Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
EDDIE_147 έγραψε:
δε γλύψαμε ποτές κανένα πρόεδρο, κανένα μεσσία, κανένα προδότη

Μόνο το μεγάλο @ που ακούει στο όνομα Ντέμης.

Εσύ μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα...

Reality check: Όχι μόνο περιμένατε μεσσία, αλλά κάνατε και το σύλλογο αιδοίο ώστε να έρθει το όλο θέμα στο "μεσσία" πιο φτηνά. Γνώμη μου; Καλά κάνατε γιατί κάτι μπασκετάκια, κάτι ερασιτέχνες που ανέλαβε ο Χατζηχρήστος και ο Γκιωνάκης πήγαν εξίσου σκατά και ας είχαν υποπολλαπλάσια μπάτζετ.

Όσο για το τι έχω βιώσει σαν οπαδός μην τα λες σε μένα. Εμένα δε μου τα είπε κανείς ούτε τα είδα σε αφιερώματα του Μίλτου Θεοδοσίου. Και στην Καλλικράτεια πήγα και στην Αναγέννηση Σερρών και στην Κρανούλα με το Μαρακανά της και σε ένα σκασμό χωριά και γειτονιές πέριξ της πόλης. Και όλα αυτά χωρίς να πέσω αγωνιστικά, ενώ από όσο γνωρίζω η χανούμισσα πήγε στη Β με το σπαθί της.

ΥΓ Όχι πως έκανα κάτι αξιέπαινο ή ηρωικό ή άλλες τέτοιες αηδίες που διαβάζω από δω κι από κει. Χαβαλέ με κοψίδια και τσίπουρα κάναμε :s_cool

σύντροφε δεν μπορώ παρά να σεβαστώ κάθε οπαδό οποιασδήποτε ομάδας και δε θα πω μικρής ή μεγάλης γιατί για τον κάθε οπαδό η ομάδα του είναι μεγάλη.
συγκρίσεις όμως δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Bayern7 έγραψε:http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos

Ευχαριστούμε Μεγάλε ΠΡΟΕΔΡΕ που μας έχτισες γήπεδο αποκλειστικά με δικά σου λεφτά και λεφτά του Ολυμπιακού.
Ούτε μισό ευρό δεν πήρες από το κράτος μεγάλε μας ΠΡΟΕΔΡΕ. :inlove:
Και είσαι τόσο κιμπάρης που σε 49 χρόνια θα το επιστρέψεις στο κράτος!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Όπως είπε και άλλο μέλος, είμαι πλέον σχεδόν σίγουρος ότι είσαι Παναθηναϊκός (ή το πολύ-πολύ ΑΕΚτζής) και μας τρολάρεις όλους :lol:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Chris έγραψε:Γιατί έχουμε πάρει ποτέ αποτέλεσμα από το άλλο ματς τελευταία αγωνιστική για να πάρουμε φέτος; Δεν ξέρω τι περίμενες kovathe

Και καλύτερα κιόλας, τόσα χρόνια περιμένω μια καλή πορεία στο ουέφα, άντε να δούμε

Insert comment here [οι πορείες είναι για τους συνταξιούχους]

Καλά εννοείται το ξέραμε και το περιμέναμε. Αλλοι είναι κωλοφαδροι και περνάνε με 7 βαθμούς και μεις αποκλειομαστε με 9 και 10. Απλα το Άχτι μου εβγαλα για τις μισητες Γιούβε και όλη τη Μαδρίτη.. :p

Όσο για τα γήπεδα η παραμυθα παει σύννεφο. Ο αγνός λαος της αεξαρας δεν προσκύνησε ποτέ λέει.. Μονο κανει το στρατό του εκάστοτε μαφιοζου. Και στρατός δεν είναι μονο αυτοι που σπάνε το σπίτι του πολίτη ππυ έκανε προσφυγή αλλά κι αυτοι που συρρέουν κατα χιλιαδες να πάρουν διάρκειας για τη β' Εθν γιατί τους ταιζουν φουμαρα γις μεγαλεία...

