Στην παρακάτω φωτό βλέπεις μια τυπική παντόφλα. Εϊναι και φανερό πως φοριέται, τα δάχτυλα του γίγαντα μπαίνουν εκεί που είναι το άσπρο βανάκι και η φτέρνα στον καταπέλτη.

Κάποιες είναι τίμιες και
986 χιλιόμετρα από Κομοτηνή λέει, σαν challenge του topIKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
g8777 έγραψε:Σιγά ρε, που να δεις τι θα γίνει μόλις σε πάρουν πρέφα οι Νιγηριανες Πριγκίπισσες![]()
g8777 έγραψε:Σιγά ρε, που να δεις τι θα γίνει μόλις σε πάρουν πρέφα οι Νιγηριανοί![]()
θέλω να πάω κ στον Κυριάκο για παγωτό άλλωστε!
PeterPan έγραψε:είχα αναφέρει ότι έψαχνα σπίτι Χαλκιδική για 1 εβδομάδα.
έψαξα μέσω airbnb κ για κάτι αξιοπρεπές κ όμορφο, κοντά σε παραλία (χωρίς αμάξι δλδ) χρειάζεται 1.500-1.800€.
Βέβαια όπως συνειδητοποίησα παίζει πολύ το κόλπο να παρακαμφθεί το booking (5 στις 5 δλδ επαφές) αλλά κ πάλι δε γίνονται πολλές υποχωρήσεις κ προσφορές.
βασικά το όλο θέμα δεν αξίζει όπως το αντιλαμβάνομαι πλέον. μια το γεγονός ότι δε θέλουμε να αγκαρέψουμε γιαγιάδες κ παππούδες, μια που πρώτο πόδι γίνεται χαμός από Βαλκάνια (κ 2ο αλλά λιγότερο), 7 μέρες όλοι μαζί με θάλασσα στο τέλος θα κουραστούμε και μια που ευτυχώς υπάρχουν κ άλλες επιλογές, καταλήγω στην εξής ιδέα.
παίρνω την κυρά κ τον μικρό κ πάμε Πόρτο Καρράς 5 μέρες με ημιδιατροφή κ χαλαρώνουμε εκεί. Βασικά σε τέτοια ξενοδοχεία τύπου all inclusive χαλαρώνεις πραγματικά. έχει κ babysitting άμα λάχει. δεν κουράζω τη γερουσία κιόλας. χτυπώ μεσοβδόμαδα και μετά αφήνουμε τον μικρό ΣΚ στους παππούδες κ πάμε παρέα με τους φίλους πρώτο πόδι να προσκυνήσουμε![]()
θα μπορούσα να πάρω κ με κάτι εξτρά (140€) φουλ διατροφή αλλά δε μου αρέσει να τρώω μόνο στο ξενοδοχείο κ αφετέρου έτσι θα σκάσω κ θα βάλω κι άλλα κιλάθέλω να πάω κ στον Κυριάκο για παγωτό άλλωστε!
Βρήκα κ μέσω πρακτορείων πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με το booking για τον Καρρά. 1005€ 4 βράδια κ 1190€ με θέα τα γιοτς. για την πρώτη προσφορά δίνει το booking 1264€ με πρωινό μόνο (δλδ χωρίς το βραδινό). Αυτό το αναφέρω για να θυμηθούμε πως καμιά φορά τα πρακτορεία πετυχαίνουν καλύτερες τιμές από τα online.

Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]