Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
sargus έγραψε:Σε ότι αφορά την πυρόλυση, κ εγώ την φοβήθηκα κ δεν πήρα για τους ίδιους λόγους (μήπως επηρεάσει τη διάρκεια ζωής -ποιά :svivhaha: - της συσκευής μου). Το έχω μετανιώσει όμως διότι είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί (παρότι η Neff έχει ένα σύστημα καθαρισμού) κ εν τέλει ποτέ δεν καθάρισε τελείως.

Καλά, μόνο εγώ έχω φούρνο με πυρόλυση;
Σε μας οτι λίπη και να είχε κολλημένα, στο τέλος της διαδικασίας μένει.. σκόνη. Το κάνεις μια με βρεγμένο πανί και γυαλίζει και πάλι. Δεν τρίψαμε ποτέ και τίποτα.
Επειδή ακριβώς καίει ρεύμα σα να κάνεις δυό ψησίματα συνήθως το βάζουμε μια κρύα νύχτα (στο νυχτερινό κιόλας) για να ζεστάνει και το χώρο :)
Άβαταρ μέλους
By fokion
#505684 Τη γνωμη σας.....

Η μεγαλη κορη αποφασισε μετα του μελλοντος ( ισως ) να συζησουν "δοκιμαστικά"....
Νοικιασαν σπιτι και τωρα πρεπει να παρουν "5 πραγματα..."

Μια κουζινα ενα ψυγειο ενα πλυντηριο ρουχων ( και αναλλογως και πιατων) απορροφητήρας υπαρχει

Η σωστη αποψη λεει οτι το καθε ενα ειναι "καλο"...( ε???)
το αλλο λεει οτι ειναι μια δοκιμαστική περιοδος μη ξοδεψουν μια περιουσία σε "ηλεκτρικά"
Δε μπορω να πω οτι ενστερνιζομαι πληρως αυτη τη λογική αλλα τελος παντων.

Οποτε
κατ αρχην την θεωρητε σωστη αυτη τη λογική?
κατα δευτερον εχετε να προτεινεται "entry level"????
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#505688 Εγω σ αυτη την δοκιμαστικη περιοδο, τους αφησα να διαλεξουν μονοι τους (βοηθωντας τους φυσικα στις επιλογες) αλλα κυριως να πληρωσουν μονοι τους! :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By fokion
#505690 Και το ενα ( να διαλεξουν μονοι τους ) και θα πληρωσουν μονοι τους....
Ακριβως γι αυτο σας ρωταω - να βοηθησω στις επιλογές...
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#505691 :thumbsup:

Εμενα παντως ενω επεμενα να παρουν 70αρι ψυγειο πηραν 60αρι.
Δεν πειραζει ομως, αν δεν παθουν δεν θα μαθουν! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#505695 Νομιζω οχι!
Εμενα επειδη θεωρησαν (και καλως κατα την γνωμη μου) οτι οι προοπτικες θα ειναι ευοιωνες διαλεξαν καλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#505705 Για μένα οι περιστροφικοί διακόπτες είναι πολύ πιο βολικοί και άμεσοι και υποπτεύομαι και πιο αξιόπιστοι και ανθεκτικοί από ηλεκτρονικούς αφής κλπ.
Για την πυρόλυση δεν θα πλήρωνα. Είναι γνωστό ότι καίει τα άντερά της και ζορίζει τον φούρνο (όχι μόνο τα λαστιχάκια και την εσωτερική επίστρωση αλλά γενικότερα) και για αυτό και οι οδηγίες το λένε ότι δεν είναι για πολύ συχνά. Και δεν έχω νιώσει την ανάγκη της πυρόλυσης. Μια φορά στο κάθε τόσο ρίχνεις ένα σπρέι και καθαρίζει.
Για τα τηλεσκοπικά ράφια όμως θα πλήρωνα τέτοια διαφορά. Μεγάλη ευκολία και καθημερινής χρήσης.
Λέω θα πλήρωνα/δεν θα πλήρωνα γιατί αν και πήρα 2 φούρνους δεν με ενδιέφεραν τα προγράμματα κλπ που θα με έφταναν σε κατηγορία φούρνου που να παίζουν αυτές οι ευκολίες. Οπότε θα μου κόστιζε πολύ περισσότερο και είπα δεν...

