Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
21 quadra έγραψε:Τολμά κανείς να μας πεί ποιόν βλέπει

Εικόνα

#talirakia
:s_biggrin

Κατά τ' άλλα ο κύριος που αναφέρεις Quadra (επειδή έχει τύχει να τον ακούσω αρκετές φορές στα πλαίσια ζάπινγκ που ξεκίνησε και τελείωσε με απελπισία στη μέση επειδή δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ η τηλεόραση :help: ) εμπορεύεται το ίδιο προϊόν που εμπορεύτηκε και μοσχοπούλησε ο Τράγκας πριν 7-8 χρόνια: ΟΡΓΗ.

Δεν τον έχω πιάσει να λέει ψέμματα (με επιφύλαξη καθότι δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω) αλλά πιστεύω ότι λέει μισές (μην πω και 1/4) αλήθειες.

Καλό είναι να ακούμε και να διαβάζουμε τα πάντα και να τα φιλτράρουμε ανάλογα.
Όταν "δεσμεύουμε" τον εαυτό μας σε συγκεκριμένη γραμμή ενημέρωσης καταλήγουμε πρόβατα.
:)
Άβαταρ μέλους
By italakias
bill33 έγραψε:4 χρόνια χωρίς τηλεόραση,δεν μου λείπει καθόλου.

Καλα ξηγιεσαι.
Θα ηταν μεγαλη επανασταση αν πεταγαμε στα σκουπιδια τις τηλεορασεις. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By elteo

Φαντάζομαι πέρσι πως θα τους κοιταζες ολους όσους μιλούσαν για το survivor........ :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By bill33
#504000 ακομα το κανω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#504002 Πρέπει να έχω κλείσει 7 ή 8 χρόνια χωρίς τηλεόραση (αν εξαιρέσεις κανένα CSI ή ταινία - συνολικά όχι πάνω από 20 ώρες τα χρόνια αυτά) και πλέον τη θεωρώ τελείως άχρηστη! Μόνο για οθόνη στον παλιό υπολογιστή χρησιμοποιείται... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#504008 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις και τις υποδείξεις, κανείς δεν βλέπει τηλεόραση αλλά όλοι ξέρετε τον κύριο αυτό, κατάλαβα, όσο για την δέσμευση σε μια γραμμή ενημέρωσης που είπες Eddie ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για μένα, αν ανοίξεις το λεξικό στο λήμμα πλουραλισμός θα δείς το όνομα μου εκεί με κεφαλαία γράμματα, το θέμα είναι ότι αν πείς, προτείνεις, διαπραγματευτείς κάτι αμέσως υπάρχει μια έτοιμη ταμπέλα υψωμένη να σου την κολλήσουν στο κούτελο, αυτό είναι το κλίμα και είναι ότι χειρότερο γιατί δείχνει κλειστά μυαλά σε ότι διαφέρει από τα εκάστοτε πιστεύω των περισσοτέρων, κρίμα στα νιάτα και την μόρφωση τελικά, καταλήγουμε λοιπόν ότι πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#504009 Δεν το είπα για σένα (δεν σε ξέρω).
Γενική τοποθέτηση ήταν.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#504010 Εάν ο weatherίδης δεν εξαργυρώσει τις μπουμπουκικού επιπέδου εμφανίσεις του στη τιβί με συμμετοχή στο μπζηφοδέλτιο της νουδού (ωλτέρνατιβλυ επικρατείας), τον κοτσύφιασαν.

:vava:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
21 quadra έγραψε:Eυχαριστώ για τις απαντήσεις και τις υποδείξεις, κανείς δεν βλέπει τηλεόραση αλλά όλοι ξέρετε τον κύριο αυτό, κατάλαβα, όσο για την δέσμευση σε μια γραμμή ενημέρωσης που είπες Eddie ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για μένα, αν ανοίξεις το λεξικό στο λήμμα πλουραλισμός θα δείς το όνομα μου εκεί με κεφαλαία γράμματα, το θέμα είναι ότι αν πείς, προτείνεις, διαπραγματευτείς κάτι αμέσως υπάρχει μια έτοιμη ταμπέλα υψωμένη να σου την κολλήσουν στο κούτελο, αυτό είναι το κλίμα και είναι ότι χειρότερο γιατί δείχνει κλειστά μυαλά σε ότι διαφέρει από τα εκάστοτε πιστεύω των περισσοτέρων, κρίμα στα νιάτα και την μόρφωση τελικά, καταλήγουμε λοιπόν ότι πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα.

