Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
g8777 έγραψε:OK. Εγω θα φταιω τωρα αν αρχισει τις χριστοπαναγιες ο gto250swb; :lol:

:lol:

Στα σοβαρά τώρα, απ τις πιο ωραίες εμπειρίες που είχα σε σινεμά, ήταν η προβολή του modern times σε ένα παλιό εργοστάσιο της phillips με ζωντανή ορχήστρα, μιλάμε για πραγματικό αριστούργημα :omg:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#50193 Κοιτα, μιλαμε για την σημαντικοτερη ταινια μιας ιδιοφυιας (ισως της μεγαλυτερης μαζι με τον Welles για το πρωτο μισο του 20ου αιωνα), ενα φορο τιμης οχι μονο στο βωβο σινεμα , αλλα σε μια ολοκληρη εποχη. Τα ζητηματα που εθεσε ηταν τοσο μπροστα απο την εποχη του που επρεπε να περασουν καμια 40αρια χρονια για να τα δουμε ξανα στον αλλον προαναφερομενο:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

:hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Serf
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#50244 Έκανα το λάθος και ειδα το "από ερωτα"
Μέτρια και πολυ ελαφριά ταινία. Καθόλου αισιόδοξο το μήνυμα που εκπέμπει.
Πάλι καλά που έδωσα 4 €.

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Focusman91 έγραψε:...

Άλλαξέ το και γράψε ότι είναι γαμάτο πριν το δει ο G :shifty: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimitris_P έγραψε:
Focusman91 έγραψε:...

Άλλαξέ το και γράψε ότι είναι γαμάτο πριν το δει ο G :shifty: :innocent:

Θα γραφα και πιο βαρια πραγματα αλλα φοβαμαι μη σας κανω spoilers!

.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#50379 Πέτυχα το Σάββατο βράδυ στη ΝΕΡΙΤ το tungsten ( http://www.imdb.com/title/tt1701186/?ref_=fn_al_tt_1 )
Ήταν ενδιαφέρουσα και τουλάχιστον καλή, πολύ ευχάριστη έκπληξη ειδικά αν συνυπολογίσεις οτι πρόκειται για ταινία ασπρόμαυρη + σπονδυλωτή + Ελληνική.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
kobulis έγραψε:ειδικά αν συνυπολογίσεις οτι πρόκειται για ταινία ασπρόμαυρη + σπονδυλωτή + Ελληνική.

Δεν κατάλαβα, τι έχουν οι ασπρόμαυρες σπονδυλωτές ελληνικές ταινίες;
Εικόνα
:rtfm:

Παρεμπιπτόντως, δέησα κι εγώ επιτέλους να δω το Interstellar.

Σχόλια θα ακολουθήσουν αργότερα, όταν το χωνέψει ο εγκέφαλος μου και προλάβει να ζεσταθεί το κωλαράκι μας (quite literally, είχε χαλάσει ο κλιματισμός στο σινεμά και η αίθουσα δεν είχε θέρμανση. 3 ώρες καθησιό με εξωτερική θερμοκρασία 1-2º C :lipsealed: ).
Άβαταρ μέλους
By kobulis
Zorz έγραψε:Δεν κατάλαβα, τι έχουν οι ασπρόμαυρες σπονδυλωτές ελληνικές ταινίες;

Με 2 λέξεις, είναι σπάνιες.
Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια δεν έχω δεί κάτι αξιοπρεπές από Ελληνικό κινηματογράφο, ειδικά μετά το θάνατο του Αγγελόπουλου.

Οι μέχρι τώρα ταινίες είναι είτε σαβούρα επιπέδου "Λάρισσα εμπιστευτικό", είτε |λογοκρισία| του Περάκη / Παπακαλιάτη, είτε περίεργες ιστορίες με περιθωριακούς τύπους ("Στρέλα", "Μικρό ψάρι"), είτε πολύ περίεργες ιστορίες ("Κυνόδοντας", "Σπιρτόκουτο" κλπ).

Γι'αυτό το Tungsten μου ήταν ευχάριστη έκπληξη. Χωρίς να σου ανοίγει νέους δρόμους στη σκέψη ή την αισθητική, κρατούσε το ενδιαφέρον και ήταν προσγειωμένο σε μεγάλο βαθμό.

Χθές (ξανα)είδα το Monsters, http://www.imdb.com/title/tt1470827/?ref_=fn_al_tt_1
Ωραιότατο!