Και τελικά πήρα και τον Panasonic NN-CF853WBPQ φούρνο+μικροκύματων (μικρότερο, γρηγορότερο, οικονομικότερο, εύκολο έλεγχο, ψηλά άρα χωρίς σκύψιμο, υπάρχει και έκδοση με ατμό) κι από τότε ο κανονικός φούρνος εκτελεί χρέη αποθήκης ταψιών.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
sknipper έγραψε:Για μένα οι περιστροφικοί διακόπτες είναι πολύ πιο βολικοί και άμεσοι και υποπτεύομαι και πιο αξιόπιστοι και ανθεκτικοί από ηλεκτρονικούς αφής κλπ.
Για την πυρόλυση δεν θα πλήρωνα. Είναι γνωστό ότι καίει τα άντερά της και ζορίζει τον φούρνο (όχι μόνο τα λαστιχάκια και την εσωτερική επίστρωση αλλά γενικότερα) και για αυτό και οι οδηγίες το λένε ότι δεν είναι για πολύ συχνά. Και δεν έχω νιώσει την ανάγκη της πυρόλυσης. Μια φορά στο κάθε τόσο ρίχνεις ένα σπρέι και καθαρίζει.
Για τα τηλεσκοπικά ράφια όμως θα πλήρωνα τέτοια διαφορά. Μεγάλη ευκολία και καθημερινής χρήσης.

:s_thumbsup Ακριβως το ιδιο πιστευω κι εγω!
Άβαταρ μέλους
By glf
#507189 Μιας και έπεσε πυρόλυση χθες βράδυ.
Βγάζω τα τηλεσκοπικά ράφια, το ανάβω και στο τέλος γίνεται οπως στη δεύτερη φώτο.
Δε μένει τίποτα. ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#507190 Ποσο καιρο ειχε να κανεις πυρολυση?? Δεν εχω φουρνο με αυτή τη δυνατοτητα αλλα ειλικρινα δεν ξερω ποσο δυσκολο είναι να καθαριζει καποιος με ένα πανακι μετα από χρηση του φουρνου και να τον καθαριζει...
Εχω μαυρο φουρνο και δεν φαινονται επικαθησεις ευκολα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#507195 καλά κάθε φορά δεν το κάνει κανείς, στα λόγια μένει, μετά όμως είναι πολύ δύσκολο να φύγει
Άβαταρ μέλους
By otso
fokion έγραψε:Τη γνωμη σας.....

Η μεγαλη κορη αποφασισε μετα του μελλοντος ( ισως ) να συζησουν "δοκιμαστικά"....
Νοικιασαν σπιτι και τωρα πρεπει να παρουν "5 πραγματα..."

Μια κουζινα ενα ψυγειο ενα πλυντηριο ρουχων ( και αναλλογως και πιατων) απορροφητήρας υπαρχει

Η σωστη αποψη λεει οτι το καθε ενα ειναι "καλο"...( ε???)
το αλλο λεει οτι ειναι μια δοκιμαστική περιοδος μη ξοδεψουν μια περιουσία σε "ηλεκτρικά"
Δε μπορω να πω οτι ενστερνιζομαι πληρως αυτη τη λογική αλλα τελος παντων.

Οποτε
κατ αρχην την θεωρητε σωστη αυτη τη λογική?
κατα δευτερον εχετε να προτεινεται "entry level"????

H γνωμη μου ειναι να μην ανακατευτεις καθολου .
2ον να μην δεχτεις να σου φερνουν οτι δεν θελουν στο σπιτι τους , δηλ να κανεις το δικο σου αποθηκη .
3ον αν ειχε μαζεψει κανενα ζωακι καλα θα ηταν να της το δωσεις ασε που θα ειναι τεστ για τον γαμπρο.
εμενα θα μου μεινουν τα ζωα και με τρελαινει εγω θελω τον δικο μου αποκλειστικα σκυλο και γατα .
Με ολο το θαρρος που λενε, μικρη δεν ειναι ακομα;