Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
sknipper έγραψε:...Τώρα θα ξεκινήσω τα big little lies για την οποία επίσης καλά λόγια λέγονται.
Βρε παιδιά αργό και βαρετό και ελαφρά εκνευριστικό μου φαίνεται. Και δεν γίνεται τίποτα. Η γυναίκα μου ενθουσιασμένη για τους χαρακτήρες και τις ανθρώπινες συμπεριφορές. Γιατί λένε ότι είναι καλό κι εμένα δεν με φτιάχνει;
Άβαταρ μέλους
By pierce21
elteo έγραψε:Στην τελευταία θα κόψεις τις φλέβες σου. :whistlink: :lol:

Ωραίο το Waco γαρλανδιε.

Πώ ρε φίλε, τι μαυρίλα είναι αυτή :help:

Waco it is λοιπόν για επόμενο.
Άβαταρ μέλους
By sargus
sknipper έγραψε:
sknipper έγραψε:...Τώρα θα ξεκινήσω τα big little lies για την οποία επίσης καλά λόγια λέγονται.
Βρε παιδιά αργό και βαρετό και ελαφρά εκνευριστικό μου φαίνεται. Και δεν γίνεται τίποτα. Η γυναίκα μου ενθουσιασμένη για τους χαρακτήρες και τις ανθρώπινες συμπεριφορές. Γιατί λένε ότι είναι καλό κι εμένα δεν με φτιάχνει;

Γιατί προφανώς δεν είναι του στιλ σου. Θα έλεγα ότι είναι πιο πολύ "γυναικεία" σειρά, αν κ εγώ την ευχαριστήθηκα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
sargus έγραψε:
sknipper έγραψε:
Γιατί προφανώς δεν είναι του στιλ σου. Θα έλεγα ότι είναι πιο πολύ "γυναικεία" σειρά, αν κ εγώ την ευχαριστήθηκα.
Αυτό, δεν είναι του στύλ μου, ήταν αρκετά γυναικεία, γενικά έχω καταλάβει ότι η γυναίκα μου δίνει σημασία σε τελείως διαφορετικά στοιχεία από μένα σε σειρές και ταινίες.
Στο 4ο επεισόδιο άρχισα να νιώθω λιγάκι και η συνέχεια έγινε μονορούφι με κατάληξη την εξαιρετική και αποκαλυπτική σκηνή τέλους στην παραλία με την τέλεια μουσική. Γενικά η μουσική της σειράς μου άρεσε αλλά τα χρώματα με ενοχλούσαν, ήταν πολύ γκρι, ήθελα πιο πολύ κορεσμό χρωμάτων, πιο ζωντάνια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#497658 Περνάω το ΣΚ με Flint City στο Netflix.

Πολύ ενδιαφέρον ντοκυμανταιρ περί φτώχειας, αστυνομευσης και διακρίσεων στις US και ειδικότερα μια πρώην ακμάζουσα πόλη κοντά στο Detroit.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#498122 Για τους φαν του Strike Back:

Boom! Strike Back is officially returning for another season, Digital Spy can exclusively reveal.

Cast and storyline details are yet to be confirmed, but we can say that filming will begin later this year on new episodes.

http://www.digitalspy.com/tv/news/a853322/strike-back-season-7-cast-episodes/
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#498382 ^ έχει φοβερό casting. :eat:
Το δε TABOO II προγραμματίζεται για Γενάρη 2019 :s_cry :s_cry .

Εις άλλα νέα, για όσους τα βλέπουν (όχι εγώ) ξεκίνησε το The Americans season 6 και έρχεται το Westworld 2 τον άλλο μήνα.