Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Anonymous Founder έγραψε:Μην κάνεις καμιά ανοησία με προσθήκη μαλλιών, σκέψου πως και θα πονέσεις και θα παίρνεις φάρμακα καταστολής της τεστοστερόνης για να μην πεθάνουν οι μεταμοσχευμένοι θύλακες.
Είναι απάτη μεγάλη η μεταμόσχευση μαλλιών και δεν λύνει το πρόβλημα μόνιμα. Μην πιστεύετε τις βλακείες που λένε αυτοί που την κάνουν.

Σαν να έχεις δίκιο, συμμαθητής μου υπερτούμπανος έδωσε 2 χιλιάρικα και του ξαναέπεσαν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#498695 Ο κολλητός είναι σε φάση αποψίλωσης του τριχωτού (του ποιού; :s_laughat ) της κεφαλής του ήδη από τα 21-22 του.
Για κάποιο χρονικό διάστημα το έψαχνε λίγο με τέτοια καριολίκια, ε, λίγο το κραξιματάκι της παρέας, λίγο ότι ωρίμασε, πλέον είναι

Εικόνα
Παράλληλα, είναι και τυχερός/άτυχος καθότι έχει αδερφό 5 χρόνια μεγαλύτερο με παρόμοιο head hair, projection μισή δεκαετία μπροστά. :lol:

tl;dr εάν είσαι ορέο πεδή (ο κολλητός είναι :rtfm: ), στα παπάκια σου η τριχόπτωση. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μην κάνεις καμιά ανοησία με προσθήκη μαλλιών, σκέψου πως και θα πονέσεις και θα παίρνεις φάρμακα καταστολής της τεστοστερόνης για να μην πεθάνουν οι μεταμοσχευμένοι θύλακες.
Είναι απάτη μεγάλη η μεταμόσχευση μαλλιών και δεν λύνει το πρόβλημα μόνιμα. Μην πιστεύετε τις βλακείες που λένε αυτοί που την κάνουν.

Σαν να έχεις δίκιο, συμμαθητής μου υπερτούμπανος έδωσε 2 χιλιάρικα και του ξαναέπεσαν.
Εικόνα

Τα έχουν αυτά τα αναβόλια, περαστικά :s_bye
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
bihlas87 έγραψε:

Εικόνα

τα φυτεμένα δεν νομίζω ότι πέφτουν εύκολα, απλά συνεχίζουν και πέφτουν τα γύρω γύρω και μετά από κάποιο διάστημα ξαναθές εμφύτευση μέχρι να σταθεροποιηθεί το θέμα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#498823 Μπίχλα, με 3 εξάδες Βίκος πηδάς οποία Σαλονικιά γουστάρεις.

Δράσε τώρα που είναι νωρίς, πριν το κρίσιμο meeting της Νοτοπουλου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:Μπίχλα, με 3 εξάδες Βίκος πηδάς οποία Σαλονικιά γουστάρεις.

Δράσε τώρα που είναι νωρίς, πριν το κρίσιμο meeting της Νοτοπουλου :rtfm:

Απο οτι πηρε το ματι μου κοβουν και το ρευμα.
Με μερικες λαμπαδες, μερες που ειναι, σιγουρη επιτυχια
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#499506 Tinder καταστάσεις...
Εικόνα