Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
g8777 έγραψε:Εδώ ήσουν έτοιμος για γάμο βρε μπιχλα, μόνο xbox να μάθαινε και ήταν τελειωμένο ντηλ. Πώς στράβωσε έτσι το πράγμα;

Είναι άνεργη και ζει 400 χιλιόμετρα μακριά. Η καινούρια είναι πιο νέα, πιο ψηλή, πιο λεπτή, πιο μαγκάκι, με το αμαξάκι της,
την ακίνητη περιουσία της, τα φράγκα της οικογένειας της. Με λινάτσες θα ασχολούμαστε τώρα, τόσο |λογοκρισία| φαίνομαι?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Λέγαμε σε κάποια φάση να είναι το θέμα ορατό μόνο για μέλη...
Μπά, ε?

Η επιθυμία σας, διαταγή.[mod]

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως :adminpower:

Το λέγαμε για τα ποστ του μπίχλα που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Αν θέλει ας τα ανεβάζει στις καλλονές, αλλά όχι και μετακόμιση ολόκληρου του θέματος :protest:

Η αλλη επιλογη ειναι να το σβησουμε ΟΛΑ.
Γιατι μπορει ο bihlas να μην το καταλαβαινει, αλλα δεν μπορεις να ανεβαζεις φωτο, και συνομιλιες ιδιωτικες στο φορουμ και να εκθετεις κοσμο χωρις να σου εχει δωσει αδεια.

Οποτε η μενει εδω το θεμα που ειναι μονο για μελη η γυριζει πισω και σβηνονται τα ΠΑΝΤΑ που αποτελουν προσωπικα δεδομενα τριτου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#503600 Παίδες γιατί δεν ανοίγει τοπικούλι "Περί Μπίχλα και οξείας γαμηκουλίασης";

Με την ίδια λογική να κάνει hijack ο πιπίνος το 'περί στρατιωτικών' όπου θα γράφει τα δικά του και να γίνει πριβέ και αυτό αντίστοιχα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
bihlas87 έγραψε:
g8777 έγραψε:Εδώ ήσουν έτοιμος για γάμο βρε μπιχλα, μόνο xbox να μάθαινε και ήταν τελειωμένο ντηλ. Πώς στράβωσε έτσι το πράγμα;

Είναι άνεργη και ζει 400 χιλιόμετρα μακριά. Η καινούρια είναι πιο νέα, πιο ψηλή, πιο λεπτή, πιο μαγκάκι, με το αμαξάκι της,
την ακίνητη περιουσία της, τα φράγκα της οικογένειας της. Με λινάτσες θα ασχολούμαστε τώρα, τόσο |λογοκρισία| φαίνομαι?
Ωπα. Για πες ρε άρχοντα!

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#503641 Αν δεν υπάρχει χαμηλοδιαβατό φίλτρο, μπορεί ν' αρπάξει και 20. Και λοιπόν;
Από πότε έχει σημασία κάτι τέτοιο;

Θυμάμαι σε ένα πάρτυ μια τύπισσα που είχε μια βατραχίσια μούρη και κάποια κιλά παραπάνω και μου έκανε στεγνά πρόταση να κοιμηθεί σπίτι μου. Είχαμε μιλήσει 2 λεπτά; Ίσως και να λέω πολλά.
:dizzy:
Της είπα ευγενικά πως μένω στους γονείς μου και δεν ασχολήθηκε άλλο.
Το ίδιο βράδυ έκανε την πρόταση σε άλλον, γιατί έφυγαν μαζί.
Ε, που είναι το δύσκολο; Όλο και κάποιος θα πει το ναι, αν η άλλη είναι διατεθειμένη να δεχτεί τον οποιονδήποτε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#503643 Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ικανοί να πάνε με την οποιαδήποτε. Πόσο μάλλον με την συγκεκριμένη που δεν είναι άσχημη, απλώς λίγο χοντρούλα.
Έχω δει κάποιους να πηδάνε (πολύ) χειρότερες. Και κατ' επανάληψην κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#503662 Ειχα εναν γνωστο παλια, ο οποιος μας ειχε καψει τον εγκεφαλο με το τι σαβουρα πηδαγε. Ολη η παρεα ειχαμε κλασει στα γελια!
Το ελεγε ευθεως: "Πηδαω και την πιο τελειωμενη, ΔΕ-ΜΕ-ΝΟΙΑ-ΖΕΙ".... και το concept του ηταν απλο, αυτος να περασει καλα, ΙΣΩΣ και εκεινη και that's all.
Σε καποια φαση τρομαξε το ματι μας, γιατι φυγαμε απο μπαρακι βραδυ και αυτος εμεινε εκει και σαλιαριζε με μια σερβιτορα.
Λιγες μερες μετα, μας ειπε οτι περιμενε τη σερβιτορα να σχολασει αλλα του εκατσε μια φωκια που επινε το ποτο της με κατι αλλες.
Τυπισσα 1,60 120kg ... εμεις να μην τον πιστευουμε οτι εσπασε τετοιο ρεκορ, αλλα αυτος να επιμενει.

Ειναι αδιστακτος, τοσο που ενας πεταξε την επικη ατακα "|λογοκρισία| δεν προκειται να γνωρισεις ποτε την αδερφη μου".
Να φευγουν οι καφεδες απο τη μυτη!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sargus
#503674 χαχαχαχαχαχαχα λιώνωωωωωω!!!

Δεν το ξαναδιαβάζω έτσι απλά αυτό το τοπικό. Είναι λάθος!
Από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι βράδυ, να έχουν κοιμηθεί τα γυναικόπαιδα και να έχω βάλει ουισκάκι!
Ζούμε ένα έπος! Εγώ είμαι διατεθειμένος μέχρι και συνδρομή να πληρώνω για αυτό!!
Bihlas for president!!
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
mirage έγραψε:
bihlas87 έγραψε:

Ωπα. Για πες ρε άρχοντα!

< >

Φωτό μαζί μου δεν ανεβάζω, ότι φαίνεται στα βίντεο, με κάποιους από τους παρακάτω ήταν να κάνω μπάντα και εγώ.
https://www.facebook.com/100009294661580/videos/1496895267296948/
https://www.youtube.com/watch?v=QT6tc_m9S5s
Άβαταρ μέλους
By DAP
#503701 Νομιζω οτι ορισμενα γραπτα του μπιχλα πρεπει να σβυστουν μιας και δειχνει να μην εχει την ικανοτητα να επιλεγει τι ειναι δημοσιευσημο και τι οχι.....
Ισως αυτο τον φρεναρει λιγακι απο την ακατασχετη θα ελεγα περιαυτολογια του.....