Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#497696 Το πετρολ τα σπάει, είναι σαν ένα παρόμοιο που είχαν τα 207/307 fl. Το κίτρινο/άμμου δεν θα το έπαιρνα αν κρίνω από το πώς κατέληξαν τα 307 με παρόμοια απόχρωση ενώ είχαν και δυσκολία στο ταιριασμα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
drdino έγραψε:Το πετρολ τα σπάει, είναι σαν ένα παρόμοιο που είχαν τα 207/307 fl. Το κίτρινο/άμμου δεν θα το έπαιρνα αν κρίνω από το πώς κατέληξαν τα 307 με παρόμοια απόχρωση ενώ είχαν και δυσκολία στο ταιριασμα.
Αυτό.
Μόλις πεις ότι είναι δύσκολο χρώμα στις μικροεπισκευες ια συμφωνήσει στο πετρολ.

Επίσης, όχι άλλο γκρι!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#497727 Το γκρι λέμε. Μην ακούς κανέναν.
Τα άλλα θα τα βαρεθείς στο χρόνο πάνω ή θα ξεθωριάσουν και θα μοιάζουν σάπια και τότε θα είναι αργά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#497728 αλλα χρωματα δεν υπαρχουν εκτος απο ατα τα 3-4?
Άβαταρ μέλους
By GTS
mirage έγραψε:GTS στην Βιεννη ζει οχι στον Καναδα... Δεν χρειαζεται να δω βιντεακι ξερω για τι πραγμα μιλας αλλα αλλο Καναδας και αλλο Βιέννη. Ασε που οπως ειπες με το Jetta δεν ειχες προβλημα....

< >

Κερδιζεις χρονο με SUV αλλα ναι δεν ειναι απαραιτητο. Εχει τυχει πολλες φορες να καθαρισεις την εξοδο και οταν πας να φυγεις να περασει το μηχανημα και να πρεπει να βγεις να ξαναφτιαρισεις.

Και το Τζεττα ηταν αντιαιθητικα ψηλο σε στοκ μορφη...ενα λιγο χαμηλομενο σενταν θα ειχε περισσοτερα θεματα.

Δεν ξερω πως ειναι Βιεννη αλλα φανταζομαι εχουν το ιδιο μηχανημα και εκει.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#497757 Kilo δεν μου φαίνεται καθόλου συμβιβασμός το τελευταίο. Το έχω δει σε 3008 νομίζω και μου φάνηκε εξαιρετικό χρώμα. Σίγουρα θα ήταν αυτό που θα επέλεγα ανάμεσα στα τρία χρώματα που έβαλες.
Άβαταρ μέλους
By mirage
GTS έγραψε:
mirage έγραψε:GTS στην Βιεννη ζει οχι στον Καναδα... Δεν χρειαζεται να δω βιντεακι ξερω για τι πραγμα μιλας αλλα αλλο Καναδας και αλλο Βιέννη. Ασε που οπως ειπες με το Jetta δεν ειχες προβλημα....

< >

Κερδιζεις χρονο με SUV αλλα ναι δεν ειναι απαραιτητο. Εχει τυχει πολλες φορες να καθαρισεις την εξοδο και οταν πας να φυγεις να περασει το μηχανημα και να πρεπει να βγεις να ξαναφτιαρισεις.

Και το Τζεττα ηταν αντιαιθητικα ψηλο σε στοκ μορφη...ενα λιγο χαμηλομενο σενταν θα ειχε περισσοτερα θεματα.

Δεν ξερω πως ειναι Βιεννη αλλα φανταζομαι εχουν το ιδιο μηχανημα και εκει.
Εγω δεν ξερω πως τα σκεφτεσαι ολα αυτα τα επικα ποστ.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#497794 Κι εγώ υπέρ του γκρι. Αλλά μου αρέσει το χρυσομπέζ περισσότερο από το μπλεδοειδές. Το μαύρο όντως δεν (κι ας είμαι φίλος του μαύρου αυτοκινήτου).
Πάντως δείχνει κάπως ογκώδες το πίσω μέρος του.
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
Asimov έγραψε:Το γκρι λέμε. Μην ακούς κανέναν.
Τα άλλα θα τα βαρεθείς στο χρόνο πάνω ή θα ξεθωριάσουν και θα μοιάζουν σάπια και τότε θα είναι αργά.

Αυτά δεν περνιούνται κεραμική επίστρωση ήπωςτηνλενεαυτήντηναλοιφή που γανώνει την γυαλάδα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Asimov έγραψε:ή θα ξεθωριάσουν και θα μοιάζουν σάπια και τότε θα είναι αργά.

Το ίδιο πιθανό είναι να ξεθωριάσει οποιοδήποτε χρώμα. Εδώ και χρόνια, είτε μεταλλικά είτε απλά, είναι βαφές διπλής.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#497865 Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα ξεθωριασματος ποσο μαλλον για αυτοκινητο που θα περνα 11 μηνες τον χρονο στην Βιεννη.