Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:To κιβώτιο χάλια,το εσωτερικό αστα να πάνε,τα φρένα με ταμπουρα,το μοτερ τίποτα ιδιαίτερο...
Κατα τα άλλα τελειο... :lol: :lol:

Έλα ρε συ Κωστή τώρα, είσαι υπερβολικός. Δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Έγραψα ότι το κιβώτιο είναι αργό (όχι χάλια), το εσωτερικό δεν είναι χάλια απλά πάσχει ποιοτικά, για τα φρένα δεν αμφέβαλα για την αποτελεσματικότητά τους παρόλο που έχουν πίσω ταμπούρα και για το μοτέρ δεν έχω γράψει πουθενά "τίποτα ιδιαίτερο" ίσα ίσα έγραψα "ωραίο μοτεράκι".

Είδες όνειρο? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#37579 @ThomasC200K επειδή ξεφτάνε τα τιμόνια σε 2-3 μοντέλα δε θα γίνεται σε όλη τη γκάμα μάνα μου :lol: (ποσο μαλλον σε μοντελα που λανσαριστηκαν 5 χρονια μετα απο αυτα που ανεφερες)

@Nikos! ποιοτικά αν εξαιρέσουμε τις επενδύσεις των θυρών δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο μέμπτο :hmmm: . Επίσης το κιβώτιο αργό δε το λες απλα χαζεύει στις αλλαγες με τα paddles απο όσο γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Nikos! έγραψε:
kostis20 έγραψε:To κιβώτιο χάλια,το εσωτερικό αστα να πάνε,τα φρένα με ταμπουρα,το μοτερ τίποτα ιδιαίτερο...
Κατα τα άλλα τελειο... :lol: :lol:

Έλα ρε συ Κωστή τώρα, είσαι υπερβολικός. Δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Έγραψα ότι το κιβώτιο είναι αργό (όχι χάλια), το εσωτερικό δεν είναι χάλια απλά πάσχει ποιοτικά, για τα φρένα δεν αμφέβαλα για την αποτελεσματικότητά τους παρόλο που έχουν πίσω ταμπούρα και για το μοτέρ δεν έχω γράψει πουθενά "τίποτα ιδιαίτερο" ίσα ίσα έγραψα "ωραίο μοτεράκι".

Είδες όνειρο? :lol:

Καλά για το εσωτερικό το έγραψες το "αστα να πάνε",Για τα υπόλοιπα τα έγραψα με μια μικρή δόση υπερβολής και χιουμοριστική διάθεση .Έβαλα και δύο LOL.
Μη τα παίρνεις... :(
Άβαταρ μέλους
By Mark
#37822 Σχετικά με το τιμόνι, εμπειρία έχω από το δικό μου προηγούμενο Clio. Αγορά του αυτοκινήτου Δεκέμβρη του 2007, και στα 4 χρόνια είχε γίνει χάλια. Το άλλαξα με καινούριο το Δεκέμβρη του 2012. Εδώ και 1 μήνα έφυγε το πρώτο μεγάλο κομμάτι. Πρέπει να είναι δερματίνη χείριστης ποιότητας για αυτό. Δε με νοιάζει πλέον γιατί έχω και το πρώτο τιμόνι και αν κάποια στιγμή γίνει πολύ χάλια το νέο θα πάω να βάλουν καλό δέρμα στο παλιό και θα βάλω αυτό πάλι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#37914 Μερικές σημερινές μετά από γαματη βόλτα σε στροδιαδρομη. Report αργότερα...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

(για να προλάβω κάποιους, 2 λεπτά για φώτο σταμάτησα)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#40416 Από το facebook

#Renault #Mégane R.S. 275 Trophy-R signed a new lap time with Laurent Hurgon : 2'28.465 at Suzuka Circuit in Japan.

Έχουν γίνει προκλητικότατοι πλέον :lol:
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#40425 Λοιπόν κάποιες πρόσφατες αλλαγές στα λιπαντικά Elf ως ενημέρωση για τους κατόχους
Το Elf Evolution 5-40 SXR έγινε Elf Evolution 900 SXR 5-40 αλλάζοντας συσκευασία αλλά και αναβαθμιζόμενο από API SM/CF σε API SN/CF πρότυπο. Καλύπτει την προδιαγραφές RN0700 και 0710 και μπορεί να γίνει χρήση στα ατμοσφαιρικά, τα τούρμπο βενζίνη και τα τούρμπο ντίζελ χωρίς DPF φίλτρο μηχανικά σύνολα της εταιρεία.
To Elf Evolution 5-30 SXR έγινε Elf Evolution 900 SXR 5-30 αλλάζοντας συσκευασία και πληρεί την νόρμα RN0700 που τοποθετείται στα ατμοσφαιρικά μηχανικά σύνολα της εταιρείας
Το Elf Solaris 5-30 FE το οποίο πληρεί τη νόρμα RN0720 και χρησιμοποιείτε στα ντίζελ σύνολα της εταιρείας με DPF φίλτρο άλλαξε όνομα και συσκευασία και πλέον ονομάζετε Elf Evolution Full-Tech FE 5W-30
Άβαταρ μέλους
By edmond
#45135 ο ηλεκτρισμος, ειναι κατι -καλώς ή κακώς- αναποφευκτο για το μελλον της αυτοκινησης.
με την προελαση και εκβαθυνση του σε ολο και περισσοτερες πτυχες της, ακομα και τα...καστρα πεφτουν ενα ενα!!
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#47266 Πληροφορίες για την νέα πλαtφόρμα CMF

Απο όσο καταλαβαινω έχουν ετοιμα τμήματα αναλογα το μεγεθος του αυτοκινήτου και τα συνδυάζουν αναλόγως
Άβαταρ μέλους
By edmond
#49810 10 χρονια εκλεισε σημερα το megane.
159.000 km.
αλλαχτηκε 2 φορες το γραναζι χρονισμου. αναμενομενο και εντος εγγυησης.
αλλαχτηκαν 3(!) φορες τα εσωτερικα χερουλια των δυο εμπρος θυρων. οι 2 πρωτες στην εγγυηση. χαλια υλικο. με λιγη προσπαθεια το ξεφτιζεις ανετα.
η καταναλωση κυμαινεται απο 7,5 σε ταξιδι μεχρι 9 στην πολη.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#50641 0-100 σε ποσους αιωνες? :s_sarcastic