Όλοι οι οργανωμένοι είναι για κρέμασμα και το 90% των οπαδών ολων των ομαδων ανεγκεφαλοι.
Και μέσα στο βούρκο του ελληνικού πρωταθλήματος και της ανομιας το μονο που θες είναι σοβαρή διοίκηση να προστατεύει την ομάδα σου (γιατί όλοι θέλουν να σε διαλύσουν και κανείς ισονομία-αυτα είναι για τα πρόβατα- ειδικα αν λέγεσαι Ολυμπιακός και είσαι η μεγαλύτερη ομάδα στη χωρα) που να μην είναι μαφιόζοι και να εξασφαλίσουν το μέλλον της (οικονομικά κυρίως) χωρίς να εξαρτάται απο κανέναν.
Ε αυτό το έχει ο ΟΣΦΠ και όσο κι αν μερικοι φαντασιωνονται επιστροφη στα πέτρινα αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Deleted User 1 έγραψε:Ο Ντέμης @?? Γιατί?

Το @ νταξ προσωπικό σχόλιο.
Καιροσκόπος σε λίγο πιο αντικειμενικό.

@junior gt
2004 αναλαμβάνει πρόεδρας και προτείνει μειώσεις αποδοχών τις οποίες οι παίχτες δεν δέχονται.
Μετά από κάτι μέρες "αγανακτισμένα" Ορκς σπάνε τα αμάξια των παιχτών.

Ο Νικολαΐδης έπαιξε φοβερή μπάλα μέχρι 2001.
Μετά γίδεψε υπερβολικά με αποκορύφωμα την "μεταγραφή" στην Ισπανία και την αηδιαστική εμφάνιση στο Euro όπου όμως έσπευδε να είναι πρώτη μούρη σε όλο το μηντιακό υλικό (γειά σου Δεσποινάκι προφεσόρισα :roll: ).

Ως εκπληκτικό ταλέντο στο μηντιακό του πράγματος (ασύλληπτα καλός) ακόμα και όταν δεν έπαιζε μπάλα είχε τα γνωστά Ορκς του χεριού του τα οποία πήγαιναν και τα έσπαγαν αν τυχόν δεν δεχόταν ο εκάστοτε πρόεδρος τις απαιτήσεις του Ντεμίνιο.
Τα ίδια Ορκς που έσπασαν τα αμάξια παιχτών που δεν δέχτηκαν μείωση αποδοχών. :metalo:

Γενικά σαν οπαδοί μπορεί να μην προσκυνήσατε πρόεδρο όπως οι γάβροι τον Κόκκαλη, αλλά τα οργανωμένα Ορκς τον Ντέμη τον είχαν πάνω από Θεό.
Αν είπαν απεταξάμην στο τέλος είναι αδιάφορο γιατί τη δουλίτσα του ο κύριος την είχε κάνει.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#50055 Κορυφαία ανάμνηση από την (ποδοσφαιρική) καριέρα του Ντέμη είναι ο οπαδός που εισέβαλε και τον προσκυνούσε. Μιλάμε για Ουρούκ-χάι και βάλε, τί Ορκ λέτε...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#50061 Να υπενθυμίσω απλά ότι πέρα από οτιδήποτε άλλο, μιλάτε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ της τελευταίας 20ετίας και original οπαδό της ομάδας με την οποία δοξάστηκε. Άρα το Ορκς δεκτά αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το κατά πόσο ήταν υποκεινούμενα ή απλά δρούσαν με την όποια βούληση μπορούν να έχουν τέτοια άτομα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#50064 Ο Ντέμης στα καλά του ήταν στολίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, hands down. Αυτά που έκανε σαν παράγοντας όμως συνέβαλαν στην καταστροφή της ΑΕΚ, επίσης hands down. Εκεί λοιπόν αναφέρομαι στα Ορκ και λοιπά τελώνια που ακολουθούν σωτήρες.
Άβαταρ μέλους
By pro
#50076 Λεπτομερειες για ντεμοτεχνεια και οριτζιναλ δωματιακια δεν εχω, απλα ξερω οτι ο Ντεμης πηρε μια ΑΕΚ σε κακη κατασταση, απο την πρωτη κιολας χρονια εφτιαξε μια ομαδα που πρωταγωνιστουσε (εχοντας μετριοτατο ροστερ), κι οταν ενισχυθηκε εχασε το πρωταθλημα απο τον Βαλνερ. Αν το επαιρνε, και μαζι του και 25εκ. ετρω, πρωτος μαγκας θα ηταν, και θα του κανατε πιπες πιθανον 3 4 χρονια ακομα.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#50080 Ένα πολύ ανώτερο ψαλιδάκι από του Ίμπραίμοβιτς (που είχε απέναντί του την εγκεφαλική ανεπάρκεια του Hart σε όλο της το μεγαλείο.)

