Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#505252 Θα αφήσω αυτά που δεν μου αρέσουν και θα μείνω στο ότι σήμερα η μέρα ήταν τέλεια, η θάλασσα ήταν τέλεια και όλα γενικά ήταν τέλεια στο νότιο παράδεισο της Αττικής :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#505353 Μ'αρεσει που στη Λαπωνία χιόνισε ελάχιστα πριν λίγο :lol:

Μ'αρεσει επίσης το έθιμο που έχουν για να γιορτάσουν την Άνοιξη εδώ πέρα στη μακρινή σουηδική Λαπωνία... Την πρωτομαγιά μπαίνουν για κολύμπι στη λίμνη (ανοίγουν μια τρύπα στον πάγο εν ανάγκη)... :lol: όπως μας είπε ένας ντόπιος "εντάξει μωρέ... Το νερό καλά είναι... 3-4 βαθμούς είναι" :yahoo: :lol:

Μ'αρεσει που δεν θα το δοκιμάσω :lol: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By glf
#505384 Σήμερα είχα να καθαρίσω το μοτέρ του focus απο λάδια και μετά είπα να πιάσω και το σκούτερ που το είχα ήδη ανοιχτό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
markvag έγραψε:Μ'αρεσει που στη Λαπωνία χιόνισε ελάχιστα πριν λίγο :lol:

Μ'αρεσει επίσης το έθιμο που έχουν για να γιορτάσουν την Άνοιξη εδώ πέρα στη μακρινή σουηδική Λαπωνία... Την πρωτομαγιά μπαίνουν για κολύμπι στη λίμνη (ανοίγουν μια τρύπα στον πάγο εν ανάγκη)... :lol: όπως μας είπε ένας ντόπιος "εντάξει μωρέ... Το νερό καλά είναι... 3-4 βαθμούς είναι" :yahoo: :lol:

Μ'αρεσει που δεν θα το δοκιμάσω :lol: :innocent:

Είσαι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ και μ'αρέσει :iconcool: . Και εμείς με 26 βαθμούς στην Γερμανία
Ωραίο πράγμα τα μπραζίλιαν σορτσάκια και τα κωλαράκια :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By drdino
markvag έγραψε:Μ'αρεσει που δεν θα το δοκιμάσω :innocent:

Κακώς, αφού σου έλαχε το ταξίδι τουλάχιστον εκμεταλλεύσου το στο έπακρον :)
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#505544 Όντως, μια φορά στη ζωή σου πας, να έχεις να το θυμάσαι.

Και εδώ που τα λέμε, αν κάτι πάει στραβά, δεν θα το θυμάσαι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:
markvag έγραψε:Μ'αρεσει που δεν θα το δοκιμάσω :innocent:

Κακώς, αφού σου έλαχε το ταξίδι τουλάχιστον εκμεταλλεύσου το στο έπακρον :)

Δεν θα είμαι εδώ. Αλλά και να ήμουν δεν παίζει να μπω στη λίμνη που είναι μισοπαγωμένη! :lol: :lol:

Όπως είπε και ο δημοδιδάσκαλος:

funkyreverend έγραψε:Όντως, μια φορά στη ζωή σου πας, να έχεις να το θυμάσαι.

Και εδώ που τα λέμε, αν κάτι πάει στραβά, δεν θα το θυμάσαι.

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#505654 δε νομίζω ότι παθαίνεις απολύτως τίποτα σε μια μισοπαγωμένη λίμνη για λίγα λεπτά, απλά για τον ποζερισμό γίνεται η όλη φάση

βέβαια η φάση σάουνα και καπάκια παγωμένο νερό πρέπει να είναι πολύ καλή για επιδιορθώσεις-επισκευές διαφόρων πραγμάτων :hmmm:

εγώ πάντως θα το δοκιμάζα, όπως και οτιδήποτε αρκεί να μην αφορά μεγάλα ύψη, εκεί φοβάμαι :vava:
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:δε νομίζω ότι παθαίνεις απολύτως τίποτα σε μια μισοπαγωμένη λίμνη για λίγα λεπτά, απλά για τον ποζερισμό γίνεται η όλη φάση

Αν δεν παθεις ανακοπη κατα την εισοδο εχεις 15 λεπτά προτου μεινεις αναισθητος...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#505692 Δε μου αρέσει που σχεδόν καθε φορά που πετάω σκουπίδια στον κάδο της γειτονιάς, αν και είναι μισοάδειος, έχει μια-δύο σακούλες με σκουπίδια έξω απ΄τον κάδο. Και κάθε φορά , αν και βρίζοντας, τα βάζω μέσα στον κάδο.

Πρίν λίγες εβδομάδες, μια κοπελιά στα 30, ώσπου να πετάξω τα δικά μου βγαίνει απ΄την πολυκατοικία και αφήνει μια μεγάλη σακούλα, δίπλα απ΄τον κάδο.
Εγώ : Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε.
Αυτή : Με κοιτάζει σαν UFO, δεν απαντάει και φεύγει!

Προτείνεται για σύζυγος. Βέβαια, για νοικοκυρά 1ης τάξης δεν την κόβω, αλλά το σημαντικό είναι να ..... κάνει καλό μαμήσι. :innocent:

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ συμπολίτες μου, σας λατρεύω ! :inlove: