Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#498024 Μαζεύουμε τροφιμα κ αλλα ειδη, οσοι μπορειτε βοηθηστε, γραφει πανω τηλέφωνο.. Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
PeterPan έγραψε:Λάμπα είναι κ αν πάθει κάτι δε με βλέπω να ζω!

< >
Εν τω μεταξύ παρόμοιο τραπεζάκι και λάμπα-βάζο έχει ή μάλλον είχε και η μάνα μου.

Το βάζο το έβγαλα off εγώ και το τι άκουσα δεν λέγεται. Το είχε ακουμπήσει κάτω για να καθαρίσει το τραπεζάκι και περνώντας εγώ απροσεκτα από δίπλα το σουταρα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P

< >
Της πεθεράς; :)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dimitris_P έγραψε:

< >
Της πεθεράς; :)

Της μαμάς

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#501920 Χρησιμοποιεί κάποιος παιδικό κάθισμα ποδηλάτου για οικογενειακές ποδηλατάδες; Αν ναι, τι μοντέλο; Από τι ηλικία του μωρού/παιδιού;
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
PeterPan έγραψε:Εδώ ένας αυθεντικός petrolhead!

Εικόνα

< >

Ο δικός μου μόλις έκλεισε τα 3 και εδώ και 2 μήνες περίπου έμαθε μόνος του τις μάρκες των αυτοκινήτων από τις διαφημίσεις σε περιοδικά... Πλέον όποτε τον πάω παιδική χαρά έχει βρει σαν παιχνίδι να μου λέει τις μαρκες από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#502072 Αυτό το παιχνίδι το κάνω κι εγώ με την κόρη μου προς έκπληξη της μαμάς της που δεν τα ξέρει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#502157 Θυμάμαι τον μεγάλο που όταν ήταν <2 ετών, είχαμε περάσει δίπλα από μια παρκαρισμένη 3άρα κουπέ σαν του Peter και δεν έλεγε να ξεκολλήσει. Τη γυρόφερνε για ώρα φωνάζοντας μπέ-μπέ (προσοχή, όχι μπέμπα :shifty: ), προφανώς μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγαίνει σε τόσο μεγάλο μέγεθος :lol: .

Ένα άλλο ωραίο παιχνίδι, ιδιαίτερα σε φάσεις αναμονής μπροστά σε δρόμο, είναι και το "σε ποιον θα τύχει το καλύτερο αυτοκίνητο". Λέμε όλοι από ένα νούμερο, θέτουμε και μια νοητή γραμμή τερματισμού και νικητής όποιος μαντέψει το καλύτερο. :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By talaipwros
gianik έγραψε:Μαζεύουμε τροφιμα κ αλλα ειδη, οσοι μπορειτε βοηθηστε, γραφει πανω τηλέφωνο.. Εικόνα

.

καλησπερα, οι ημερομηνιες τι εκφραζουν;