Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#500078
Anonymous Founder έγραψε:
mousatos έγραψε:Μα πρόκειται για τρολάρισμα από κάποιους, όπως και η σελίδα στο facebook που είναι ανάλογη του Ελύτη ποιητή του Αιγαίου.
https://www.facebook.com/petrosgaitanos/

Petros Gaitanos Δε νομίζω πως υπάρχει μεγαλύτερη βλασφημία από το να αποκαλούμε τα βρέφη αγγελλούδια. Μπορούμε να αποκαλούμε μια φανταστικά όμορφη γυναίκα με εντυπωσιακό στήθος άγγελο διοτί είναι εν Χριστώ βαπτισμένη, αλλά στα παιδιά πρέπει μόνο να βλέπουμε τη Φθορά και την Πτώση.

Mahi Tsoumana Για να ναι ομορφη μια γυναικα πρεπει να χει εντυπωσιακο στηθος? Τι σεξιστικα στερεοτυπα ειναι αυτα? Συγγνωμη αλλα και το τρολ εχει καποια ορια.

Petros Gaitanos Συγγνωμη αγαπητη μου Μαχη για τον αχρειαστο σεξισμο, δεν μετραει το μεγεθος του στηθους αλλα πως το χρησιμοποιεις.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl


Ρε διαβασα λιγο μεσα και εκλαψα, ο τυπος ειναι πολυ καλος :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#500218
trident1971 έγραψε:Ποιος θα ψησει σημερα ? Καιρο εχω να δω τετοια ποστ.
Περασα πριν λιγο απο τα Βλαχικα στη Βάρη, μονο 1 μαγαζι ηταν ανοικτο κ αυτο με 2-3 παρέες, τουρίστες μου φανηκαν..

.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#500297
italakias έγραψε:https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3483509/dipno-kreatofagias-simera-apo-tin-enosi-atheon/comment-page-2#comments :yahoo:


:help:
Καλα αυτοι ειναι σε φαση " αχ καλε δωστε μας λιγη σημασια"
Κυριακη του Πασχα θα μαζευτουν παλι να φανε χορτα :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#500311 Επίσης δεύτερη κάστα που περιμένει Πάσχα για να δει χαρά στα σκέλια της οι πυρομανεις οι οποίοι θα ξεθυμανουν το βίτσιο τους "για το καλό".

Βλέποντας ρεπορτάζ στις ειδήσεις που βγαίναν διάφορα τυπονια να μιλάνε για "αδρεναλίνη" την ώρα που κάνει 'φσιτ' το μπαρούτι, τα σπληναντερα των άθεων μου φανηκαν πιο φυσιολογικά.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#500312
EDDIE_147 έγραψε:Επίσης δεύτερη κάστα που περιμένει Πάσχα για να δει χαρά στα σκέλια της οι πυρομανεις οι οποίοι θα ξεθυμανουν το βίτσιο τους "για το καλό"...


Και θα χασουν και κανα δαχτυλο ή κανενα ματι στην πορεια :(
Ας ελπισουμε οτι δεν θα σκοτωθουν ή ακομα χειροτερα σκοτωσουν καποιο ασχετο ή τουριστα οπως πριν μερικα χρονια
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#500315 Σημερα παντως θα θελα να μουν Κερκυρα...Με τα μωβ λαμπακια...Που θα μου παει..Κερκυραια η πεθερα με σπιτι εκει..Θα κατσει καλα να μαστε.

.