Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Morx έγραψε:Προφανως και τρολλαρει, ημαρτον! :lol:

Πριν απο λιγο τηλεμεταφερθηκα Αγγλια, σορρυ αν ειμαι λιγο δυσπιστος.
Το Πεδιο Αρεως ειναι στο jurisdiction της Metropolitan Police, λιγο το εχεις?
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#503505 Προχθές πιωμένος μιλούσα επί 2.5 ώρες στο τηλέφωνο με τη γκόμενα και πάθαμε κρίση ειλικρίνειας, της είπα ότι την
προηγούμενη την κεράτωσα με αυτήν που υποψιαζόταν ότι θα την κεράτωνα (έχουν γνωριστεί face to face). Φτάσαμε σε
σημείο να της λέω σεξουαλικές λεπτομέρειες, να με ρωτάει σε τι είναι καλύτερη αυτή και σε τι η άλλη και στο τέλος μου
αποκάλυψε ότι λίγους μήνες πριν με γνωρίσει, είχε πάει με 9 άντρες σε διάστημα λίγων ημερών (κάποιοι παντρεμένοι και
αρραβωνιασμένοι), τους οποίους γνώρισε στο badoo (όπως και εμένα). Πέρα από όλα αυτά, εχθές μου είπε ότι θα ήθελε
να τα πούμε από κοντά, είτε για να το συνεχίσουμε, είτε για να το λήξουμε. Ευτυχώς εχθές βρέθηκα με την δεύτερη και
κατάλαβα ότι δεν αξίζει ούτε καν μέσω τηλεφώνου να ασχοληθώ με την πρώτη. Τι να ξαναπώ με μια που τσιμπούκωνε
γνωστό επιχειρηματία της Λάρισας μέσα στο αμάξι του ενώ αυτός μιλούσε με τη γυναίκα του και της έλεγε ότι δουλεύει?
Edit, καλύτερα όχι ιδιωτικές συνομιλίες στο φόρουμ. Μοd
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#503511 Έλα ρε μλκ-με όλο το θάρρος-ΧΩΡΙΣ προφ σε μία που ξέρεις σχεδόν ένα μήνα; Και όχι μόνο αυτή, και ΕΣΥ πηδάς δεξιά και αριστερά.

ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Το οτι αυτη η γκομενα πηγε με 9 αντρες σε μια βδομαδα με ξεπερναει
:lol:

:lol: :help: :omg: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#503525 Με προφυλακτικό πηδάω μισή ώρα και όταν τελειώνω είμαι πτώμα και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Δεν το παίζω
προικισμένος (αν και οι περισσότερες αυτό μου έχουν πει) αλλά πραγματικά με σφίγγει υπερβολικά πολύ.
Το καλύτερο sex που έχω κάνει ήταν την Παρασκευή, πάνω στην τραπεζαρία χωρίς, νιώθω την κορύφωση να πλησιάζει,
την τραβάω από το μαλλί στο πάτωμα και τα άδειασα στο στόμα της με τα πόδια μου να τρέμουν γρυλίζοντας σαν λύκος.
Τι συγκρίνουμε τώρα, Gran Turismo με άλλα επίπεδα πρόσφυσης και σκάσιμο σε μπαριέρα? :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
bihlas87 έγραψε:Με προφυλακτικό πηδάω μισή ώρα και όταν τελειώνω είμαι πτώμα και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. :

Τελευταία λόγια ενός μεγάλου ανδρός :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#503528 Μην κατακρίνετε... :x μπορεί να ήταν και ταυτόχρονα (=μια κακιά στιγμή).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#503529 Εγώ νομίζω ότι η διαχείριση πρέπει να προστατέψει τον Μπιχλα από τον εαυτό του :roll:

Μπιχλα σε ένα φόρουμ δεν θα βρεις απαντήσεις στα βάρη σου, το πιο μεγάλο βήμα είναι να το καταλάβεις. :)
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#503543 Λέγαμε σε κάποια φάση να είναι το θέμα ορατό μόνο για μέλη...
Μπά, ε?

Η επιθυμία σας, διαταγή.[mod]
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
rx8_drifter έγραψε:Το οτι αυτη η γκομενα πηγε με 9 αντρες σε μια βδομαδα με ξεπερναει
:lol:

Ποτέ δεν κρίνω ανθρώπους μόνο από την εμφάνιση, αλλά που να φανταστώ ότι πιανίστρια, διευθύντρια χορωδίας με
πτυχία και διπλώματα θα κάνει τέτοια αίσχη και θα γυρνάει σπίτι της κλαίγοντας και μονολογώντας ''είμαι άρρωστη''?
Το ότι με πήδηξε 3 φορές την ίδια μέρα που με γνώρισε θα έπρεπε να με προϊδεάσει θα μου πεις...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#503566 Εδώ ήσουν έτοιμος για γάμο βρε μπιχλα, μόνο xbox να μάθαινε και ήταν τελειωμένο ντηλ. Πώς στράβωσε έτσι το πράγμα;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
MIXOStsi έγραψε:Λέγαμε σε κάποια φάση να είναι το θέμα ορατό μόνο για μέλη...
Μπά, ε?

Η επιθυμία σας, διαταγή.[mod]

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως :adminpower:

Το λέγαμε για τα ποστ του μπίχλα που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Αν θέλει ας τα ανεβάζει στις καλλονές, αλλά όχι και μετακόμιση ολόκληρου του θέματος :protest: