Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#501026 Άκουγα σε μια συζήτηση σήμερα ότι κάπου στη Β. Εύβοια ψήνουν το αρνί στο φούρνο και βάζουν από κάτω του κληματόφυλλα τα οποία και στραγγίζουν το λίπος του και παίρνει το αρνάκι άρωμα από το κλήμα. Αλλά και μόνο που άκουσα στραγγιστό-στεγνό αρνί έπαψε να μ'ενδιαφέρει :roll:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#501029 Μια ποικιλια (του φτωχού) στα γρήγορα, συνοδεία άρτι αφιχθεισας τσικουδιας..
Συγκλινο, γραβιερα, ντοματακι βελανιδι, τουρσι..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#501041 @g12345
Στη φωτό : Το λεμόνι για να σπάνε τα λίπη, στη θέση του maraschino..... είναι όλα τα λεφτά ! :lol:

g8777 έγραψε:Του χρόνου θα ψήσ... ΚΑΠΝΊΣΩ αρνί γεμιστό με μπριοςςςς. :s_yummy

Kάνε το ανάποδο, για να φτουρίσει: Γέμισε καμιά 100στη μπριόΖΖΖΖ με ψαχνό απ΄ ταρνι!
Θα στα φέρει ΟΛΑ ο ματσάκος , καπνιστό αρνί και μπριοZάκια, εσύ θα κάνεις μόνο το "φιλετάρισμα" . :s_airkiss

@ gianik : Τι βελανίδια ρε μάστορα??? :s_whiteflag
Εχε χάρη που είσαι καλό παιδί, αλλιώς..... θα σε πότιζα μιά μαγΕρίτσα με λεμόνι! :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
elteo έγραψε:Ααααα ντοματίνια. Νόμιζα βελανίδι κανονικό. Λολ

και εγώ το ίδιο. Το βρίσκω φυσιολογικό με αυτά που διαβάζουμε :oops:

@dimitrisB
Δε χρειάζεται φιλετάρισμα, θα το κάνει τραβηχτό αρνί(pulled lamb) στο slow cooker.
ρίχνω ιδέες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#501057 Αντε ρε παιδι μου, αργησες. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Ειχαμε τα κριος του Ματσακου, μετα το ΤΟΥΡΣΙ :omg: :omg: :omg: του Γιαννικ αλλα τα μπαλετα Μπολσοι δεν ειχαν φουλ ροστερ :s_dunno :s_dunno

Εμεις σημερα ειχαμε Πασχα leftovers:

Εικόνα

:s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss :s_yummy :s_yummy :s_yummy :s_yummy :s_yummy :s_yummy

φτιαγμενα απο την ΜΑΜΑ ΜΟΥ :inlove: :inlove: με τον παραδοσιακο τροπο.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
g8777 έγραψε:φτιαγμενα .... με τον παραδοσιακο τροπο.
:s_wacko ..... Τι να φάμε ρε?
Δε φοράει γάντια ο σέφ!!! :rtfm:

Red Garland έγραψε: θα το κάνει τραβηχτό αρνί(pulled lamb) στο slow cooker.
ρίχνω ιδέες :shifty:

:oops: Άυπνο θα τον αφήσεις με τις προτάσεις σου! :(
Άβαταρ μέλους
By otso
#501139 Θελω να φτιαξω για τα μικρα ενα φαγητο για την παρασκευη που θα τα ξετρελανει , σκεφτηκα μακαρονια που τους αρεσουν αλλα στον φουρνο . Θυμαμαι ειχα φαει μια φορα με τυρια ζαμπον μανιταρια , που μου ειχε αρεσει παρα πολυ , σουφλε το λενε; Θα ηθελα να εχουν εντονες γευσεις και προς το πικαντικο που τους αρεσει αλλα να επικαλυπτονται και να μην κυριαρχει μονο μια πανω στις αλλες . Η γυναικα μου δεν φτιαχνει τετοια πραγματα μιας και τα μακαρονοειδη δεν υπαρχουν στην κουλτουρα τους. Φανταστειτε οταν ειχα πρωτοπαει δεν υπηρχαν στα σουπερ μαρκετ μακαρονια .
Για ριξτε ιδεες και συνταγες βεβαια απλα πραγματα γιατι μαλλον τα παιδια δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν την διαφορα στην λεπτη γευση μεταξυ της φετας χατζηπαπαρα και της γκουρμε φετας κουτοπαπαρα .