Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By dimviii
DAP έγραψε:Αποτελεσματα 2ης ειδικης.
Ξεκινησα να γραψω μια κακια......Αλλα δεν μου παει να στενοχωρησω και αλλο τους φιλους μου Λεμπικους...... :innocent:

γραφτην για να απαντησω.
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#500274 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
DAP σε παρακαλώ μην τη γράψεις.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#500283 Η φωτο,το βιντεακι και η λεζαντα που ανεβασε ο γιατρος με καλυπτουν,εσενα δεν σου φτανουν; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
DAP έγραψε:Η φωτο,το βιντεακι και η λεζαντα που ανεβασε ο γιατρος με καλυπτουν,εσενα δεν σου φτανουν; :lol:

αυτο που βγαινετε απο το βαθυ λαγουμι μολις εχει κακο αποτελεσμα ειλικρινα με ξεπερναει.
Καταλαβαινω οτι υποφερατε τοσα χρονια,αλλα κρατηστε τα προσχηματα,δεν σας κολακευει για να το πω σεμνα.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#500322 Το αμάξι φαίνεται να έρχεται σαν να έχει κλατάρισμα ή πρόβλημα με την ανάρτηση, μου φαίνεται απίθανο να έκανε τέτοιο λάθος. Πάντως ύστερα από τόση αποχή στη 1η ειδική των 49 km ήταν 2ος, 9 δευτ. πίσω όταν οι υπόλοιποι εργοστασιακοί έχουν πλήρες πρόγραμμα αγώνων και δοκιμών.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mmarkom έγραψε:Το αμάξι φαίνεται να έρχεται σαν να έχει κλατάρισμα ή πρόβλημα με την ανάρτηση, μου φαίνεται απίθανο να έκανε τέτοιο λάθος. Πάντως ύστερα από τόση αποχή στη 1η ειδική των 49 km ήταν 2ος, 9 δευτ. πίσω όταν οι υπόλοιποι εργοστασιακοί έχουν πλήρες πρόγραμμα αγώνων και δοκιμών.

στην αρχη και εγω ετσι νομιζα ,αλλα βλεπωντας προσεκτικα τα βιντεο που βγηκαν,ηταν απλα οδηγικο λαθος με κρυα ελαστικα(εγινε στα 300 μετρα απο το go της ειδικης)
ο χρονος οντως ηταν εξωφρενικος στην 1η ειδικη με 11η σειρα εκκινησης και 10 χρονια να εχει να τρεξει Κορσικη.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#500324 Ασε ρε Δημητρη πια αυτο το θυμιατο.....Ο βασιλιας απεθανε,ζητω ο βασιλιας......
Άβαταρ μέλους
By dimviii
DAP έγραψε:Ασε ρε Δημητρη πια αυτο το θυμιατο.....Ο βασιλιας απεθανε,ζητω ο βασιλιας......

το μονο θυμιατο εδω μεσα ειναι το δικο σου, οταν περιμενεις την κακη επιδοση για να βγεις απο το λαγουμι.
Και φυσικα πλεον ο βασιλιας ειναι ο Οζιε,κανεις δεν το αρνηθηκε.
Μην με μπερδευεις με εσενα και κατι αλλους που ουδεποτε ειπαν καλο λογο για τον Λεμπ.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#500339 Πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα, ήταν λάθος στο γράψιμο. Έχει μπει λάθος από την προηγούμενη στροφή και δεν μπορεί να διορθώσει.
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#500340 O καθένας με τα ιδια στοιχεία κάνει διαφορετική ανάλυση κάτι απολύτως δεκτό.Εγώ κρατάω τον χρόνο της πρώτης ειδικής,στο ξένο φόρουμ διάβασα ότι την συγκεκριμένη οι άλλοι την είχαν ξανακάνει.Βαριέμαι να το ψάξω αλλά αν ισχύει...βέβαια και να μην ισχύει είναι τεράστιο κατόρθωμα ο χρόνος αν όμως ισχύει τότε... :lipsealed:
Η έξοδος πάντως μου φαίνεται κάπως...δεν μπορώ να καταλάβω έγινε ανεξάρτητα με το τι λέει ο κοντός.Αυτό με τα κρύα ελαστικά κάπως μου ακούγεται για να ειπώνεται από παγκόσμιο και δη από τον κοντό.Ακόμα και όταν το αμάξι γλίστραγε ήταν σαν να μην είχε αντανακλαστικά ο κοντός κάτι που δε στέκει.Δεν ξέρω....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
cmarin έγραψε:Πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα, ήταν λάθος στο γράψιμο. Έχει μπει λάθος από την προηγούμενη στροφή και δεν μπορεί να διορθώσει.