Και δύο "σχόλια" για την Ελληνική Λίγ("κ"/"δ")α:
Κρίμα που δεν πέρασε ο ΟΣΦΠ.
Θέλω να ελπίζω ότι ο Bayern έχει "κακό" χιούμορ, ο mike ότι έχει ακόμη χειρότερο και ότι ο kovathe έχει χοντρό συγγενή, πλούσιο με 9 γράμματα.

Καλή διασκέδαση!
Άβαταρ μέλους
By Chris
Silberpfeil έγραψε:Ένα πολύ ανώτερο ψαλιδάκι από του Ίμπραίμοβιτς (που είχε απέναντί του την εγκεφαλική ανεπάρκεια του Hart σε όλο της το μεγαλείο.)

quote απλά για να τονιστεί αυτό
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Chris έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:Ένα πολύ ανώτερο ψαλιδάκι από του Ίμπραίμοβιτς (που είχε απέναντί του την εγκεφαλική ανεπάρκεια του Hart σε όλο της το μεγαλείο.)

quote απλά για να τονιστεί αυτό

Σε ευχαριστώ πολύ! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
μιλάτε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ της τελευταίας 20ετίας

Φαντάζομαι μιλάς για Έλληνα γιατί συνολικά υπήρξε ένας μουστάκιας ονόματι Βαζέχα που πυροβολούσε μέχρι τα γεράματα.
Hot Tip: είναι 10 χρόνια πιο μεγάλος από το Ντέμη, αλλά σταμάτησαν τη μπάλα το 2004 και οι δυο.

Επίσης σε Έλληνα υπήρξε ο Μαχλάς του οποίου και η καριέρα και τα στατιστικά δεν έχουν σχέση με αυτά του Ντέμη.
Μάλλον ήθελες να πεις καλύτερος Έλληνας φορ που έπαιζε στην ΑΕΚ. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#50133 Προσωπικά μπορώ να συγκρίνω τον κοντό μόνο με το Βαζέχα. Είπα να το γράψω και στο πρώτο ποστ αλλά λέω άσε να το γράψουν μόνοι τους οι βάζελοι. Το ζουμπά τον δικαιολογώ πάντως που σταμάτησε να προσπαθεί και κατά συνέπεια κακογέρασε. Του κλέβανε τον ιδρώτα του ανθρώπου. Πόσο να αντέξει σε τέτοιο περιβάλλον? Έκανε παπάδες και στο τέλος έπαιρνε πάντα τ' @@ μου. Που να βρεις κίνητρο να συνεχίσεις να κυνηγάς κάτι που είναι προκαθορισμένο??

Κατά τα άλλα...ποιος Μαχλάς το να τ' αλλό? Ο Χαριστέας της εποχής του. Ή άντε για να μην είμαι πολύ αυστηρός, ο Σαμαράς της εποχής του.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#50141 Όχι και Χαριστέας ρε μλκ...

Τα στατιστικά μόνο δες.
:lol: :lol: :lol: