Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
Anonymous Founder έγραψε:Η Wind παρουσίασε την δική της πλατφόρμα τηλεόρασης. Θυμίζει αυτήν της Vodafone, αλλά με το πλεονέκτημα της πρώτης να παίζει και με VDSL (H Vodafone ακόμη σε περιορίζει σε ADSL).
Από κανάλια τίποτε συγκλονιστικό, είναι αξιοσημείωτο πως στα ντοκιμαντέρ, η πιο πλούσια πλατφόρμα είναι της Vodafone (και η πιο φτωχή του ΟΤΕ).
Καλό είναι που υπάρχει κι άλλος ένας παίκτης πάντως στην αγορά. Βέβαια, παίζει αν αγοράσει την Forthnet, να αλλάξει στρατηγική λόγω Nova, αλλά θα δούμε τι θα γίνει...
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/vision/channels

τι παραπάνω εχει το vodafone;

συμπτωματικά μεσα στο Μάιο λήγει το συμβόλαιο μου με ΟΤΕ και ισως ειναι ευκαιρια να βαλω κάποιον αλλο παροχο με τηλεοραση.
Εχω Netflix αλλα δε με βολευει, προτιμω να "τρεχει" το προγραμμα και απλα να παρακολουθω, οχι να διαλεγω ταινια-σειρα και να καθομαι να τη βλεπω.
Για την ωρα το Νετφλιξ το "χαίρονται" μονο τα παιδια
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#504580 Έχει τα Discovery (το ένα δωρεάν, τα υπόλοιπα με μια μικρή χρέωση).
Εγώ βλέπω μόνον ντοκιμαντέρ και... Eurosport (λόγω snooker). Επομένως, αυτά είναι τα κύρια που με νοιάζουν, άρα θέλω η πλατφόρμα να έχει οπωσδήποτε τα National Geographic (αυτά τα έχει και η Wind) αλλά και τα Discovery (αυτά δεν τα έχει).
Άβαταρ μέλους
By babakos
#504589 Καλό διαφημιστικό στήσανε..

https://youtu.be/rV2f-jkclJI

Η υπηρεσία ειναι διερευνητική κίνηση για να δούν αντιδράσεις της αγοράς μέχρι να κατασταλάξει το τοπίο και με την Nova.
Τεχνολογικά η λύση της Wind ειναι καλά στημένη (zappware), η πλατφόρμα έχει potential, τo content μπορεί να βρεθεί όταν χρειαστεί.

Η βασικότερη έλλειψη είναι η μη ύπαρξη μπουκέτου ταινιών την οποία προσπαθούν να κάνουν compensate με το Netflix promo...
Τελευταία επεξεργασία από babakos και 25 Απρ 2018, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
#504590 Με πηραν σημερα τηλ απο voda για σταθερο τηλεφωνο,την ωρα που το μωρο εκλαιγε κ προσπαθουσα να την αλλαξω.. :s_crazy. Μεσα στις φωνες κ τις τσιριδες ακουσα οτι μπορω λεει να "πληρωνω" με αποδειξεις απο σουπερ μαρκετ :vava: ,οτι ειναι ολα τα σουπερ μαρκετ συμβεβλημένα κ πολλα προϊόντα...
Εχει ακουσει κανεις τπτ;
Άβαταρ μέλους
By babakos
#504591 https://thankyou.vodafone.gr/cashback

Αν το ψάξεις προσεκτικά θα δεις οτι για να κερδίσεις το ποσό του λογαριασμού σου θα πρέπει να αγοράζεις συγκεκριμένα προιόντα, (Σχεδόν πάντα σε τιμές υψηλότερες από τον ανταγωνισμο) , να κάνεις μεγάλους λογαριασμους στα σούπερ μάρκετ κυνηγώντας την επιστροφή και να αφιερώνεις χρόνο για την διαχείριση της εφαρμογής.

Η απόφαση δική σου αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω οτι η εμπορική πολιτική και τα promos / marketing campaigns που τρέχει η Vodafone γίνονται κάθε χρόνο και χειρότερα.

Μπορείτε καλύτερα ρε παιδιά , έλεος (sorry αλλά τυγχάνει να ξέρω κάμποσους από κει...)
Τελευταία επεξεργασία από babakos και 25 Απρ 2018, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#504595 Cashback από τα lidl :svivhaha:
Τα βλέπει ο sv2 από το θρόνο του και χασκογελάει :s_cool
Γατάκι vodafone :shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#504604 Ετσι κ αλλιως παντα ειμαι ευγενικός με όσους παιρνουν τηλ, ηταν κ κοπελα, ηταν χεσμενη κ η μικρη, κρατηθηκα κ δεν την εβρισα.. :) τι εφταιγε αυτη στο κατω κατω;