το γραψιμο δεν ηταν λαθος,η εκτελεση ηταν,συν οτι ο δρομος ειχε απο μπουκες παραπανω απ οτι υπολογιζε χωματα.

Sébastien Loeb
"I turned into a right-hand corner and on the exit, I had to brake for a tighter left-hand bend. I was a caught out a little bit by the amount of gravel and mud on the road, and as a result I understeered and just couldn't quite make the left-hander. As I went off, I tried to avoid hitting a tree straight on but I ended up sliding into a ditch. When I tried to get back out onto the road, I then got totally stuck in the ditch. It's very frustrating because we had made a good start on the opening stage. We'll now try put on a show for the fans."

http://media.citroenracing.com/en/loebs ... e8abbb3975
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 07 Απρ 2018, 01:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nafpaktos έγραψε:O καθένας με τα ιδια στοιχεία κάνει διαφορετική ανάλυση κάτι απολύτως δεκτό.Εγώ κρατάω τον χρόνο της πρώτης ειδικής,στο ξένο φόρουμ διάβασα ότι την συγκεκριμένη οι άλλοι την είχαν ξανακάνει.Βαριέμαι να το ψάξω αλλά αν ισχύει...βέβαια και να μην ισχύει είναι τεράστιο κατόρθωμα ο χρόνος αν όμως ισχύει τότε... :lipsealed:
.

οντως οι αλλοι την εχουν ξανακανει,οπως ισχυει οτιεχει να τρεξει στην Κορσικη 10 χρονια.

The performance of Sébastien Loeb was all the more impressive for the fact that he had not previously driven on this stage, whereas his fellow WRC colleagues have contested it since 2016.

http://media.citroenracing.com/en/loebs ... e8abbb3975
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nafpaktos έγραψε:Η έξοδος πάντως μου φαίνεται κάπως...δεν μπορώ να καταλάβω έγινε ανεξάρτητα με το τι λέει ο κοντός.Αυτό με τα κρύα ελαστικά κάπως μου ακούγεται για να ειπώνεται από παγκόσμιο και δη από τον κοντό.Ακόμα και όταν το αμάξι γλίστραγε ήταν σαν να μην είχε αντανακλαστικά ο κοντός κάτι που δε στέκει.Δεν ξέρω....

κακως δεν τον πιστευεις,παντα λεει οτι εχει συμβει και δεν ψαχνει ποτε δικαιολογιες σαν κατι αλλους.
το 1ο βιντεακι που κυκλοφορησε απο θεατη,και εγω οταν το ειδα ειπα οτι κατι δεν παει καλα.Σαν να μην ειχε τον ελεγχο του αυτοκινητου? Στο 2ο βιντεακι που βγηκε παλι απο θεατη,αλλα απο αλλη γωνια,ηταν ολοφανερο οτι δεν μπορουσε να κανει τιποτα,μιας και η ταχυτυτα δεν ηταν τοσο χαμηλη οσο φαινοταν στο 1ο βιντεακι.
Η στροφη ηταν στα πρωτα 300 μετρα,οποτε μην σου φαινεται περιεργο που βγηκε, οταν ειχε κανει και την λαθος εκτιμηση + τα παραπανω χωματα απο τι υπολογιζε απο τις μπουκες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
cmarin έγραψε:https://youtu.be/4cyQU3ih8f8

αυτο ειναι το 2ο βιντεακι που ελεγα. :s_thumbsup