Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#505829 πηρα χθες προσφορες μιας που τελειωνει το συμβολαιο μου με ΟΤΕ

Wind: 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, απεριοριστα κινητα wind/Q, 120' προς τα αλλα κινητα και wind Vision χωρις τα Νοvasprts 31€ + 25€ τελος ενεργοποιησης της TV

Vodafone: 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, 300' προς τα αλλα κινητα και Vodafone TV χωρις τα σπορτς 29€

και στις δυο περιπτωσεις δε μου χρεωνουν τέλος μεταφορας της τηλεφωνικης γραμμης.

Η Βοντα ειναι λιγο φτηνοτερη, η wind εχει πιο εξελιγμενο αποκωδικοποιητη για την τηλεοραση, εχει πολυ περισσοτερες λειτουργιες (μια απ'αυτες ειναι οτι μπορεις να δεις οποιαδηποτε εκπομπη παιχτηκε την τελευταια εβδομαδα).

Ο ΟΤΕ μου δινει 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, 30' προς τα αλλα κινητα στα 26,5€
Άβαταρ μέλους
By rafi
#505835 Στο καινουριο σπιτι που εκανα μεταφορα γραμμης οτε το 24αρι στα speedtest πιανει 23,7mbps down και 0,9 up. Στο αλλο σπιτι ειχα αντιστοιχα 13down 1,2 up. Στο down ειναι αισθητη η διαφορα. Up δεν το εχω τεσταρει ακομα.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bebes έγραψε:Ο ΟΤΕ μου δινει 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, 30' προς τα αλλα κινητα στα 26,5€

Μια από τα ίδια , τους πήρα εγώ σήμερα το πρωϊ και μου τα δίνουν με 38e . Το θέλουν το καψόνι τους όπως δείχνουν τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#505982 η voda για αννανεωση μου ελεγε χωρις tv απεριοριστα σταθερα ,5 ωρες κινητα ,30 ακατεβατα.

Μετα απο αιτηση στην Αερα με 21 ευρω προσφορα χωρις τελη κλπ κλπ , με πηραν για 17ευρω τελικη τιμη...

Ναι το θελουν το καψονι τους
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
rafi έγραψε:Στο καινουριο σπιτι που εκανα μεταφορα γραμμης οτε το 24αρι στα speedtest πιανει 23,7mbps down και 0,9 up. Στο αλλο σπιτι ειχα αντιστοιχα 13down 1,2 up. Στο down ειναι αισθητη η διαφορα. Up δεν το εχω τεσταρει ακομα.

.

Ή είσαι μεσοτοιχία με καμπίνα vdsl ή μετακόμισες μέσα στον ΟΤΕ. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By bebes
mousatos έγραψε:
bebes έγραψε:Ο ΟΤΕ μου δινει 24αρι ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, 30' προς τα αλλα κινητα στα 26,5€

Μια από τα ίδια , τους πήρα εγώ σήμερα το πρωϊ και μου τα δίνουν με 38e . Το θέλουν το καψόνι τους όπως δείχνουν τα πράγματα.

οι άλλοι πάροχοι (wind, voda) είναι λίγο πιο φτηνοί, αλλά απο τη στιγμη που δεν "καίγομαι" για πακέτο TV μάλλον θα κάτσω στον ΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Red Garland έγραψε:
rafi έγραψε:Στο καινουριο σπιτι που εκανα μεταφορα γραμμης οτε το 24αρι στα speedtest πιανει 23,7mbps down και 0,9 up. Στο αλλο σπιτι ειχα αντιστοιχα 13down 1,2 up. Στο down ειναι αισθητη η διαφορα. Up δεν το εχω τεσταρει ακομα.

.

Εικόνα

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By elteo
stavrosg έγραψε:
Red Garland έγραψε:

.

Εικόνα

:ninja:

:iconcool:

ΟΤΕ VDSL30 με 30' κινητά, απεριόριστα σταθερά (δεν με νοιάζουν και τα δύο) με 31 ευρώ. :s_cool

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#506025 Κι εγώ το ίδιο έχω απλά είναι με 250' προς σταθερά και 30' προς κινητά και πάει 29,90€. Βέβαια συσκευή σταθερού δεν έχω καν σπίτι.

Σύμφωνα με τις προσφορές στο account μου, μου δίνουν το 50αρι L με 37,28€ και το full pack με 28,9€ επιπλέον.

Με ένα 50αρικό σούμα το μήνα μπορεί και να έβαζα το vdsl 50 + full pack tv. Παραπάνω δε δίνω ούτε €.
Άβαταρ μέλους
By babakos
rafi έγραψε:Η καμπινα ειναι στα 30μ απο την πολυκατοικια. Το χαμηλοτερο upload πως εξηγειται;

.

Σε έχουν κουμπώσει σε καμπίνα VDSL αλλά εχεις το ADSL profile γιαυτό συγχρονίζεις στα όρια του ADSL. Μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να το κάνει αυτό σε πελάτες του υπό συνθήκες... :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από babakos και 02 Μάιος 2018, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By rafi
#506045 Ναι ετσι μου ειχε πει ο τεχνικος αλλα δεν ηταν τοσο αισιοδοξος για το download. Το upload ομως παρουσιαζεται μειωμενο σε σχεση με πριν.

.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#506049 Μπορείς να ανοιξεις μια κλήση να έρθει τεχνικός να το δεί (με λίγη γκρίνια από μέρους σου .. )
Λογικά θα πρέπει να ανεβαίνεις λιγο ακόμα στο upload αλλά στην πράξη οι διαφορές θα είναι οριακές..