Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#493518 Sat 18:19 - SS17/18: Ogier/Loeb
It's honours even in the battle of the 'Sebs'. Loeb wins the first head-to-head battle and Ogier takes the second.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#493524 Απο ο,τι βλεπω μενει ασβεστη η παλια αντιπαλοτητα.Μεγαλοι εγωιστες και οι δυο.Γι'αυτο ειναι και πρωταθλητες απο το 2004 μεχρι τωρα.....
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#493728 Τελειωσε το Μεξικο με νικη Οζιε, πολυ ωραιος αγωνας.

Κραταω την εξαιρετικη, απιθανη επανεμφανιση του Λεμπ αλλα και την καταπληκτικη αποδοση του Οζιε το Σαββατο και την Κυριακη. Ενας αγωνας αρκουσε για να δειξουν ποσο τεραστιοι ειναι.

Τανακ και Νεβιλ περιμεναν οπως ο Οζιε στη Σουηδια να ξεκινησουν στο τελος της powerstage... Απολυτα λογικο και αναμενομενο αυτο που εκαναν και καλως το εκαναν. Να δω ομως τωρα, θα διαβασουμε το, αδικο, κραξιμο που επεσε στον Οζιε;

Τελος να πουμε οτι παροτι ειχε να χασει ολοκληρη νικη, σε ενδεχομενο λαθος, ο Γαλλος βγηκε 2ος στην powerstage μολις 0.4" πισω απο τον Τανακ...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#493749 οντως πολυ ωραιος αγωνας!
Στην Κορσικη θα γινει χαμος! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By theo13
#493934 Πόσο τεράστιοι οδηγοί και οι δυο Seb! Μετά από αυτούς το χάος. Αν δεν είχε και τόσο έρμα ο Loeb (βλ. Εlena :eat: ) θα είχε ακόμα καλύτερους χρόνους!
Άβαταρ μέλους
By DAP
theo13 έγραψε:Πόσο τεράστιοι οδηγοί και οι δυο Seb! Μετά από αυτούς το χάος. Αν δεν είχε και τόσο έρμα ο Loeb (βλ. Εlena :eat: ) θα είχε ακόμα καλύτερους χρόνους!

Ε τοτε ας παρει την Σεβεριν... :lol:

Μη ξεχνας οτι στον αγωνα συμμετεχουν τρεις ,ο θεος οδηγος.ο ημιθεος ο συνοδηγος και το αρμα......Η καλη "συνεργασια" ΚΑΙ των τριων φερνει νικες ,η κακη φερνει εγκαταλειψεις.......
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#494730 μερικες ωραιες φωτο απο το Μεξικο

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

more
https://www.ewrc.cz/foto/44257-rally-gu ... -2018/401/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#498086 σημερα εκανε δοκιμες ο Νεβιλ για την Κορσικη,και επεσε κατω απο μια γεφυρα,5-6 μετρα σιγουρα. :lipsealed:

Εικόνα

Εικόνα

στο 2.31 η γεφυρα που βουτηξε.

https://www.youtube.com/watch?list=PLVy ... cg3yx0nCeg
Άβαταρ μέλους
By fabiawrc
#500170 Ξεκίνησε ο ogier να πυροβολεί στην τεράστια ειδικη των 49 χλμ. Εριξε 10 στο κοντό και μετα κλασικά το χαος τεράστιες διαφορές λες και οι άλλοι είναι wrc2 :help:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#500201 Αποτελεσματα 2ης ειδικης.
Ξεκινησα να γραψω μια κακια......Αλλα δεν μου παει να στενοχωρησω και αλλο τους φιλους μου Λεμπικους...... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
DAP έγραψε:Αποτελεσματα 2ης ειδικης.
Ξεκινησα να γραψω μια κακια......Αλλα δεν μου παει να στενοχωρησω και αλλο τους φιλους μου Λεμπικους...... :innocent:

Στου χαντάκ'

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#500258 Πολύ κρίμα θα βλέπαμε ωραίο αγώνα.Ο τρόπος εξόδου και το σημείο δεν ταιριάζει σε λεμπ,σε τζούνιορ με φιέστα ταιρίαζει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#500259 κριμα,χασαμε ωραιο αγωνα. :(
τα χρονια περνανε για ολους παιδες,ακομα και για αυτον.