Τελικά θα μας πεις τι στο διάολο πραγματεύεται ο εν λόγω κύριος; :hmmm: Κράζει Συριζανέλ; κράζει ΝΔ; υμνεί το παλιό ορθόδοξο Πασοκ; εκμυστηρεύτεται τον έρωτα του για την Τανσού Τσιλέρ; Ομολογεί ότι του αρέσουν οι μπάμιες;

Γιατί αν περιμένεις να κάτσουμε 1+ ώρα για όλη την εκπομπή:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By italakias
21 quadra έγραψε:Eυχαριστώ για τις απαντήσεις και τις υποδείξεις, κανείς δεν βλέπει τηλεόραση αλλά όλοι ξέρετε τον κύριο αυτό, κατάλαβα, όσο για την δέσμευση σε μια γραμμή ενημέρωσης που είπες Eddie ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για μένα, αν ανοίξεις το λεξικό στο λήμμα πλουραλισμός θα δείς το όνομα μου εκεί με κεφαλαία γράμματα, το θέμα είναι ότι αν πείς, προτείνεις, διαπραγματευτείς κάτι αμέσως υπάρχει μια έτοιμη ταμπέλα υψωμένη να σου την κολλήσουν στο κούτελο, αυτό είναι το κλίμα και είναι ότι χειρότερο γιατί δείχνει κλειστά μυαλά σε ότι διαφέρει από τα εκάστοτε πιστεύω των περισσοτέρων, κρίμα στα νιάτα και την μόρφωση τελικά, καταλήγουμε λοιπόν ότι πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα.

Και εγω τον ξερω αυτον τον τυπο και τον εχω παρακολουθησει.
Προσπαθει να μην λαικιζει και οτι λεει εχει σχεση με την απλη λογικη αλλα τελικα ολοκληρη η εκπομπη καταληγει λαικιστικη και μαλλον βαρετη.
Ειπαμε κλειστες τηλεορασεις και κοιταζουμε ο καθενας την παρτη του αδιαφορωντας για τους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
By mirage
21 quadra έγραψε:Eυχαριστώ για κλπ κλπ...πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα.

Το κατεβατό αυτο σε μια προταση. Πολύ λαδι και τηγανιτά τιποτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
italakias έγραψε:

Καλα ξηγιεσαι.
Θα ηταν μεγαλη επανασταση αν πεταγαμε στα σκουπιδια τις τηλεορασεις. :metalo:

Η τηλεόραση είναι χρήσιμη. Για Formula 1, ταινίες και σειρές. Άντε και για άμεση ενημέρωση για έκτακτα γεγονότα. Όχι βέβαια για να μαθαίνεις την αλήθεια στα παιχνίδια που παίζονται παγκοσμίως.

Edit: Έχει και ωραία ντοκιμαντέρ μερικές φορές. Βάλτε τώρα ΕΡΤ3 για παράδειγμα!
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#504115 H γενική άποψη που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια εδώ είναι ότι δεν ανθίζει καθόλου Ελλάδα και ότι η έννοια της πατρίδας έχει ξεφτίσει, είναι λυπηρό, είναι αποκαρδιωτικό, είναι φτηνό και βέβαια είναι μέγα λάθος αλλά ΟΚ αποδεκτό γιατί είναι σημεία των καιρών που εύχομαι ολόψυχα να μην το πληρώσουμε περισσότερο από ότι μέχρι σήμερα.

Καλή εβδομάδα σε όλους και χρόνια πολλά στους Γιώργηδες και τις Γεωργίες, από καρδιάς.