Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rafi
KiloMeater έγραψε:Με με το καλό
Μετακομίσες , έχτισες, ...;
Ευχαριστω πολυ! Στην αρχη (Οκτωβριος-Νοεμβριος) ηταν απλα να μετακομισω αλλα τελικα απο το Γεναρη μεχρι σημερα σχεδον ανακαινισα. Θα γραψω πιο αναλυτικα στο αναλογο θεμα. Ωραια αισθηση να μενεις μεσα στην πολη.

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#504110 Σχετικά είναι αυτά
Εμείς που στην Ελλάδα μέναμε σε πόλη, ήρθαμε παραέξω και μας αρέσει.
Η αμερικανίδα μαμά συμμαθητή του μικρού που έχει μεγαλώσει σε farm στα Midwests θέλει μόνο κέντρο, και δεν το αλλάζει με τίποτα
Άβαταρ μέλους
By rafi
#504292 Δεν ειναι ουτε ετσι ουτε αλλιως. Μεγαλωσα Γαλατσιου και Βεικου, οππτε δε με ενοχλει κανενας θορυβος. Εδω και 5,5 μηνες εμενα σε χωριο 20κμ απο την πολη. Αν ηθελα δλδ να παω και για ενα ποτο το βραδυ εκανα χαλαρα 100κμ τη μερα. Ενα δεκαευρο η 5ευρω μπεζινα τη μερα χαλαρα. Πραγματικα νιωθω τελεια που μετακομισα μετα απο 7 χρονια ξανα στο κεντρο.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#504304 μου αρεσε το πατημα που ειδα πριν καμια εβδομαδα.
gtr πολυ δυνατο(το δυνατοτερο στην Ελλαδα σημερα) vs hayabusa nitrus 300++ bhp
το νισσαν ετρεξε με 100αρα γυρω στα 1500 ροδες.Σε αγωνες ντραξτερ τρεχει με αλλα καυσιμα και στην τελευταια δυναμομετρηση εδειξε 2200 ροδες πριν σβησει το δυναμομετρο. :s_omg :help: :omg: :inlove:
τοπατημα εγινε ΑΟ,και η διαφορα ηταν χαωδης υπερ του gtr.
Δυστυχως το βιντεο ειναι σε κλειστη ομαδα στο φεισμπουκ και δεν μπορω να το ποσταρω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#504326 Κάτι στρογγυλά μαραφέτια πάνω στα οποία τσουλάει το κάρο. 'Η η ιπποδύναμη στον τροχό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Κάτι στρογγυλά μαραφέτια πάνω στα οποία τσουλάει το κάρο. 'Η η ιπποδύναμη στον τροχό.

α ξεχασα,εβγαλε και 190 κιλα ροπη. :omg:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
drdino έγραψε:Κάτι στρογγυλά μαραφέτια πάνω στα οποία τσουλάει το κάρο. 'Η η ιπποδύναμη στον τροχό.

Πατάει κάτω αυτό; Πρέπει να σπινιαρει την 5η στα 200.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#504338 Μου άρεσε ο καφές και το κρασάκι που ακολούθησε με τον dimik και τις συντρόφους μας στην Λεμεσό.
Μου άρεσε που το πρωί του Σαββάτου βρέθηκα σε εκκίνηση χωματινου ράλι του Κυπριακού πρωταθλήματος.
Μου άρεσε που είχε καλές και ενδιαφέρουσες συμμετοχές
Δεν μου άρεσε που είχε ελάχιστο κόσμο όταν στα Γιάννενα, στην.εκκίνηση μαζεύονται εκατοντάδες και.γίνεται πολύ ωραία φάση.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#504340 Βάζω και μερικές ακόμη:ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#504341 :thumbsup:
Σωραιος ρε Belg...,,
Nα πω την αληθεια ,απο ολα ,η Celica μου εκανε το κλικ ,μου θυμισε Carlos Sainz.. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:

Πατάει κάτω αυτό; Πρέπει να σπινιαρει την 5η στα 200.

Από το Redmi Note 4

Κάπως έτσι; :lol:

Άβαταρ μέλους
By dimik
#504343 Μην βάζεις τέτοια και λιποθυμισει ο dimviii από την μυρωδιά Ιαπωνίας.

Κι εμάς μας άρεσε το Σάββατο και η βόλτα μας, τελικά περνάει γρήγορα η ώρα με καλή παρέα, αλλά και η Κυριακή με τον glf και την σύζυγο όπου για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε πόσο μικρός είναι ο κόσμος. Σε ότι αφορά το Ράλι Tiger του Παγκυπριου Πρωταθλήματος, την επόμενη μέρα το απογευματάκι περάσαμε τυχαία με τον glf από το λιμάνι και μόλις πήρε χαμπάρι Ράλι (το οποίο είχα ξέχασει) φωτιστηκε το πρόσωπο του.
Ε λοιπόν έκανα μια γύρα να βρω πάρκινγκ και δεν υπήρχε ούτε για πλάκα, μέχρι και οι νησίδες ήταν γεμάτες 4x4 και διπλοκαμπινα από ντόπιους καγκουρες. Μάλλον όλοι πήγαν στην 2η μέρα.

Περισσότερα εδώ

https://car.com.cy/article/2312-tiger-r ... sto-limani

Κι εδω
https://car.com.cy/article/2275-protath ... -part-deux

Dimviii πάρε τα υπογλώσσια δίπλα πριν πατήσεις το λινκ

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimik έγραψε:Μην βάζεις τέτοια και λιποθυμισει ο dimviii από την μυρωδιά Ιαπωνίας.

Κι εμάς μας άρεσε το Σάββατο και η βόλτα μας, τελικά περνάει γρήγορα η ώρα με καλή παρέα, αλλά και η Κυριακή με τον glf και την σύζυγο όπου για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε πόσο μικρός είναι ο κόσμος. Σε ότι αφορά το Ράλι Tiger του Παγκυπριου Πρωταθλήματος, την επόμενη μέρα το απογευματάκι περάσαμε τυχαία με τον glf από το λιμάνι και μόλις πήρε χαμπάρι Ράλι (το οποίο είχα ξέχασει) φωτιστηκε το πρόσωπο του.
Ε λοιπόν έκανα μια γύρα να βρω πάρκινγκ και δεν υπήρχε ούτε για πλάκα, μέχρι και οι νησίδες ήταν γεμάτες 4x4 και διπλοκαμπινα από ντόπιους καγκουρες. Μάλλον όλοι πήγαν στην 2η μέρα.

Περισσότερα εδώ https://car.com.cy/article/2275-protath ... -part-deux

Dimviii πάρε τα υπογλώσσια δίπλα πριν πατήσεις το λινκ

< >
Είχε και drift στο Λιμάνι, οπότε ήταν διπλός ο χαμός, η υπερειδικη του Ράλι ήταν το Σάββατο. Όσο για τον φίλο μου τον dimviii , πέρα από τα Evo, δεν έβαλα τυχαία το 306 στην δεύτερη φώτο :-)

< >