη μόνο στη Θεσσαλονίκη είδα να πηγαίνουν καβάλα στην λωρίδα σε δρόμο με 2-3.
Όπως και η άδεια δεξιά στον περιφερειακό ενώ οι άλλες δύο γεμάτες αυτοκίνητα.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Νίκος Παππάς έγραψε:
Από την άλλη μόνο στη Θεσσαλονίκη είδα να πηγαίνουν καβάλα στην λωρίδα σε δρόμο με 2-3.
Όπως και η άδεια δεξιά στον περιφερειακό ενώ οι άλλες δύο γεμάτες αυτοκίνητα.

Ω ναι, γεγονός. Ιδίως με το πρώτο, μου γυριζουν τα μάτια.
Άβαταρ μέλους
By theo13
gakost έγραψε:
theo13 έγραψε: Απλά εγκληματίας

Σε ποιον αναφέρεσε; Σε αυτόν που κάνει αναστροφή ή στον πίσω που πάει με πολλά χιλιόμετρα και πέφτει από πίσω χωρίς να έχει καταλάβει τι γίνετε;

Και πριν βιαστείτε να πείτε για την αναστροφή, απαγορεύεται σε αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας που δεν νομίζω ο συγκεκριμένος δρόμος να είναι.

Φυσικά σε αυτόν που κάνει αναστροφή δίχως να σημαίνει ότι ο πίσω είχε σωστή ταχύτητα για το σημείο.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#506455 Νομίζω είσαι λάθος. Εφόσον δεν έχει μονή ή διπλή γραμμή που σωστά αναφέρθηκε έχει κάθε δικαίωμα να κάνει αναστροφή. Το λάθος είναι στον πίσω που πέφτει πάνω του
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#506467 Τι θα πει ειχε καθε δικαιωμα να κανει αναστροφη;
Ετσι κανεις εσυ αναστροφη;
Εκει που προχωρας ευθεια, ξαφνικα κοβεις τερμα το τιμονι;
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#506483 Αν οπως καταλαβαινω ειναι αυτο το σημειο που εγινε το ατυχημα, αλλα και οποιοδηποτε σημειο μεταξυ περιφερειακου Καρδιτσας και κομβου Ε65, μιλαμε για δυο λωριδες ανα κατευθυνση με διπλη διαχωριστικη...ειναι η εθνικη οδος Καρδιτσας-Λαρισας/Λαμιας, επομενως ανεξαρτητου ταχυτητας ο υπαιτιος-δολοφονος ειναι ξεκαθαρο ποιος ειναι!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#506484 Ακριβώς
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=iNEgPWLyyNM

σχόλιο απο κάτω
Πάνος Ασημακόπουλος
Πάνος Ασημακόπουλος
18 hours ago
Μόνο που οι ειδήσεις τα είπαν λάθος γιατί ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου που έκανε την αναστροφή ήταν ο Γερμανός με την γυναίκα του κι όχι ο 19χρονος που ερχόταν κανονικά από την άλλη λωρίδα. Δηλαδή ας ελέγχουμε πρώτα τα ακριβή στοιχεία του τι συνέβη πριν πάρουμε θέση και λέμε ότι θέλουμε...

Τροχαίο στην Καρδίτσα: Συγκλονιστικές δηλώσεις του 19χρονου: "Αν δεν έκανα ελιγμό μπορεί να είχα πεθάνει"!

Όλοι μου λένε ότι είχα... άγιο δηλώνει ο 19χρονος οδηγός που την περασμένη Δευτέρα έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω στο αυτοκίνητο ενός Γερμανού που έκανε αναστροφή στην Εθνική οδό Καρδίτσας-Λαμίας και καταγράφηκε σε βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.
http://www.athensmagazine.gr/article/ne ... a-pethanei
Άβαταρ μέλους
By theo13
Geo f1 έγραψε:Αιματηρό τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισού: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έλιωσε δυο αυτοκίνητα – Ένας νεκρός, δύο τραυματίες

https://www.newsit.gr/ellada/aimatiro-t ... s/2511825/

2 οι νεκροί ως τώρα
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#509137 Παίδες σε επαρχιακό δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση τι διαγράμμιση θα πρέπει να έχει κάτω ο δρόμος για να μπορώ να στρίψω αριστερά (όχι σε διασταύρωση) πχ. για να πάω στο σπίτι μου που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού;; Ή δεν μπορώ καθόλου και πρέπει να οδηγήσω μέχρι να φθάσω σε σημείο που να μου το επιτρέπει πχ κυκλικός κόμβος;;
Άβαταρ μέλους
By DAP
#509147 Διακεκομενη δηλαδη ΜΗ συνεχη μονη η διπλη διαγραμμιση....Κατι σαν αυτο

https://www.google.gr/maps/@37.7929175, ... 312!8i6656

Που συνηθως ειναι σε διασταυρωσεις......