Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:Oλα καλά. Με το "χοντρό" τι κάνετε? Πόσες 6αδες χαλάτε? :lol:

Το πρωί είχε λίγο νερό, γέμισα κουβάδες και λεκάνες...

Αν τελειώσουν, με εμφιαλωμένο... :help:

Ξέρεις πόσο μου έχει κοστίσει το χέσιμο αυτές τις δύο μέρες;;; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
markvag έγραψε:
elteo έγραψε:Oλα καλά. Με το "χοντρό" τι κάνετε? Πόσες 6αδες χαλάτε?

Το πρωί είχε λίγο νερό, γέμισα κουβάδες και λεκάνες...

Αν τελειώσουν, με εμφιαλωμένο... :help:

Εμενα να δεις....

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
markvag έγραψε:

Δεν είσαι ο μόνος που έχει πρόβλημα :(

Δικαιολογίες του κwλου :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:
Δεν είσαι ο μόνος που έχει πρόβλημα :(

:lol: :lol: Δεν το είχα δει, καθώς δεν διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα...

on topix, ακόμα οι βρύσες στεγνές στην πολιορκημένη Καλαμαριά... :rant: Αύριο θα ξυπνήσω πριν τις 6 να γεμίσω κουβάδες, μπουκάλια και ότι βρω που να γεμίζει... :rant:

Είπαν, πως θα έρθει το νερό αύριο μεσημέρι... και βλέπουμε... :roll:

Αύριο 07:00 το πρωί θα είμαι κάτω από του kon5 με την οικογένεια να πάμε τουαλέτα και να κάνουμε μπάνιο, Κωνσταντίνε δεν θα ενοχλήσουμε καθόλου, να ξέρεις! :s_yes Σήμερα στου ποπολάρου, ούτε που μας κατάλαβε... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#498624 Μετά το 3ωρο μπάνιο και με ροή καταρράκτη λέω να κάνω ακόμα ένα ποιοτικό αυτή τη φορά ..με αφρούς, συνοδεία σαμπάνιας και μωβ φωτός + αρωματικά.

Αμ δε κύριος :rtfm: να πας στου κορσέρ που μας την έλεγε για το κέντρο :twisted:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#498631 Ελπίζω τα Σάββατα να ξυπνάτε νωρίς... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#498633 Σε περιμένω :twisted:

Χωματίλα μυρίζει ρε σεις. Μέχρι να καθαρίσουν οι δεξαμενές θέλει χρόνο φαίνεται :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#498635 Κανόνισε να το αφήσεις να τρέξει αρκετά! :rtfm:

Δεν είναι σωστό να έχεις μουσαφίρηδες και το νερό να μυρίζει... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#498637 Προσωπικά δεν με αγγίζει (στο σπίτι υδροδοτούμαι από το τοπικό δίκτυο και στην δουλειά έχω γεώτρηση), αλλά αυτές είναι τραγικές συνθήκες για μια μεγαλούπολη 1,5 εκατομμυρίων ανθρώπων!!! :vava: Να μην υπάρχει εφεδρικός αγωγός ρε γμτ; :s_mad

Στα super markets επικρατεί κατάσταση "Τσέρνομπιλ" (για τους παλαιότερους), απλά αντί για τις κονσέρβες, αυτό που εκλείπει είναι το εμφιαλωμένο νερό. Μόνο μπουνιές που δεν παίζουν για μια εξάδα... :vava:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#498648 Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν έχετε τεπόζιτο με νερό, για τέτοιες περιπτώσεις;;
Στο πατρικό μου στην Καλαμαριά έχουμε από τη δεκαετία του 80'. Ακόμα και στο φοιτητικό μου σπίτι στη Μαρτίου είχα(μου είχαν) βάλει. Όποιος έχει πατάρι, είναι αδικαιολόγητος. Δεν θέλει ούτε πιεστικό. Με φυσική ροή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#498652 Στο σπίτι αυτό ήρθαμε το 2014... Δεν είχε... Και δεν σκεφτήκαμε να βάλουμε... :oops:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#498653 Τώρα το σκέφτεσαι; :lol:
Από πιτσιρικάς θυμάμαι(τότε είχε αρκετές διακοπές), να κάνουμε οικονομία στο νερό από το τεπόζιτο, όταν είχε διακοπή. Μόνο τουαλέτα και μπάνιο με κατσαρόλα..
Στο χωριό δε με ένοιαξε ποτέ. 2 πηγάδια και 10 τόνοι δεξαμενή.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
kyr80 έγραψε:Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν έχετε τεπόζιτο με νερό, για τέτοιες περιπτώσεις;;
Στο πατρικό μου στην Καλαμαριά έχουμε από τη δεκαετία του 80'. Ακόμα και στο φοιτητικό μου σπίτι στη Μαρτίου είχα(μου είχαν) βάλει. Όποιος έχει πατάρι, είναι αδικαιολόγητος. Δεν θέλει ούτε πιεστικό. Με φυσική ροή.

Παλιά τα φτιάχναν ανοξείδωτα και αναλόγως την κατασκευή δεν ήταν απίθανο να τρυπήσει μετά από κάποιες δεκαετίες και να βρεθείς προ εκπλήξεως.
Τώρα βάζεις ένα πλαστικό και ησυχάζεις, βέβαια για τέτοια πολυήμερη ζημιά μάλλον θες μισό κυβικό για να είσαι ΟΚ. Αλλά και 150 λίτρα βοηθάνε...