.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#504606 Εγώ δε μπορώ να ασχολούμαι. Μόλις ακούσω το "Γειά σας, σας τηλεφωνώ από [Vodafone|Nova|Wind|Cosmote|...]" απλά κλείνω το τηλέφωνο. Έτσι κι αλλιώς χρόνο και όρεξη για κουβεντούλα για να πω στο τέλος δεν ενδιαφέρομαι δεν έχω.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
stavrosg έγραψε:Εγώ δε μπορώ να ασχολούμαι. Μόλις ακούσω το "Γειά σας, σας τηλεφωνώ από [Vodafone|Nova|Wind|Cosmote|...]" απλά κλείνω το τηλέφωνο. Έτσι κι αλλιώς χρόνο και όρεξη για κουβεντούλα για να πω στο τέλος δεν ενδιαφέρομαι δεν έχω.
Παρομοίως. Απλά λέω "δεν ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ, γεια σας", μονοκόμματα, πριν αρχίσει τα μα μου. Αν παρόλα αυτά το συνεχίσει, χαιρετώ ξανά και το κλείνω.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#504616 τις προάλλες που με ξαφρίσανε έψαχνα για sim.. η κοντινή μου wind είχε μία.. μετά έκλειναν για απόγευμα τα άλλα καταστήματα.. τελικά κατέληξα σε μια wind στο mall που δουλεύει μέχρι βράδυ

πριν όμως είχα δοκιμάσει την τύχη μου σε ένα public όπου υπάρχουν υπάλληλοι της wind.. άρα είναι σα να πηγαίνω στη wind

έχεις sim;
όχι δυστυχώς μου έχουν τελειώσει για καρτοκινητά..
απογοητεύομαι.. αρκετά..
κάθομαι και χαζεύω πριν φύγω από το μαγαζί καμιά συσκευή να δω αν θα έπαιζε τίποτα καλύτερο (τελικά την ίδια πήρα ένα 200αρι, όλα τα άλλα είναι υπεριτιμημένα :thumbsdown: )
και τσουπ σκάει η τύπισσα... :roll:
να σου πω μου λέει, επειδή είπες ότι έχεις κάρτες, πόσα λεφτά δίνεις τώρα στις κάρτες να δούμε αν σε συμφέρει...

και εκεί την κόβω :protest:
να σου πω βρε κοπέλα μου της λέω, βλέπεις ότι δεν είμαι καλά, δεν με εξυπηρέτησες κιόλας, οκ ίσως δεν φταις που δεν έχεις φροντίσει να έχεις σιμ διαθέσιμες, αλλά πιστεύεις ότι είναι τώρα ώρα να μου πιάσεις αυτή τη κουβέντα;
καταλαβαίνω ότι πρέπει να πουλήσεις, αλλά τώρα δεν είναι η σωστή στιγμή

καλά καλά συγγνώμη.. και εξαφανίζεται από το οπτικό μου πεδίο :superman:

επίσης άλλος που με εκνεύρισε στη wind που βρήκα ανοικτή..

5€ η σιμ
οκ 5, 5 τι να γίνει
του βγάζω amex
ξέρετε δεν παίρνουμε amex.. :roll:
α πάλι καλά που είστε και μεγάλος συνεργάτης της alpha και το διαφημίζετε κιόλας
ε ναι είμαστε, αλλά για αγορές , όχι για χρόνο ομιλίας και sim
ε για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω κάτι από εσάς εκτός από sim ή χρόνο ομιλίας

πάρα πολύ αγενής εκείνη τη μέρα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#504641 Εχω 2 χρονια που μετακομισα θεσσαλονικη. Ημουν και ειμαι ακομα, συνδρομητης φορθνετ, απο το 2011.
Ξηγιεμαι λοιπον οταν βρισκω το σπιτι, μια μεταφορα της γραμμης μου. "Μεταφορα" τροπος του λεγειν...
Απο Λάρισα, μεταφορα του συμβολαιου μου στη Θεσ/νικη για να μη διακοπτω και ξανακανω.

Περναει μια εβδομαδα, τιποτα.... δυο εβδομαδες, τιποτα ...
1 μηνας, τιιιιιποτα ... εγω να εχω λυσσαξει και να τους τρολλαρω στο facebook support, email support, τηλεφωνικο support μιας και ειχα βολευτει με Wifi antenna και "ξεκλειδωτο" Cyta γειτονα που επιανε 9mbit...
Mε επαιρναν τηλεφωνο, εχοντας 2 μηνες που μετεφεραν τη γραμμη μου: απο τη φορθνετ, απο τον ΟΤΕ, απο τη Vodafone, απο τη Wind, απο τη Nasa, απο την Τατιανα, στο κινητο για προσφορες.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΛΕΩ.... η περιοχη μου εχει προβλημα και 2 μηνες ακομα να γινω ευρυζωνικα ανεπτυγμενος ανθρωπος... αφηστε με ησυχο.
Μαααα εχετε και δωρεαν προς ολους σταθερα κινητα και και και και
Ειχα μπαρουτιασει τοσο πολυ που μου εκαναν προσφορα "καλουπι" και τους εκοβα το βηχα με αντιπροταση.
Θελω 18Mbit τουλαχιστον εγγυημενα, δωρεαν σταθερα, 4 ωρες προς ολα τα κινητα με 20€ το μηνα. ΕΧΕΤΕ?
Λυπουμαστε αλλα οχι.
Γεια σας! :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#505245 Το Μάη αλλάζω πάροχο κινητής, και θέλω να μεταφέρω τον αριθμό μου.
Γράφτηκα στη νέα, έκανα αιτήσεις και στην παλαιά και στη νέα.
μου στείλανε νέα sim με άλλον αριθμό ο οποίος λειτουργεί κανονικά ήδη, και μου είπανε 28/5 θα μεταφερθεί το νούμερο.

Θα έχω και τα δύο νούμερα, πως δουλεύει; Η θα σταματήσει να χτυπάει το νέο;