Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
glf έγραψε:Μου αρέσει το πως οδηγούν.
Οκ η ανάποδη οδήγηση είναι κάπως.

Η ανάποδη οδήγηση είναι δέκα λεπτά εκπαίδευση με βόλτα. Μετά το έχεις.

Για το άλλο βέβαια που σου αρέσει ο τρόπος που οδηγούν... Πολύ ζιβανια σε κέρασε ο Dimik νομίζω. Για τα χρόνια που διαθέτουν ιχ αυτοκίνητα και ανάλογα με τον αριθμό που κατέχει κάθε οικογένεια πρέπει να είναι οι πιο αμπαλοι στην υφήλιο. Το χειρότερο είναι οι γιαγιάδες με αμάξια και φυσικά μη βρέξει...

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By rafi
#504480 Ναι, οδηγούν χάλια.. Τουμπάρουν και μόνοι τους στην εθνική οδό.. Είναι τελείως άμπαλοι. Το μόνο που τους σώζει είναι ότι έχει παντού πολύ καλές διαγραμμίσεις και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις λάθος.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#504490 Η πολύ καλή πρόσφυση της ασφάλτου τους σώζει βασικά. Γιατί από διαγραμμίσεις κλπ δεν χαμπαριαζουν.

Τον καταλαβαίνω όμως τον glf λόγω καταγωγής από την Mordor της Ελλάδας. Εκεί είναι ακόμα χειρότερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#504499 μου αρεσει

Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:
markvag έγραψε:Δεν μ' αρέσει που η δουλειά μ' έστειλε εδώ

Πιο πάνω δεν είχε; :hmmm: Μου θύμισες τον Βέγγο στο "Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι" και τη σκηνή με τη πινέζα. :lol: Και κατά δεύτερο λόγο, τι έκανες και σ'έστειλαν εκεί πάνω;

Μεγάλη ιστορία το γιατί... Τεσπα, το μέρος πάντως μ'αρέσει. Σήμερα χιονίζει όλη τη μέρα :lol: Αν το χιόνι που έριξε σήμερα εδώ έπεφτε Ελλάδα, θα είχε παραλύσει το σύμπαν... Εδώ ούτε που το κατάλαβες... Λογικό βέβαια, το χειμώνα έχει 3-4 μέτρα :lol: τι να κλάσουν 5 πόντοι;; :lol:

Δεν έκανα κάτι... Ακόμα :twisted:

sargus έγραψε:@markvag

ωραία εμπειρία ρε συ είναι αυτά τα μέρη. Γιατί δε σου αρέσει; Εκτός φυσικά αν είναι για παραπάνω από μερικές ημέρες!

Βασικά θα προτιμούσα να μ'έστελναν για πολύ... Επιστρέφω 1/5 ... Απλά είναι λίγο ανούσιο το ταξίδι μου εδώ πάνω και έχω 1-2 θεματάκια στο σπίτι που έπρεπε να ήμουν εκεί... Τεσπα, δεν μπορείς να το αλλάξεις...

Μ'αρεσει πάντως το μέρος :oops:

Και οι βόλτες που κάνω...

Και το ότι τώρα είμαι 10:05 και ακόμα έχει φως έξω... Ότι περνάει απ'τα σύννεφα βέβαια... :lol:

Όταν επιστρέψω θα ανεβάσω καμιά φώτο... Δάσος παντού και χιόνι πολύ...

Τώρα η θερμοκρασία είναι κάπου στους 3 βαθμούς, το χαμηλότερο που είδαν οι μηχανικοί, που είναι εδώ από τον Φλεβάρη ήταν -39 :help: Φυσικά όλα λειτουργούσαν κανονικά, έτσι;;;

@ mousatos: δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω αμάξι για τέτοια βόλτα...
Άβαταρ μέλους
By glf
#504524 Άντε να πω οτι χαλαρά βλέπω να σφάζουν κόκκινα αν δουν οτι είσαι μακριά, οκ βλέπω να γίνεται καθημερινά.
Άβαταρ μέλους
By glf
#505140 Μια όμορφη εβδομάδα τελείωσε και ήταν όσο ακριβώς ήθελα να κάτσω. Η φώτο πρέπει να είναι πάνω από τον dimik :)Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#505143 Για τις μεγάλες ζέστες θα παίξουμε εντός έδρας :)
Οκ, 900χλμ έγραψα σε 6 μέρες, το γυρίσαμε όλες τις πόλεις.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#505221 Μου αρεσε το πρωτο μπανιο σημερα στην Ιθακη... καιρος σχεδόν καλοκαιριάτικος με "λαδι" θαλασσα και ηλιο καλοκαιριατικο.... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#505236 Η θάλασσα τις τελευταίες μέρες απλά γ@μ@ει. Εχθές έκατσα ένα μισαώρο γεμάτο.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
elteo έγραψε:Οι περισσότεροι στις ειδήσεις έλεγαν ότι η θάλασσα ήταν πολύ κρύα. (λογικό)

γατάκια
Έλεγχος της δραστηριότητάς μου κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης στο Garmin Connect. #beatyesterday
https://connect.garmin.com/modern/activ ... nique_id=2
Άβαταρ μέλους
By junior gt
elteo έγραψε:Οι περισσότεροι στις ειδήσεις έλεγαν ότι η θάλασσα ήταν πολύ κρύα. (λογικό)

Μια χαρα ειναι. Για την εποχη θα ελεγα οτι ειχε ασυνηθιστα καλη θερμοκρασια. :)